Jag vill rida!

Jag har en sån hästlängtan. Jag har längtat riktigt mycket efter att rida i säkert 1 år nu och jag har inte gjort något åt saken. Planer har gjorts men aldrig blivit av. Men om jag vill börja rida lite då och då (efter ungen fötts) hur ska jag då ta mig till väga? Börja ridskola med 10 åriga tjejer eller vaddå? Jag har inte den blekaste aning om hur jag ska ta mig vidare i denna fråga.

Jag har gått ridskola när jag var liten. Ville ha en egen häst, som säkert många andra småtjejer. Jag gick först ridskola i vittangi (ca 10 mil från mertajärvi där jag bodde) varannan vecka tror jag, men jag minns inte under hur lång tid. Några år senare började jag och några andra tjejer ridskola i finska kuttainen, en biltur på ca 30 minuter enkelväg. Det var skitkul. Men det är inte lätt alla gånger att bo mitt ute i ingenting om man vill ha en hobby. Tack mamma för att vi fick göra något så roligt fast det kostade en del...

Hur som helst saknar jag hästar. Låter kanske lite töntigt men det är ju grymt kul! Förr ville jag alltid ha den största hästen men nu när jag står nära en häst så undrar jag hur jag vågade? Dom är ju ENORMA. Men jag ska vara lika tuff som förut..en dag om inte allt för länge :)

// häst tönt


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0