.

Hej söndag!
Efter denna dag har jag bara 4 arbetsdagar kvar, så-jävla-skönt!
För veckan som gått har jag varit så trött så trött och extra trött på jobbet, konstigt nog, haha! Nä men jag tror att hjärnan redan påbörjat sin ledighet. Kroppen med. Helt slut kvinna.
Jag känner att jag behöver sova, ta det lugnt och bara tänka på mitt liv och förbereda hemma och göra plats för skrutten. Rensa bort allt som bara tar plats osv. Det känns som att det inte finns utrymme för jobbet. Men 4 dagar till ska jag väl klara av. Imorgon är jag i af ledig och som ni förstår så ska de bli himla härligt.

Jag somnade tillslut igår, men jag har inte sovit speciellt gott. Jag sover oroligt när inte min man är hemma, han ska ligga brevid mig, han ska finnas där ifall jag drömmer mardrömmar eller om jag får ont och blir ledsen på natten.

Jag kunde inte heller ligga bekvämt i sängen, vaknade typ tre miljoner gånger.

Lillskrutten bökar om i magen och jag har massa sammandragningar och hoppas lite i smyg att h-n vill komma ut tidigare samtidigt som jag vill vara ledig "ensam" i 5 veckor och förbereda mig mer innan bebisen kommer. Ääh, går nog över tiden som många gör, bara lillen kommer ut frisk och välmående så kommer jag bli lyckligast i världen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0