Fortsättning som vanligt.

Ni som läste förra inlägget vet nu vad jag snackar om.

Vill ni veta när lillen vaknade idag?
Vill ni veta det!?
Klockan 06.00!!!
Vad var det jag sa?
Det har hänt sååå många ggr att han vaknar tidigt som f-n när jag dagen innan skriver om hur braaa eller lääänge han sover. Hur jävla knäppt är inte det?

Charlie, läser du min blogg?
Har din pappa gett dig en liten iphone i smyg?

Men han vaknade inte en enda gång inatt i af :)

Fast det trodde jag för nån dag sen också men då sa Tjalles pappa att han visst hade gjort det, flera ggr gnytt och hållt på. Jag sover lite för gott ibland :-)

Det var något jag skulle lägga till i gårdagens inlägg men nu minns jag såklart inte vad det var.

Jo, Charlies pappa tycker att han ska få sova med oss under helgerna. "Ska vi inte lyfta honom till våran säng, han är så ensam i sin säng." Och lite då och då har han fått sova med oss, lite för ofta på senaste tiden så jag tror det också har stört hans sömn när vi själva förstört lite av dom goda vanorna. Jag tror däremot inte att Charlie kommer se skillnad på måndag och lördag :-) "Nä Tjalle, nu är det måndag, du vet vad som gäller, då sover du i egen säng. Inte med mamma och pappa."

Jag tror på och gillar rutiner för lillen.
Barn gillar förutsägbarhet, när dom vet ungefär vad som ska hända och nu ska jag bli "sträng" igen så kommer nog allt rulla på bra igen.

Jag gillar också att ha lillen i sängen, tycker det är jätte mysigt och han vill ofta sova nära och lägga armen om halsen och då blir man ju nästan tårögd varje gång, hehe. Men då tror jag att sömnrutinerna lättare blir rubbade och jag vill att vi alla ska sova så gott som möjligt så ofta som möjligt, då känns det bäst i det stora hela att köra på fasta rutiner.

Men om han vaknar tidigt på morgonen, lite innan vi "ska" så får han komma till sängen. Fast det kanske blir lite dubbla budskap då? Hehe. Vi får se hur det blir!

Suddig bild på vild tomte:


Kommentarer
Postat av: mamma mUUU

Härligt, vad kul det ska bli till jul när ni alla kommer :)

2012-12-15 @ 14:36:12
URL: http://gwm.blogg.se/
Postat av: Lisa

Haha det där är så jäkla typsikt, man ska bara vara tyst när det går bra, inte jinxa det! ;)

2012-12-17 @ 17:48:03
URL: http://stridsmanl.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0