sol vind och vatten

Inatt sov jag i samma rum som Nina och Saga. Jag sov som en stock till 6-7 på morgonen sen drömde jag dumma drömmar och var arg när jag vaknade vid 10 tiden. Käkade frulle med lilla familjen sen promenerade vi till andra sidan byn till potatis landet och hjälpte mommo & moffa för att dra upp en massa potatis, det ärlite roligt men lite jobbigt också, inte en vardags syssla direkt. När arbetet var klart för denna dag så knallade vi iväg till mommo & moffa och lyssnade på mommos knasigheter, jag vet inte om det var moffa eller något annat hon kallade hevonen vittu... Nått var det i af.
Lotta & jag var nyss och plockade blåbär här i våran skog, ska snart eller senare göra blåbärs paj.
Har vart en himla skön dag ! Så jvla skönt väder förutom alla äckliga kryp...

På onsdag ska jag och Nina till Siikavuopio och kolla om jägarna fått någe älg. Skönt att få åka dit också, det är som bäst att vara där under hösten, om man går i skogen finns det ju bössa tillhands om det skulle råka komma en björn som vill äta upp en. Näe, nu vet jag inte så mycket mer än att jag saknar min älskling, facktiskt, jag är ju hans plåster och måste vara med han 100 timmar/dag, annars blir jag ledsen, han är som min andra halva så när jag inte är med han känns det konstigt. Fast vi bara vart tillsammans i ett år och nånting så är det som att vi är ihopsvetsade eller nått :D, jaja nu vet jag verkligen inget mer.

- ADJÖ .



måste bara säga att jag saknar lite både våren och Fia & min & Fias äventyr med skotern.
dessa bilder är tagna i våras när jag & Fia var på äventyr på ett fjäll, och fastnade där hela dagen tills räddning kom.
men lika kul hade vi för det : )


 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0