Skrutt.

God morgon.
Jag vaknade lite efter sju och jag har sovit gott inatt-trots pisspauser och ryggont. Det gäller att se de goda i de hela och i de stora hela så sov jag ju gott. Ryggen känns bättre idag men gör fortfarande ont.

Jag känner mig också på bättre humör nu och det känns bra. Jag vill inte bli som förr, må psykiskt dåligt, inte ha något att säga fast miljoner tankar snurrar i huvudet, inte orka/vilja gå hemifrån och träffa folk osv osv... Jag har vart där en gång och det räcker gott och väl under en livstid! Men nu vet jag hur och vad jag ska akta mig för att hamna där igen. Livet är så mycket härligare utan de där. Jag trivs bättre med mitt liv om jag bestämmer för att se ljust på det. Sen finns det saker man inte kan styra över... man får bestämma hur man ska fortsätta och sen göra de bästa av situationen. För det vi ändå inte kan styra över, är det lika bra att ta tag i och försöka se ljuset ändå. Det är ändå saker vi inte kan göra något åt. Vi kan välja att fortsätta leva eller att bli levande döda. Jag tänker inte bli levande död igen. Vilka morgontankar...


Kommentarer
Postat av: Julia

Jag var som också rätt nöjd över att slippa den tiden på månaden under graviditeten.. och lite till :) Även fast man fick alla andra av jordens krämpor.

Vart jobbar du?

Tänkte på din rygg och det.. Jag vart ju sjukskriven i v 31-32 nåt sånt tror jag.



Och bra att du börjar må bättre :)

2011-11-22 @ 09:35:01
URL: http://martajuliavictoria.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0