Lördag kväll.

Tja bloggen!
Gossen sover och jag har inga fler måsten för idag. Det är underbart härligt! Min karl däremot har en fet disk att ta itu med som han skjutit på sen igår, haha! Själv behöver jag bara sitta här i soffan under filten resten av kvällen om jag vill :) Det är sååå skönt att bara få slappa efter att lillen somnat. Fet tumme upp för det!

Igår tog jag äntligen tag i all tvätt och vek in allt i garderoben. Så nu är Charlies rum redo för målning/tapetsering. Men hans rum kommer inte bli helt klart än på ett tag. Det blir lätt lite fattigt när vi båda tagit ut föräldradagar :-) Men det gör inget, jag vet ändå inte vilken tapet det ska bli i hans rum.

Nästa projekt blir skrubben och Charlies rum dårå. Jag vill hitta nån rolig och fräck tapet till skrubben som man tycker är snygg men ändå inte skulle vilja ha i ett vanligt rum. På rusta har jag sett massa som jag kan tänka mig att ha i lilla skrubben och där är det inte heller dyrt och skrubben är liten så det känner jag att jag kan sätta pengar på fast det här bara är hyres lgh men jag har planerat att bo här några år i af och jag vill trivas här och verkligen göra detta till ett hem som känns som mitt. Så för mig gör det inget att vi satsar lite fast vi inte äger vårat hem. Jag vill snygga till det som jag kan helt enkelt.

Charlie somnade strax innan halv 8 efter att hela faniljen badat badkar. Den killen älskar verkligen att bada! Precis som sin mamma :) Han fick föressten sin tredje tand i förrgår, tror jag att det var. Jag har inte lagt märke till att han varit gnällig eller så. Men så här i efterhand när jag tänker efter så har han nog vart lite bökigare att söva. Och vaknat 2 ggr på natten ist för 1, aaajustja. Men inget mer märkvärdigt så jag kan gnälla. Hans nya lilla tand är på övre raden, höger om vars framtänderna ska sitta. Haha han lär nog se kul ut när den växt till sig :) Som ett troll eller en vampyr.

Nu har vi kommit tillbaka till våra vanliga rutiner igen sen typ 3 v tillbaka och det är skönt. Charlie sover mellan 19-20, sover 2 ggr på dagen och äter bra. Eller "mat-mat" får vi inte i honom. Än. Han bara spyr och har jättesvårt för konsistensen. Nu har vi köpt burkmat från 4 mån så det kanske slinker ner. Gröt, vatten, välling, pureer och frukt gillar han (ääälskar gröt) men direkt det blir lite kornigt så får han kväljningar och spyr i värsta fall. Och dumma mamma och pappa har ju låtit han smaka glass så han blir helt galen när nån i hans närhet äter det...oooops, big misstake. Dåliga föräldrar jag vet bla bla blaaaaa. Vet däremot en som är glad för det och det är mommo i himmelen :-)

Han kryper/ålar (mer åla då han blivit expert på det och fort som attan gåre) och upptäcker allt i läggan. Kablar och skor är väldigt intressant. Och att ställa sig mot allt han når till. Min bebis börjar bli så stor!

Nä nu ids jag inte skriva mer. Kanske skriver mer senare eller en annan dag :) ha det gött alla läsare! Kul att ni är många som kikar in här varje dag fast jag inte uppdaterar så ofta :) Det är därför jag fått lust att skriva oftare igen när jag ser att det är aktivitet på min sida fast jag är usel på att uppdatera. Nåja, go kväll!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0