BB-väskan?

Vad har jag gjort idag?
Legat. Typ hela dagen.
Men det har varit en bra dag för de.
Lite ont och så, men de hör till.

Den omtalade BB-väskan.
Vad ska jag ha med i den tycker ni?
Vad önskade ni att ni hade haft med er och vad hade ni med er som ni tänkte, "fan vilken tur att jag tog med den här."
Och hur mkt kläder ska vi ha med till bejjan? Vad för kläder? Blöjor? Vad ska jag och T ha med oss? Mer än det "vanliga"? Finns det något man bara måste ha med sig som man kanske inte tänker på?

En sak vet jag i af om förlossningen. Det är att jag ska bada! Önskar verkligen vi hade badkar hemma. Älskar att bada. Hade det varit tillåtet så hade jag velat föda i vatten. Nu kanske jag är korkad men...man behöver väl inte badkläder för att få bada va...? Eller? Haha :D

Nä, nu ska jag försöka sova.
Jag har blivit värsta nattugglan ju.


Kommentarer
Postat av: Linda

Mobilladdare, toffler, yllesockar, sköna kläder, flera par trosor, deras är inte så nice att använda :p Egna bindor, åter igen så är inte deras så nice att använda... Säkert en massa annat också, men de va de här jag kom på just nu :)

2011-12-09 @ 07:36:25
Postat av: Katja

Inte blöjor, inte här af. Mysiga sköna kläder till dig, har inte haft mer än ett par kläder till bebis, har använt bb:s för att slppa tvätt. Egen liten filt, bärsjal om du har. Jag hade med musik första gången, meeen det var onödigt. Jag hörde inte musiken ändå. Bada skulle jag oxå, men hann inte. Morgonrock kan vara skönt. Kamera och laddare! Kanske videokamera om ni har. Amnings bh. Köp dock inte för många nu om du tänkt det, köp en typ och sedan efteråt.

2011-12-09 @ 08:53:32
URL: http://ytterbymorsa.blogg.se/
Postat av: Lisa

Sv: Aah, okej, tack tack :) Det ska jag tänka på. Kanske måste vara feting bindor eller? :S

2011-12-09 @ 08:54:48
Postat av: Linda

Är väl olika säkert men jag behövde då de fetaste dom finns:p

2011-12-09 @ 09:35:27
Postat av: NiNa

Lång kofta eller tröja som täcker rumpan när man har på sig fetingbindor:p slipper man känna sig så obekväm när man ska ut i vandra när det prasslar i brallan ha ha. Musik kan va kul jag blev svinirro på alla dåliga låtar i bm o Johan fick byta kanal hela tiden. Ta med typ en uppsättning kläder o pyamas bbs kläder kan ju va stora.. O jag gissar att du inte tycker d är så snygga:) morgonrock för du brukar ju frysa! Tony myspyskläder, inga shorts! Tänk på att man kan blöda igenom o vill kanske ha extra mkt trosor o byxor...gissar att din väska kommer väga ca 16 kg:)

2011-12-09 @ 10:59:25
URL: http://ninavonkork.blogg.se/
Postat av: Lisa

Sv: Jo, jag tror ju inte heller att jag kommer ha en miniväska precis :-) Lite pinsamt ändå.. känner jag mig själv rätt kommer jag väl köpa speciella myskläder också som jag ska ha på bb, haha. Haha, Tony kommer väl ha sina shorts... Och bindor, fan jag hatar att ha blöja, så jävla grisigt, kul att man vet att man ska på slakt i januari och blöda ett sekel...musik, videokamera och bärsjal går bort. Ammnings-bh har jag inte köpt, köper det säkert först efteråt, jag kan köra hangloose :)

Mmm, kul att se vad ni kvinnor tycker är bra att ha med :)

2011-12-09 @ 11:55:34
URL: http://mcitalo.blogg.se/
Postat av: Linda

Det är lite svårt att köpa bh innan. Jag köpte en innan me min första, men sen när mjölken runnit till efter förlossningen så passade den inte. Brösten kan bli sjuk stora när man har mjölk, fast man har pytte små innan som jag:)

2011-12-09 @ 12:29:34
Postat av: Lisa

Sv: Haha precis :) som du vet har ju jag också bara två lingon gömmandes under bh:n så hoppas jag får riktigt mjölkfyllda tuttar sen i af :D

2011-12-09 @ 14:33:52
Postat av: Peka

Köp amningslinne (finns på Lindex) ist för amnings bh. Den passar ju även om dom blir mindre/större. Skönare också. Och sen när brösten stabiliserat sig :P så kan du ju köpa bh.

Kanske amningskupor också.

2-3 ombyten till dig kanske.

Ha med lite godis också eller nåt, är det kväll/natt så är det svårt att få så mycket att äta.

Ja köp dom där obekväma tjocka bindorna. Största ;) och sen några vanliga också. Jag tyckte dock det var enklast att ha bb:s blöjbindor, då visste man att det inte läckte ;) samt deras snygga nättrosor

2011-12-09 @ 17:26:57
URL: http://pekasrosa.blogg.se/
Postat av: Katja

Ja, godis är jättebra! Massa godis!! Jag tyckte det var så skönt att ha nättrosor och bb binda, bara att slänga dem där i tvätten, istället för att få med blodiga hem! Iaf. det första dygnet, sen kan man ha egna. Det är skönt att ha nåt som sitter lite tight på brösten iaf. Iaf. jag avskydde att ha dem lösa när de var mjöljfyllda och stinna. Fast det tar ju nån dag innan det rnner till ordentligt.

2011-12-09 @ 21:31:24
URL: http://ytterbymorsa.blogg.se/
Postat av: Katja

Och videokameran var inte till själva förlossningen, utan till att filma bebis efteråt;)

2011-12-09 @ 21:34:11
URL: http://ytterbymorsa.blogg.se/
Postat av: Li

Ja, BBs jättebindor och nättrosor är det bästa :D Då vet man att det inte blöder igenom och att "blöjan" sitter på plats iallafall :D Lypsyl skulle jag också rekommendera, läpparna (alltså i ansiktet! Haha) kan bli ganska torra efter ett ex anatl timmars födande :)

2011-12-10 @ 00:39:30
Postat av: Julia

Nånting att roa dig med! Även om man sitter mest och tittar på lilltrollet så hade då jag velat ha en bok eller dator eller dylikt för jag var på BB i fem dagar och ensam i två eller tre dagar och då hade det varit kul med en bok (boken som jag packat ner när jag packade bb-väskan i v 35 eller nåt sånt och sen den dagen vi åkte in så kikade jag genom väskan och då glömde jag boken efter att jag packat upp och gissa hur sur jag var då?)

2011-12-10 @ 14:54:04
URL: http://martajuliavictoria.blogg.se/
Postat av: Lisa

SV: Haha, jag får väl prova jätteblöjorna och sexiga trollorna men tar med eget ifall jag inte känner mig bekväm :p Haha, lypsyl till ansiktet, det låter som en bra idé! :D

Ååh, jag kan förstå att du blev irriterad Julia, men jag har iphone så den vore räcka ett tag i af :D annars får man åka å köpa nått :)

2011-12-11 @ 11:17:15
URL: http://mcitalo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0