Inget.

Vad var det som hände?
Livet.

Visst kan man planera och ha en plan här i livet.
Det kan kännas som en trygghet.
Men ibland händer det att inget blev som det skulle. Något kom ivägen. Mycket gick helt fel. Oftast under helt fel tidpunkt i livet också kan man tycka. "Varför just nu?"
Det bara händer.
Det finns så mycket vi inte kan göra något åt, samtidigt som vi efter händelsen kan bestämma hur vi ska fortsätta leva våra liv. Man får helt enkelt lita på att det löser sig, utan att förlora sitt egna ansvar. Det mesta löser sig tillslut och man måste bara ha lite tålamod och visa universum att det här klarar jag! Bring it on! Ibland måste man vänta på ljuset, vägen dit kanske blir lång men jag tror att det blir lättare att gå den vägen om man behåller en liten gnista, ett litet ljus, ett glöd för att hålla sin låga vid liv. Annars blir det svårt, mörkt och kallt.

Det har hänt mycket, tårarna har runnit och inget blev som jag ville och allt är fortfarande helt ur banan. Men jag har ändå inte förlorat hoppet. Det löser sig. Allt kommer bli bra. Nångång. Jag vet bara inte när. Det hinner kanske hända något mer. Vem vet. Men tillslut kommer allt bli bra. Jag tänker alltid fortsätta se framåt och aldrig sluta tro på ett ljusare liv. Det blir aldrig som man tänkt sig.

Här är en fin bild jag fotat för nån dag sen.


Kommentarer
Postat av: Anonym

din inlägg fick en liten tår kika i ögat, du har rätt inrikting o tanke, min kloka flicka, älskar dig

2011-12-16 @ 12:06:01
Postat av: Lisa

Sv: tack. inte är det konstigt att jag också fäller en tår till vad som helst när du är så :) Älskar dig med

2011-12-16 @ 12:47:49
Postat av: sandra

Du skriver så fint Lisa! Josef säger alltid att allt löser sig, jag blir lika förbannad på honom varje gång oavsett om det handlar om smågrejer eller inte. Men han har ju rätt, det vet jag, på ett eller annat sätt så löser det sig.



Det gör det för dig med, kram!

2011-12-16 @ 13:02:00
URL: http://www.viskablifyra.blogspot.com
Postat av: Lisa

Sv: Tack! Haha, det är Tony som också präntat in i mig att det löser, jag blir också irriterad men låter mig för en stund känna hopplöshet, gråta en skvätt men sen bestämmer jag mig för att tro att det löser sig, för det gör det :) Kram.

2011-12-16 @ 13:05:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0