intresseklubben antecknar...

Trevlig dag ! Vaknade för fan när Dustin skulle stiga upp dvs klockan 6 men kunde fasikken inte somna om denna gång, så stackars jag har vart vaken så himla länge ! Jag och Emma var i Afrika och sen på Safari, haha den var bra.
Riktigt trevligt.. trodde det skulle bli en skit dag, men ikket ! Jag gjorde några övningar för mig själv och det funkade ! Det är bra att lura sitt undermedvetna, se Lisa lär sig något från sin knasiga bok, har facktiskt läst halva och det har inte ens gått 1 år ännu ! Det ni, det finns hopp även för mig ! Och då finns det fan hopp för alla andra rövare oxå ; )
Jag och Emma kom på att vi har ärvt något av vårat släktet Siikavuopio, eller hon har fått något av sin Farfar och jag något av min Mormor, nej inte det att hela släkten är halv neralkade och att vi fått deras sinne för spriten, eller kankse det också, men nu menar jag nått fränare, nått som kanske kan komma till användning i framtiden, vem vet ? Haha... Fast moffas syster tyckte att jag liknade mommo (och berko, såklart), men inte så ofta att jag fått höra att jag liknar mommo... men vissa ser det andra inte ser, det var ju roligt det med.

Nu ska jag kolla på tv. Föressten, hittills har jag inte missat ett enda idol avsnitt, det känns nästan tragiskt.
Föressten igen, när kommer mosters lilla piga till stan då? Saknar ju min lilla vän... och syster förståss.


Adjöken adjö .


Kommentarer
Postat av: Miaa

Yeaa äntligen blir det av att fara från stan, far i början av oktober och kollar lägenheter och kommer nog inte tillbaka, bara för att besöka och hämta saker m.m =)

2008-09-18 @ 22:34:15
URL: http://actioonradar.blogg.se/
Postat av: Jullan

Vad har ni kommit på att ni ärvt från vårt fina släkte?;P

2008-09-20 @ 20:22:51
URL: http://martajuliavictoria.blogg.se/
Postat av: lisa

ääh, bara några tönt saker som vi ärvt : P hehe

2008-09-21 @ 16:10:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0