Svart.

Tja, grabben sover sin första vila och jag vore äta frulle/duscha/klä på mig osv osv.

Inatt när gossen vaknade för mat så gick jag upp som vanligt, korrade välling och helt plötsligt blev jag illamående och det svartnade för ögonen, bara några sekunder från att svimma kändes det som. T fick börja mata lille C och jag gick på toa och trodde jag skulle spy men det kom inget och jag kände mig yr och konstig och började fantisera att jag skulle dö i sömnen men här sitter jag ännu en gång och mår som vanligt.

Jag är van vid (varje dag) att bli yr när jag reser mig upp osv efs jag har rätt så lågt blodtryck och vissa ggr känns det som att jag ska svimma då också men då blir det mer vitt för ögonen och nu blev det svart och jag såg bara rakt fram och inte mot sidorna..lite läskigt tyckte jag att det var.

Nu måste jag avsluta här och börja med att ta en dusch. Tjao!


Kommentarer
Postat av: lotta

Leeeskigt. Den enda gången som jag svimmat blev det också liksom mörkt. Först kändes det som att hjärnan domnade bort, nästan pirrigt fast skitobehagligt, sen blev synen liksom kornig och matchade hur hjärnan kändes, sen mörkt och sen vaknade jag av att en norsk satt brevid mig på golvet och pratade med mig :p

Svar: Den beskrivningen passar bra till hur det kändes :) förutom att jag hann svimma :p
mcitalo

2012-08-23 @ 11:43:16
URL: http://hellete.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0