Boooooring.

Jag skriver inte för att "jag inte har tid", jag har typ all tid i världen då Charlie äter massor och jag har en iphone med http://blogg.se">http://blogg.se">blogg.se appen. Jag hade hunnit skriva flera noveller om dagen om jag velat. Men det blir ju så tråkiga inlägg (för alla som inte är mamma till Charlie typ) nu för tiden. Hur kul är det att läsa att jag sitter och ammar världens finaste unge? Hur kul är det att läsa att jag ännu har ont i tissorna - men att det bara blir bättre och bättre? Näe, inte kul alls.
Men det är ju så mina dagar ser ut just nu. Jag tänker inte på så mycket annat än min son heller så mina otroooooligt intressanta tankar får ni inte heller ta del av just nu. Det är tomt. Charlie är nr 1 och får nästan alla mina tankar också. Och jag vill inte få en svintrist blogg där jag bara skriver tråkiga saker om min unge som egentligen bara är intressant för mig att veta. Lär väl vara så ett tag bara för att fylla ut bloggen tills jag "kommer tillbaka till verkligheten" och börjar komma ut och träffa folk,
göra vanliga vardagliga saker och kommer ut från den här bubblan där det bara handlar om att Charlie ska äta, bytas på, sova och då kan jag gå på toa, duscha, handla, städa, han vaknar och ska äta så är cirkeln sluten :) Jag menar inte att det är något negativt, jag älskar mitt nya liv, jag säger bara att bloggen blir tråkig för alla andra förutom för mig :) Hoppas ni stannar kvar hos mig ändå :)

Här sitter jag och har just matat min son, det gjorde lite ont först men sen släppte de. Vaaa? Nähäää? Har inte du skrivit det typ tusen ggr redan? JOOO!!!


Fult!

Jag tycker att Jonathan i bröderna lejonhjärta har en riktigt ful frisyr. Om jag var han skulle jag klippt mig.


Jag och Charlie.


Äntligen!

Äntligen har systrarna och systers barn hälsat på. Fint folk kommer alltid sent :)

Nu vill jag ha en större lägenhet!
Det funkar inte alls att ha besök i den här läggan. Jag vet inte varför. Det är kanske för litet och så känns det bara fel att hänga hos mig. Är man fler än 2 i köket tex känns det som att man är intryckt i en sillburk. Större lägenhet till oss tack!

Här är Charlies storasyster som Saga säger. Hon ville hålla honom hela tiden och promenera runt med honom och lille Silas ville också hålla Charlie, så söta! Det blir roligare för alla ungarna sen när Charlie blir större :)


Vi bara sover.

Först sov jag och gossen från 00-7.30 och var vaken en stund, somnade igen vid 8-9 och vaknade nu. Skönt! Men känner mig tröttare nu än imorse :)

Jag behöver duscha, jag ser äcklig ut!


Go morron!

Åå vad gott vi sovit inatt. Charlie har sovit hela natten, 7 timmar i sträck - mycket glad mamma. Och ammningarna på kvällen var jättebra, gjorde bara ont när han sög tag. Så jag kan inte klaga.

Jag tyckte så synd om mig själv igår pga onda bröst, undrade varför det skulle vara så jävligt att ge mitt barn mat. Så gick Sofias änglar på repris och jag skämdes över att jag klagade på småstrunt. Där satt en 3 barnspappa i rullstol efter en bilolycka och kämpade med att få tillbaka talet och att kunna gå igen. Där satt jag på min feta röv i soffan och bölade för att jag hade ont i nipplisarna. Såg det här avsnittet i veckan också men kollade den igen så jag skulle påminnas om hur mycket jag har och hur lite småtjaffs spelar roll. Klarar han att återhämta sig från sin olycka så klarar jag av att amma min son. Det går inte att jämnföra men mitt lilla problem är ganska värdsligt ändå. Punkt.


Suris.

Charlie blir arg som ett bi när han inte får mat på 3 sekunder. Idag har han varit ett riktigt plåster på mig. Ätit hela tiden och sen har det bara dugit att sova i mammas famn. Jag tror han gillar mig!

Men lika söt för de :)


Dina små händer...


Ont det gör ont.

Jag har inget emot att få mindre sömn än tidigare, självklart skulle det vara skönt med lika mycket sömn som innan men så funkar det inte just nu :) Jag har själv valt att skaffa barn och visste vad som ingick. Men det som känns jobbigt är ju (som jag sagt tusen ggr) ammningen. Att det till och från gör ont. Det är inte kul att jag ska behöva lida för att min lilla älskling ska få mat i magen. Men eftersom han är nr 1 så får jag lida. Nyss gjorde det svinont med högra tissen och vänstra gör inte alls ont just nu. Bara just när han började suga. Så är det värst nu på morgonen. I vanliga fall kan jag inte ens plocka ögonbrynen en tidig morgon för min hud är extremt känslig då. Jag vet att jag bara skriver tråkiga saker, ni behöver ju inte läsa. Jag vill bara att det inte ska göra ont mer. Snälla gud, eller nån, hör mig!


Vad var det jag sa?

Orsaken till dagens gnabb: Jag blev irriterad på T för att han inte satte mössa på sig när vi skulle ut. Han blev arg och sa att jag inte är hans jävla morsa. Jag sa att det vet jag väl men jag måste ju vara det när han inte fattar sitt eget bästa!

Det var starten. Hahaha kul så här efteråt :-)

Men det var ännu roligare när T frös när vi var ute och jag frågade om det var kallt och han sa näää. Så flinar jag lömskt och tänker; told you so...

Det är så jobbigt när jag nästan alltid har rätt och måste säga dom mest irriterande orden som man kan höra men ack så härliga att uttala: vad var det jag sa...


Klackarna på hyllan...om du inte pallar trycket.

Jag hör fulla småbrudar gå i trappuppgången med klackar. Jag hör att dom är totalt värdelösa för att få trippa omkring med klackisar. Eller kanske för berusade. Såna som inte kan gå i klackar ska inte göra det heller. Är man för full är det en annan sak, då har man kunnat det tidigare under kvällen i af.


Mulle gulle.

Jag idag.
Här ser jag mer hullig ut än på senaste bilden. Det är väl en mer rättvis bild på mig. Jag är nog smalare i profil än på bredden. Kinderna vill man bara nypa i! Trött ser jag också ut att vara och det är jag ju också. Hade kunnat sova nu men Charlie kommer vakna strax för att äta så jag väntar till nästa gång han sover.

Jag har bara ätit en banan idag och några karameller. Jag har inte min vanliga aptit. Men snart ska min man laga mat. Jag äter bara för att jag måste. Men det löser nog sig de också :-)


En vecka.

För en vecka sen låg vi på bb och jag hade klämt fram våran lilla son. 16:54 tror jag klockan var när han kom ut. Så nu för en vecka sen låg jag nog med honom på bröstet och var chockad och överlycklig för att han var frisk. Och så fin. Mackorna efteråt var så goda, jag hade inte ätit ordentligt på flera dagar.

En vecka går verkligen fort och än så länge har allt gått så bra. Jag vill bara att tisseknopparna ska må bra och inte göra ont mer. Som sagt, det blir bättre men jag vill att det inte ska göra ont alls. Men imorse somnade jag när vi ammade så det går framåt :)

Våran sömntuta.


En vecka efter förlossningen.

Här är jag nyvaken och mycket söt.
Kolla in min mage! En vecka efter förlossningen. Det kanske är vanligt att det går så fort att magen drar ihop sig(?) men jag trodde verkligen det skulle ta nån månad innan magen skulle se någorlunda ut. Trodde den skulle vara jätteäcklig och degig. Har ju hört att vänta barn är "en kroppsförstörare" så det är väl inte konstigt att jag är så impad över att magen redan är så pass liten igen. Men jag vågar inte ännu prova mina smaljeans som jag inte kunde använda efter v 20. För mitt ass och lår har inte "dragit ihop" sig ännu :p

Här är jag ju som sagt nyvaken och har inte ätit något så magen kanske är smalare än vanligt.


Premiärtur med barnvagnen.

Ååh, det var så himla skönt med friskluft och vilket skönt väder. Gilla!

Jag och lilla familjen gick en sväng. Vi hade såå mysigt och var såå lyckliga som ingen annan kan vara......! Vi hann inte ens komma ut från läggan så var grälet i full gång och hela stan hörde nog oss gorma. Jag tjurade och T var sur men det gick över. Haha hoff...

Den här bilden tog jag när vi var ute, så fint. Extra skönt med friskluft när man vart instängd i 1 vecka och vart gravid i 40 veckor och 2 dagar :-)
Ja, gossen blir ju 1 vecka gammal idag, grattis! Föressten ska han heta Charlie våran lilla grabb :)


God natt?

Hej igen.
Har jag något vettigt att skriva nu då? Nix.
Jag beordrar mina systrar och mamma att uppdatera sina bloggar oftare för jag behöver något att läsa! Vet ni hur många timmar/dag jag ligger i sängen och ammar? Jättemånga gånger. Eller är det läge att börja läsa en bok kanske?
Sen tycker jag att ni som läser här varje dag och har egna bloggar kan hänvisa mig till dom. Nån av er 100 läsare måste ju ha en blogg! Kom igen, hur svårt kan det vara?

Ännu en ful bild på mig.


Om jag får duscha.

Bara jag får duscha kroppen varje dag, duscha håret typ var fjärde dag och färga ögonbryn/fransar varje vecka+nån dag så kommer jag vara nöjd. Jag är så glad över att jag färgade brynen dagen innan gossen föddes så såg jag lite mänsklig ut trots att jag inget smink hade :-) Man kan ju inte se ut som en raggarbulla bara för att man gått och blivit morsa! Bara jag får känna mig någorlunda fräsch så är jag glad och om nån vecka ska jag sola lite så jag inte är så dödsblek :)

Mm, intressant...


Massage.

Idag var min mamma och hälsade på.
Medans jag ammade sonen så masserade hon mina fötter. Mamma och Lotta är bäst på att massera (jag med men det är inge kul att massera sig själv) och jag hade behövt en ordentlig ryggmassage...Lotta ska du inte bli fri från allas bacillusker snart? :)


Ljud.

Så! Jag har nu dammtorkat och dammsugit. Gossen lyfte inte ett finger när jag startade åbäket, bra bra bra! Jag vill inte behöva trippa på tå varje gång han sover. Jag vill att han vänjer sig vid ljud och oväsen :) Men han vaknade utan gråt när jag hade ett rum kvar och lät sin mamma dammsuga klart, moppa får jag göra sen.


Kossa.

Mata mata mata.
Jag är verkligen en mjölkkossa.
Men det är så mysigt att ligga bredvid våran fina fina son. Tissorna mår bättre och bättre, nu drar jag mig inte för att mata gossen längre.

Nu ska jag ligga här en stund sen dammsuga stian.


...

Såja, först nu vaknade gossen.
Han och pappan har sovit på soffan sen typ 8-9 imorse och jag ids inte väcka för att mata då han äter så bra och regelbundet resten av dygnet. Medans dom sov hann jag också sova, duscha, äta frukost och plocka litegrann. Tänkte städa lite innan helgen.
Känns som att jag redan måste byta sängkläder igen (efter 1vecka) då dom här känns väl använda när vi ligger i sängen hela dagarna känns det som. Nåja, intressant som vanligt. Hej!


Lyx.

Fredag. Igen. Snart lördag. Lillen är snart 1 vecka gammal, tiden går fort och jag älskar att jag får vara mamma till denna lilla plutt! Och T är så himla fin och bäst som pappa, nu vart jag rörd bara jag tänker på hur bra han är. Jag önskar att vi var lite rika så att vi båda hade kunnat vara hemma hela tiden. Men om vecka lämnar han oss för jobbet :( Jag vet att jag kommer klara mig men det blir ju såklart lite tuffare. Det är så skönt att vara två. Har redan haft ont i hjärtat för ensamstående och jag beundrar verkligen dom! Vilka hjältar! Tänk, dom kan inte ens ta en låååång dusch som jag kan. Bara att den andra byter blöjan är stort. När jag ammar ligger jag i sängen och behöver bara ropa om jag behöver nått. T städar de mesta, handlar och fixar annat medans jag matar barnet. Sen kan vi båda vila när lillen också gör de. Men tänk på den som är ensamstående med en nyföding...fan vad grymma! Men om en vecka har jag förhoppningsvis inte lika ont överallt och kan göra mer själv. Kan kan jag ju nu också men jag har även möjligheten att slippa. Bara det inte gör ett dugg ont att amma så tjänar jag in en vila där ist för efteråt :)

Nä vad jag skriver skit.
Värmer upp tuttarna lagom till nästa matning. Jag ligger i sängen och grabbarna i soffan. Ni ser, jag har de lyxigt :-)


Natt är dag.

Hej hej go kväll!
Jag ligger i sängen och väntar på att min fina son ska vakna för att äta och för att sen sova vidare med mig. Vi har som inte natt och dag här i hushållet längre. Gossen sover 3-5 timmar, äter, vi rapar och byter blöja, äter kanske lite till och sen sova 3-5 timmar igen. Så ser våra nya dagar ut. Vi sover många ggr då lillen också gör det men först har man några måsten, typ gå på toa, duscha, äta lite och städa. Jag klagar inte :-)

Ni ska veta att jag saknar mina syrror och systers barn. Först var dom förkylda, nu är dom magsjuka. Så dålig tajming! Men men, det är bara att vänta och längta ihjäl sig :)

Mina älsklingar.


Sovande bebis...

Så här gott sover han nästan hela dagarna. Åååå älskade unge! Äntligen är du här, som vi har längtat.


Bada!

Idag har vi för första gången badat gossen på hemmaplan. Han gillar det skarpt! Det har han ärvt av mig. Jag och mina syskon bodde typ i badkaret när vi var små. Gossen grät inte ett dugg när vi la i honom, han njöt. Men sen när vi blötte håret vart han skitsur :)

Har tyvärr inte bildbevis.


God morgon igen.

Nu, för en stund sen, har vi vaknat igen.
Gossen äter och jag är glad över att jag har en iphone att fördriva tiden med. Längtar tills det inte gör ett dugg ont att amma så jag kan slumra till då jag med :-) Men det är betydligt bättre nu och blir bara bättre och bättre, hoppas det fortsätter att gå åt det hållet.

Lillen är så söt och snäll. Jag har ju inget att jämnföra med men jag gillar att grabben sover riktigt gott, vaknar för att äta, rapa eller prutta, men han verkar ha fått mitt temperament, han blir skiiitsur och låter riktigt högt när det ska bytas blöja och när han inte får mat tillräckligt snabbt. Ska bli intressant att se hur han blir när han blir lite äldre.

Nåja, här är gossen nu.


God morgon!

Jag ligger och matar våran lille son.
Nu tror jag han vart klar, men man vet aldrig. Tänkte fördriva tiden genom att skriva här men det behövs inte mer. Vi har i af sovit gott inatt och ska fortsätta sova nu igen. Höres!


Dripp dropp...

...mjölken bara rinner ur mig!

Hur kan man tycka att ammning är äckligt att se på? Det är ju det mest naturliga som finns. Ja, att skita är ju också de och det är väl inte så trevligt att se på fast det är naturligt. Men att amma handlar ju att ge mat åt sitt barn. Jag kommer nog själv inte ha tuttarna i vädret hur som helst bland folk men jag kan inte förstå hur folk kan bli äcklade av det? Vad gör det så fult?

Här ligger jag just nu och matar min fina son efter att tuttarna vart sprängfärdiga.
Skönt att lätta på trycket.


Sova.

Mina grabbar ligger på soffan och bara sover och sover. Själv ligger jag i sängen och har också vilat en snutt men jag har inte samma ro i kroppen som resten av min lilla familj har. Men jag ska försöka vila igen. Tja!

Bilderna är från igår :)
Älskar er två mest av allt!


Fint.

Idag efter bvc lämnade min killar av mig på affärn för att handla lite. Jag promenerade hem sen (typ 3minuter hem) och det var så skönt med friskluft och att få känna sig mänsklig. Fast det blåste lite kyligt så tyckte jag vädret var fint och fick riktig lust till att gå lååånga barnvagnspromenader. Längtar!


Min kropp är helt fantastisk!

Först bär jag på ett barn i typ 40 veckor, sen föder jag ut honom helt själv med massa pepp runt omkring mig. Inte nog med de! Inte för att skryta. Eller just för att skryta så ser jag ut så här 4 dagar efter förlossningen. 4 dagar. Helt otroligt hur magen dragit ihop sig! (med röven är det annat haha!) Jaa jag ser fortfarande ut att vara lite gravvo men det gör absolut inget. Jag hade förväntat mig att se mycket värre ut. Jag har fortfarande 10+ kilo men det gör inte heller något. Jag trivs med min kropp och det är så otroligt jävla skönt att ha sin egen kropp igen. Jag har verkligen längtat. En kvinnas kropp är verkligen fantastisk. Helt otrolig. Jag trodde aldrig att jag skulle vara så nöjd med mig själv när jag var gravid och absolut inte nu efteråt heller. Ibland är det bra att tänka negativt så blir man ist väääldigt positivt överraskad :-)


Testar bara...

...om det går att kommentera?


Mina bröstvårtor mår inte bra.

God morgon!
Mina två älsklingar sover så sött i sängen och jag sitter här.
Tänkte att idag kan jag ju klä på mig då vi ska på bvc.
Fett najs att gå på BVC ist för MVC :-)
Jag springer omkring utan tröja hela dagarna för att mina tuttar (eller nipplisarna)
gör så förbannat jävla ont! Så värmer jag mina brön
med min älskade vetekudde säkert 25ggr/dag. Den är verkligen till stor hjälp.
Jag hade inte räknat med att det skulle göra så här ont med ammningen.
Men det är visst bara att hålla ut och vårda brösten lite extra :)

Nu ska jag borsta gaddarna, vi hörs!


Fin!

Våran son är så fin så fin så fin.
Dagens ord av nyblivna föräldrarna: men titta vad fin han är. Är han inte finare nu än för 3 minuter sen? Svar ja. Kärleken växer och blir starkare för varje sekund som går.


Funkar inte.

Går inte att kommentera dom 2 senaste inläggen. Är det för att jag bloggat via appen? Det har strulat att kommentera på syrrans blogg också. Why?

Om ni har lust att kommentera något så kan ni ju göra det under ett annat inlägg bara :) så ni inte tror att jag låst den lilla funktionen.

Tja!


Hej!

Jag skriver här igen och det betyder bara en sak - att våran underbara son är född! :) och jag är så lycklig och stolt. Han är tillsynes frisk och mår bra och ni kan väl bara ana hur lycklig bara det gör mig. Sen att han är söt som socker gör mig ännu lyckligare.

Jag hade en underbar förlossning och när det var dags att börja krysta så var det sååå häftigt! Jag tyckte det var kul (för mkt lustgas? hehe) och tyckte det var trist att det gick så snabbt och ville genast göra det igen! Sjukt! Men mer om det senare.

Han (namnlös än) föddes på sin pappas födelsedag, 21 januari. Vägde 3780g och 48cm kort. Så min mamma vann gissnings tävlingen, en pojke 21 januari :) grattis mommo! Jag har så mkt jag vill skriva men jag tar det sen när jag har bättre tid. Här kommer lite bilder från bb. Hoppas dom kommer i rätt ordning.


Hej då!

BF: idag. Om någon missat? Inte? Nähä.
Idag är det beräknat att jag ska föda vårat första barn. Det är så spännande att se när det verkligen ska hända. Väldigt snart hoppas jag i af.

Men tills dess tänkte jag pausa bloggen.
Det är än så länge en tanke.
Vem vet, jag kanske inte kan hålla fingrarna från att skriva en rad eller två tills ungen är kommen. Kanske skriver jag om 34 minuter igen? Vem vet? Men när barnet är här så fortsätter jag som vanligt igen, så gott jag hinner. Och ni som kikar in här varje dag får inte lämna mig bara för att jag pausar en sväng. Så griniga får ni inte bli :D

Ha det gott allihopa så håller vi tummarna för att allt med förlossningen min och bebisen ska gå bra.

Idag är jag i vecka 39+6.


Ärtsoppa-utan köttben, köttbullar och räkor.

Idag har jag lagat ärtsoppa, typ 1000 vuxenpoäng till mig. Jag har aldrig idats göra det eftersom man måste ha ärtorna i vatten ca 12 timmar. Såå jobbigt eller hur? Men det visade sig vara lätt som en plätt (ååh, plättar till hade varit gott) och den smakade helt okej. Har ännu inte ät-ätit, jag väntar på en ostleverans.

Jag gjorde inte efter mommos recept den sista gången jag åt hennes ärtsoppa. Haha, tanten var lite virrig ibland den sista tiden. Hon gjorde ärtsoppan som vanligt. I hade hon även lagt ett köttben, köttbullar och räkor. Haha hoff vad vi skrattade. Men vi åt och det var gott. Men jag skippade köttbullarna och räkorna :-) Jag saknar henne verkligen. Och jag önskar verkligen att hon vore här nu och fick träffa mitt barn. Jag vill ha dig tillbaka hos oss. Älskade toka.


Snart pigg igen.

Nu känns det lite bättre. Jag skrev inlägget ifall jag skulle svimma och inte vakna upp så skulle doktorn veta vilka symptom jag hade i af :p Man är ju inte dum ;) hahahaaaaaa! Bara lite paranoid eller nått.

Jag har inte tid att vara såhär trött, jag behöver t ex duscha. Håret och allt. Jag ska tvätta och städa lite ännu en gång. Strax. Jag ska bara få lite mer energi.

Visst ser jag pigg, fräsch och snygg ut?


Inte kul.

Sjuka sockerfall jag får alltså.
Har nyss ätit fil men känner mig fortfarande yr och svimfärdig. Måste vila.


Snart är det sommar igen.





Klara...färdiga...gå!

Nej tyvärr. Ingen bebis än heller. Vi får nog vänta några dagar till.
Jag vill INTE träffa BM sista januari och planerat åka till g-vare 1 februari för att
sättas igång, det blir ju inge kul ju. Bara ungen, spontant, vill komma ut så blir jag nöjd.

Kanske ska jag ta mig en rask promenad dagen till ära?
Eller äta 7 kg färsk ananas?
Hoppa?
Springa i trappor?
Ha lite sex?
Vila?
What to doooo?
Tror ni att förlossningen kan sättas igång om jag äter massa
godis, chips, glass, kakor och dricker läsk i stora lass?
Om ni tror det funkar så kan jag verkligen prova det.
Socker-kicken kallar jag den metoden för. Det blir för mycket
socker  för barnet så den vill komma ut... Fast då kanske h-n
vore ha kommit ut för längesen :-)

Nä, men en promenad hade varit skönt.
Jag kanske vore prova, senast jag gjorde det var jag i byn.
Och det var förbannad skönt för fet-kroppen.


18 januari är kommen. Spänki!

Från och med nu och 24 timmar framåt SKA våran bebis komma ut.

Nu är det den 18 januari.
Dagen vi väntat på. Kom nu.
Börja inte livet med att göra dina föräldrar besvikna!
Haha skoja bara. Ni behöver inte ta så seriöst på allt. "Så kan du ju inte skämta om en liten bebis". Jo, det kan jag.

God natt :-)



Äckel.

Jag blir illamående bara jag tänker på magsjuka. Det börjar vrida sig i magen på mig när jag tänker m-a-g-s-j-u-k-a.

Tänk om jag skulle bli magsjuk lagom till förlossningen. Fy fan alltså vad hemskt! Peppar peppar ta i trä...


Calippo!

Åååh, vet ni hur gott det var med en calippo nyss? Jag hade jätte gärna velat ha några till. Det har aldrig varit godare med en calippo som det var nu. Måste haaaa. Men jag får ta det en annan dag för jag orkar inte gå ut från läggan en gång till :-)

Mmmm...sjukligt gott.


V.39+5 idag.


Älskade burken.

Jag fick jättemycket fint i julklapp.
Men den här var bäst, om jag får säga så. Jag älskar burkar/bra, snygg förvaring. Den här fick jag av min bror. Jag visste inte att han visste att jag hade en grej för burkar. Han är så fin.


Snart är vi där. Eller snart är DU här.

99,6% av graviditeten har passerat.
279 av 280 dagar.


Recept mottages gärna.

Idag tänkte jag veckohandla.
Ja, man kanske vore gjort det på söndag eller måndag.
Men jag tänker göra det nu. För första gången.
Jag är less på att handla typ varje jävla dag och varje
gång slinker det ner något onödigt = slöseri med pengar.
Sen är det jävligt trist att kolla på kontoutdraget:
Coop
Ica
Ica
Ica
Ica
Konsum
Ica
Ica
Ica
Konsum
Coop
Ica
Coop
Coop
Ica
Ica
Ica
Ica
Ica
......
Ja ni förstår!
Alla pengar verkar spenderas på mataffärerna.
fast vi nästan aldrig lagar mat. Det är konstigt det där!
Och jag får ÅNGEST av det. Fy.

Bättre (för plånkan och FORMEN) att ha planerade maträtter.
Att veta vad man ska göra varje dag istället för att ta en
burgare i sista minuten för att man är vrålhungrig.
Om jag vill ha bra matvanor måste jag börja nånstans och det
här är väl en bra start? Då är det bara att hitta på en matlista då...

Ni får jätte gärna tipsa mig med recept nu.
Helst recept utan pasta, ris och potatis. Jag äter ju det med men ska försöka
dra ner på dom varorna litegrann. (Ni behöver inte vara oroliga
att jag inte får i mig mina kolhydrater, jag äter ju godis jämt)
Jag gjorde t ex broccoli gratäng här för nån dag sen på ett LCHF recept.
Helt okej gott.


Gissa!




Anonym - 6-7 januari, flicka.
Linda - 9 januari eller 23 januari
Jag - 10 januari, en stooor pojke.
Katja - 12 januari, pojke.
Lotta - 13 januari, pojke.
Tina - 18 januari,pojke.
Fiia - 20 januari, flicka
Peka - 20 januari, pojke
Min mamma - 21 januari, pojke
Li - 22 januari, pojke 3410g, 49 cm.
Nina - 23 januari
Sandra - 23 januari, pojke
Sara - 24 januari, pojke.
Julia - 20:onde nångång :p (tror du kommer gissa rätt! haha)

Ni får gärna fortsätta att gissa!


Imorgon är det beräknat att ungen ska födas. 18 januari.
Datumet vi har siktat in oss på från första besöket hos barnmorskan.
18 januari 2012.
Det här barnet har funnits i min kropp sen april.
Mycket har hunnit hända lille vän medans du har legat i min mage
och grott. April...det är ju jätte längesen. Men graviditeten blev mer
påtaglig efter ultraljudet, när magen kom och som mest när lilla
du började kännas med dina rörelser där inne.
Minns första tecknet från dig. När jag verkligen kände att oj,
det bor någon i min mage! Jag var i v.16 och det kändes precis
som om en fisk gjorde en liten volt där inne. Sen har du bara växt
och växt, mer rörelser och massa sparkar och slag har du gett mig.
Men det gör inget, jag älskar att få livstecken från dig.
Nu hoppas jag bara så innerligt att allt ska gå bra.
Att du min lilla vän som jag aldrig träffat men redan älskar så
otroligt mycket, att du ska vara frisk och må bra.
Men visar det sig att inte vara så, så kommer jag finnas här för dig ändå.
Jag kommer bli ledsen och förtvivlad men då ser jag oss om några månader
så kommer jag vara glad att just jag fick ett barn som är sjukt.
Jag kommer känna mig otroligt stolt och utvald.
Men allra mest vill jag såklart att du är frisk och mår bra.
Snart syns vi mitt älskade barn.
Inte imorgon väl? Du kanske är som jag "jag hiiiiinner".



Några veckor sen :)


Första bajsblöjan!

God morgon!
Jaa, god morgon. Jag har vaknat för ca 1 timme sen.
Gott har jag sovit. Enda är att när jag sover ensam så
vaknar jag 37 ggr/natt för att kolla så inga spöken finns i rummet.
På sant!

Jag drömde att vi fått våran bebis, jag såg inte könet eller ansiktet.
Men jag bytte första bajsblöjan och det var så kul och jag var så lycklig, haha.

Nyfödda är inte så himla söta. Dom är små mirakel och man kan knappt
tro att dom är människor för att dom är så små. Dom är fascinerande.
Men sällan söta. Dom ser ju bara skruttiga ut. Jag tänker på en plockad kyckling
när jag ser nyfödda barn. Så ser det ut som att dom har nån slags cp-skada
när dom håller på och gör konstiga miner och rör sina små händer så där konstigt.
Men ändå...helt fantastiska.


V.39+4 har passerat.

Alltså, jag är så gravid som man bara kan bli nu. Hur sjukt är inte de? När som helst kan det ske. V.39+4 har passerat idag. Om jag ska vara ärlig känner jag mig inte såå gravid. Jag är glad att jag fått må så här bra och att jag fått sova så gott. Jag tror inte lillen kommer än på några dagar i af. Jag tror på samma som Li, Linda, Nina och Sandra. 22:a eller 23:e. Bra om h-n kommer efter 20:onde i af :-) Tänkte på framtida kalas. I januari är inte då min rikaste månad.

Nej, nu ska jag sova. Tjolahopp!


Inatt får bebisen utegångsförbud.

Jag försöker dra ut på att sova för min man är och jobbar natt. Jag blir lite mörkrädd när jag är ensam. Men så ensam är jag ju ändå inte, jag har en bebis INUT I mig och så har jag ju min söta spöka lampa som jag kan kramas med inatt.


Bättre sent än aldrig?

Oooj, jag har suttit med ögonbryn och fransfärg i 1 timme nu.
Det lär ju bli resultat om inte annat, åå hoffff.
Den ska sitta typ högst en kvart...


Fel.

Jag har stört mig så jävla mycket på något jag skrev här för ett tag sen.
Jag skrev typ "det känns som att jag ofrivilligt håller på att pissa på mig".
Asså, idiot Lisa, hur ofta pissar man på sig frivilligt?
Jag kan ofta störa mig på något jag skrivit men det här tog priset!
Jag var tvungen att rätta till det, haha.


Lisa grisa.

Jag är verkligen en gris.
Jag kan inte motstå sött och godis för 5 öre.
Jag börjar tvivla på att jag någonsin kommer komma i form.
Ni kommer få kalla mig fläsklisa.
Jag hoppas hoppas hoppas att jag får pli på mig själv efter
graviditeten. Annars...annars vet jag inte vad som händer.
Eller jo, det vet jag visst, jag kommer bli smällfet :D


Lägg märke till...

...vaddå?
Haha jääävlar vad mina rattar såg enorma ut på den här bilden. Ett bröst ser ut att vara lika stort som skallen, haha. Men det är tyvärr bara bh:ns förtjänst. Grym bh :D
Blir absolut sillisar här om ett år eller så.



Trött.

Jag är trött.
Men jag ska avsluta städningen med att dammsuga och skura. Gäääsp, jag skulle aldrig ha satt mig. Upp och hoppa!


Dagen.

Eftersom jag inte har något att skriva så kan jag visa bilder från dagen som gått. Hehe, dricker loka men en kaka slinker ner iallafall :-)


Hmm...

Fotat ur en tidning.
Dom vill sälja en dammsugare som ni kanske förstår. Men var ungen tvungen att se så...efterbliven ut?


Sova sova sova.

Efter senaste inlägget somnade jag och blåste på i 2 timmar till.
Ååå så skönt det var.


Good girl.

Ännu en tvätt igång och så har jag vikt den gamla tvätten och hängt upp den nya. Flitiga Lisa kan ni kalla mig.

Jag tänkte stiga upp och förflytta mig till soffan och kolla sons of anarchy. Men neeee. Inte riktigt än. Sängen är ju ändå alltid sängen. Guuudars vad jag önskar att vi hade tv i sovrummet. Men nu får det tyvärr inte plats. Till vårt nästa, större hem så är det ett måste. Jag lääängtar.

Nu ska jag sätta i öronpropparna och blunda en stund. Tja!


Morgon.

God morgon.
Jag är vaken för att min man snoozade så duktigt idag. Jag har försökt somna om nu sen halv 6. Jag hoppas jag kommer slumra till en liten stund till i af. Det hade varit så skönt. Jag tänker i af inte stiga upp på länge.

Jag har satt på en tvätt som nog är klar vilken minut som helst, sen ska det tvättas mera.

Jag har haft regelbundna sammandragningar sen jag vaknade, kanske därför också som jag har svårt att somna om. Det tråkiga är att dom inte blir starkare, varar inte längre än vanligt och kommer inte tätare. Ingen utveckling i dom alltså.


Inget nytt.

Natt igen. Söndag igen. Måndag på ingång. Vecka ut vecka in.

Ni kanske tror att jag haft dom här sängkläderna jätte länge, men om sanningen ska fram så, ja, jag hade dom senast, tvättade upp dom, drog på dom igen. Svintrist tycker jag också men inget annat var tvättat så jag hade inget val. Men nästa gång sätter jag ett par andra. Jag lovar.

Och ja...jag är svingullig.


No baby så långt ögat kan nå.

Nej nej, ingen bebis än.
Jag har bara inte haft något att skriva.
Inte ens en trevlig bild att visa.

Hoff, gamla, feta jävla kärringar som inte kan köra bil, ska fan inte göra det heller. 30, 40 och tillslut när kärringen nästan hittade gaspedalen så körde hon 50 på en 70 väg, come ooooon!
Man får faktiskt inte köra för sakta.
Hade lust att ge henne en smäll.
Irritera inte en höggravid kvinna.

Jag har nyss duschat och får vara så här ful.


Äta är livet.

Idag vart de god frulle.
Till detta åt jag yoghurt och drack choklad. Mmmm, satt fint i kaggen :)
Jag gillar att äta!


Skönt.

Helt underbart jävla skönt väder där ute.


En sak till...

...bebisen får visst inte komma inatt för jag är så där skönt trött och vill sova.

Nu säger jag god natt på riktigt:
God natt på riktigt!


Jävla kossa!

Nu känner jag mig ibland som en fet kossa. Kossa. Helt perfekt ordval till mig just nu. Inte nog med att det kommer mjölk från mina spenor så ska jag vara fet som en kossa också. Inte ko, kossa. Kossan Lisa, det passar. Muuuuu!

Nu ska den här sabla feta kossan sova. Hoppas bonden kan vakna för att släcka lampan.

Blixten var på, därför blundar jag, inte de att jag låssas sova. Hatar iphone blixten i ansiktet den är så jävla stark så är man blind i typ 3 minuter efteråt.
Jaa jag har klämt en pormask mitt på snoken. Eller mulen eller vad fan nu kossor har för namn på sina näsor.
G'natt!


Kom.

Hej natten.
Jag är nog rätt så trött, ligger i sängen och snart ska jag sova. Inatt vill jag vakna av värkar, kan jag inte få det? Näe, skulle inte tro de va :) Vad ska bebben i magen att göra när h-n är redo för mig och världen?

Ääh, nu ska jag nog sova. Tja!


Ugly.

Hej jag är tjock och ful.


V.39 igår.

Min mage igår, bilder tagna på morgon, dagen och kvällen om ni undrar varför jag har olika kläder och ibland inga alls :p

Vecka 39+0 igår alltså.

Alltså vad tycks om mina små kärlekshandtag som ser ut som en extra röv? :D haha, jojo alla kan ju inte se ut som modeller :D


Idag då...?

Anonym - 6-7 januari, flicka.
Linda - 9 januari eller 23 januari
Jag - 10 januari, en stooor pojke.
Katja - 12 januari, pojke.
Lotta - 13 januari, pojke.
Tina - 18 januari,pojke.
Fiia - 20 januari, flicka
Peka - 20 januari, pojke
Min mamma - 21 januari, pojke
Li - 22 januari, pojke 3410g, 49 cm.
Nina - 23 januari
Sandra - 23 januari, pojke
Sara - 24 januari, pojke.

Idag kan jag väl få min bebis?


Städat!

Här var det städat! Snorgeli vad härligt.
Och jag har varit så här tillräckligt pigg också, bara några
ordentliga sockerfall då och då.
Dom känns värre än vanligt nu än när jag inte är gravid.
Mycket kraftigare lixom.

Hmm..ja, det var det de.


Nu ska här städas.

Än funkar inte blogg-appen så jag kanske för in magbilderna
lite senare på datorn. Jag tänkte ta en magbild nu varje dag
tills min badboll är borta.

Nu, när jag ändå är pigg så tänkte jag börja städa.
Jag får belöna mig med att sitta vid datorn sen när jag är klar ist.
Jag är så här tokig i mina bilder just nu och vill bara hålla på med dom.
Så är det skoj att göra projekt på datorn med bilderna. Älska älska älska.

Nå jo, jag lär väl komma på något att skriva under städningen så
vi hörs väl snart igen ;)

Jag och mina småsyskon.
Lotta är 3 år yngre än mig och min lilla lillebror Sebban är hela 8 år yngre än mig.




Så jävla smart tjej!

God morgon.
Idag är jag inte så där mosig och jobbigt trött som jag varit
på senaste tiden när jag vaknat, härligt!
Jag kom t om ihåg att ta järntabletten nästan påengång när jag vaknade.
Det är nog bra att göra så istället för att vänta flera timmar.

Jag tycker jag var så smart igår, förberedde en maskin, satte skölj och tvätt
medel klart så slog jag igång maskinen när min karl gick till jobbet.
Vips! Var den klar när jag vaknade så var det bara att hänga upp tvätten :-)

Och inatt trodde jag att det skulle vara dax att åka in till bb.
Jag minns tyvärr inte hur och var jag hade ont men det kändes som att
vattnet bara skulle gå så skulle det vara igång. Men icket, här sitter jag
än idag med bebis i magen :)

Lillisen har rört sig ganska lite dom senaste dagarna och igår kväll vart
jag orolig, men jag buffade massa på magen så svarade h-n tillbaka
med mycket rörelse och jag blev glad och tackade skrutten.
Så satt jag och kollade på min mage och började längta efter honom/henne
sååå mycket så jag hoppades på att fredagen den 13:onde skulle
bli vårat barns födelsedag. Än finns det hopp :D
Kom igen skrutten, vi saknar dig, vi är redo, kom nu!

Åååh, jag vill åka till ett varmt ställe, sola, bada och ha kul.



Stäääääääda.

Nä men vafan. Jag måste lägga mig nu.
Har en del städning och lite tvätt att ta itu med imorgon.
Men jag ser fram emot det, kul faktiskt :)
Jag har varit en dålig hemmafru, men min karl tycker
att jag ska vänta med städningen och vila istället så att vi
kan städa tillsammans. De ni!
Men eftersom jag gör som jag vill så tänker jag städa.
Jag hoppas på att inte vara så seeeeg och pömsig typ 4 timmar
efter att jag vaknat, hoppas jag piggnar till lite snabbare.
För städat ska det bli till helgen och jag vill att min man ska slippa städa
när han jobbar och jag ändå bara är hemma.
Nååååååja, nu ska jag gå och lägga mig.
Får bli magbild imorgon istället då appen inte velat fungera idag.

God natt!


Jag älskar hösten.

En tidig höstmorgon...en dag från mitt liv.















Nybastad.





Då blir det fest!

Jag ska snart gå och lägga mig men jag blev lite kär
i alla bilder jag har. Jag älskar bilder.

Mina älskade systrar. Vad skulle jag göra utan er?
Det är kul att bråka, tjaffsa och skratta med er.
3 timmar efter förlossningen blir det parteeeey!
Hallå, ungen har ju en farsa också.




Ojdå...

Okej... ursäka fuji.
Bilderna vart ändå sparade på nått jävla vänster.
Såja, glad igen :-)


Satan i gatan.

Jag säger bara en sak. JÄVLA FITTA!
Här har jag suttit och plågat min rygg vid datorn med
att föra över bilder till fuji svinigt länge, gått igenom MASSA
bilder, måååånga mappar, jag hann bli klar och hade bestämt
vilka bilder jag skulle ha i min kalender. "Ladda upp bilder"
Jo jajjemensan, gick medans över till fb och kollade medans bilderna
laddades. Tillbaka till fuji-fitt sidan. "Du har loggats ut för att du varit inaktiv för länge"
%/&/&!)/()/(#==)=?=?==#/(&!%¤##!#%&"!%/"!("(=/=()/(&/(!"%%&#"¤!
För länge? TYP EN JÄVLA MINUT JÄVEL!!!
Sånt här gör mig så förbannat irriterad. Speciellt nu när jag egentligen inte
ska sitta vid den här datorn för länge för att jag får så ont i ryggen av det.
Fuck you fuji! Dra åt helvete med dig!

En bild. Så här ser jag inte ut när jag är arg.
Detta var en fin fin fin vårdag i byn för typ 2 år sen.



Skapa.

Senare ikväll tänkte jag skapa mig en egen kalender (med egna bilder) att ha på väggen
här hemma och en almanacka-bok som jag kan skriva in alla viktiga möten.
Ja, nu blir det typ bara mvc, frisörtider, födelsedagar och så men grymt bra att ha...
...speciellt för en senil typ som jag.
Men nu ska jag iväg, tja!


Kom igen knubbis!

Jag kanske ska börja göra något om jag ska få nånting gjort.
Smarta ord va?

Jag höll, som vanligt, på att glömma bort att ta min lilla medecin - järntablett.
Tog den nyss och jag börjar piggna till :-)


Gluttare.

Nä, NU ska jag lägga mig i soffan och glo.
Tja!


Idag då?

Anonym - 6-7 januari, flicka.
Linda - 9 januari eller 23 januari
Jag - 10 januari, en stooor pojke.
Katja - 12 januari, pojke.
Lotta - 13 januari, pojke.
Tina - 18 januari,pojke.
Fiia - 20 januari, flicka
Peka - 20 januari, pojke
Min mamma - 21 januari, pojke
Li - 22 januari, pojke 3410g, 49 cm.
Nina - 23 januari
Sandra - 23 januari, pojke
Sara - 24 januari, pojke.

Justja, min systerdotter som ska bli storasyster till mitt barn (säger hon och hon
får bli det också) tror att det blir en flicka som ska heta Lina.

12 januari idag alltså. Blir det att åka till g-vare idag och klämma ut en unge?
Tror inte det, sorry Katja. Men vi håller tummarna!


Vecka 39!

God morgon föressten.
Jag har vaknat nångång innan 9.
Jag har sovit som en kunglighet inatt också, underbart.

Ja, vi går ju in i vecka 39 idag! Shiiiiit!
Helt plötsligt är vi här vars det för några månader kändes
som en evighet till. Vecka 39. Härligt!
Våran unge kan komma när som helst.
Men jag tror vi får vänta ett tag till, det är ok.
Jag sätter väl in magbilder lite senare då.

Nu ska jag dricka choklad och kolla Sons of Anarchy och bläddra i min skvallerblaska.
Jag tänker inte göra ett skit förrän min man slutar jobbet.
Möjligtvis diska, tvätta kläder och laga mat och sånt vardagligt.
Men inte mer än så. Ligga i soffan och känna mig fet.

Typ 2-3 år gammal bild här nedan. Jag har alltid tyckt att jag har kraftig benstomme.
Jag har alltid tyckt att jag är lite tjock. Herra jumala.
Men nu känner jag mig verkligen kraftig. Många tror att jag bara fått mage. PÖH!
Ni ska veta, hela kroppen har växt i samma takt som magen, jämt fördelat.
Det ska bli väldigt intressant att se hur min kropp ser ut sen utan magen...





Broccoli.

Igår handlade jag för idag, broccoligratäng hade jag tänkt mig.
Jag hade en inköpslista med mig och bockade av den flera ggr.
"Check, check, check"
Men jag glömde ändå att köpa broccoli. Braaaa Lisa, bra.


Hej solen!

Även jag blir lite glad av solen.
Så länge det är mörkt om kvällen/nätterna så är jag nöjd :)


Underbar natt.

Jo tack Julia, jag har sovit som en prinsessa inatt! Hade svårt att somna då tankarna var för många men när jag väl somnade (efter halv 2!) så har jag sovit så jävla bra. Och vet ni? Jag hade knappt ont inatt heller :-))) Jag bara slänger ur mig en sån där önskning så går den i uppfyllelse, tack gud eller vem jag nu ska tacka. Jag sov så gott gott gott. Just innan jag vaknade drömde jag att jag och lillsyrran var ute och åkte skidor i byn, haha, vi var inte så duktiga.


Stanna där du är.

Njää, nu ska jag lägga mig.
Inatt får bebisen absolut inte få för sig att komma ut. Men efter imorgon är jag redo att bli en riktig morsa!
Men inte förrän efter imorgon...annars jäklar!
Inatt tänkte jag sova gott och inte ha det minsta ont, önska mig lycka till.
God natt!


Inget igen.

Jag har typ 2 timmar på mig att föda ungen om jag ska vinna min lilla gissningslek. Jag får väl bita i det sura äpplet och inse att jag inte vann. Buhuhuhuu, hämskt!

Jag borstade tänderna nyss så jag inte skulle äta mer för idag men jag är så sugen på att äta något. Kanske en banan eller ett äbblä. Men ni ska veta att idag tackade jag nej till glass efter maten (stor applåd till mig) och jag stod emot att köpa choklad när jag var och handlade (jätte stor applåd till mig) de ni! Det är bra för en gottegris som jag. Sen att jag åt lite glass och chips tidigare under dagen för att jag fick sånt sockerfall hör inte hit...inte heller att jag lika gärna kunnat äta frukt ist för glassen och chibbat. Men det lilla räknas ju också :-)

Jag har lovat mig själv att jag får gotta i massa gott nu om jag vill tills lillis är ute och typ 2 veckor efter de. Men jag ska försöka låta bli. Sen blir det strängare och jag ska givetvis röra på mig så gott jag kan så fort som jag känner att jag kan. Just nu känner jag ingen större motivation till att skippa sockret då jag inte kommer märka resultat när jag bara växer och växer :-) Visst, det kommer likförbannat finnas kvar där när ungen kommer ut men det tar jag S E N.

Nä nu får jag sluta tjäbbla, läsa skvaller, kolla sons of anarchy och käka en banan ta mig fan!
Tja!


Strunt.

Hur vill jag att mitt liv ska se ut?
Vem bestämmer hur det ska vara och om mina
önskemål/drömmar ska bli verklighet?
Jag. Ingen annan.
Det finns inte många ursäkter som godkännes. Tyvärr.

När jag fantiserar om min framtid ser jag att jag har ett jobb
som jag tjänar ganska bra på, jag är fortfarande tillsammans med T,
vi har vårat lilla barn, vi kanske skaffar en till nu när lillen börjar bli några år, 
jag jobbar rätt mycket för jag trivs så bra på nya jobbet
och jag tycker det är bra att pappan är mycket med barnet, jag tränar regelbundet
och hårt, jag har en fin och hälsosam kropp, vi lagar bra mat och jag äter
inte så mycket godis, jag vet att min kropp mår bäst av bra mat, träning och mindre socker.
Jag är gladare, mindre gnällig och bråkar inte med min man mer än nödvändigt, vi ser
tillbaka på den här tiden och är glada över att det bara blivit bättre och bättre.
Jag fortsätter att vilja utvecklas till en bättre mer förstående människa.
Jag har tagit mig råd att operera både tuttar och näsa, vi har en stuga vid Pite där
vi spenderar mesta tiden av sommaren....osv osv osv...

Lite så där hoppas jag på att min framtid ska se ut.
Det är ju realistiska saker som jag kan nå om jag vill.
Klart jag vill. Men det är inte så lätt. Fast det ändå är så lätt
som det bara kan bli.
Bara jag själv kan stoppa det.
Bara jag själv kan se till att det händer.
Jag vill ju inte kolla tillbaka på mitt liv om 10 år och undra
varför jag aldrig började träna hårt, varför jag aldrig började
laga mat som är bra för kroppen.
Det är inte som att jag sitter och fantiserar att jag ska bli mångmiljonär
utan att behöva göra ett jävla skit själv. Det här är några av mina drömmar,
det är lite av hur jag vill att mitt liv ska se ut.
Det bästa är att jag kan få det, bara jag ger mig fan på att göra det också :-)
Det är inte mycket här i världen som är gratis, vi måste slita lite
också för att nå dit vi vill. Vi kan inte vänta på att någon ska göra det åt oss.
JUST DO IT!

Man måste bestämma sig och sen verkligen göra det.
Det är inte svårare än så.
Fast jag själv vet att det känns svårt att börja med något. Att börja och ta
tag i något är det som är svårast för mig.
Sen måste man ha tålamod, t ex. Efter 1-2 veckor på gymmet
så når du ju knappast din drömkropp, allt tar sin tid.
Jag kan ju inte sätta mig ner och ge upp då, det är ju också en livsstil jag
strävar efter. Det tar sin tid att nå fram.

Hade gärna skrivit mer men nu har jag så ont i ryggen så jag kan
inte sitta här längre :-) Jag hade behövt mer tid till att formulera mig bättre,
men nu är ryggen ledsen på mig. Adjöken adjö!



Go Tummen! Go Tummen!

Min storesyrra tycker att Tummen ser ut som en äcklig pung.
Jag tycker däremot att han och hans vänner är skitsöta.
Älskar Tummen!
Minns att det fanns Tummen böcker som mor brukade läsa åt oss när vi var små.
Undra vad dom handlade om.





Gissa! Gissa! Gissa?

Är det inga fler av er som tänker gissa?
Vad fega ni är :)

Jag kanske ska springa och hoppa i trappor idag så
att jag vinner? :D Fan att självaste jag gissade fel...

Anonym - 6-7 januari, flicka.
Linda - 9 januari eller 23 januari
Jag - 10 januari, en stooor pojke.
Katja - 12 januari, pojke.
Lotta - 13 januari, pojke.
Tina - 18 januari,pojke.
Fiia - 20 januari, flicka
Peka - 20 januari, pojke
Min mamma - 21 januari, pojke
Li - 22 januari, pojke 3410g, 49 cm.
Nina - 23 januari
Sandra - 23 januari, pojke
Sara - 24 januari, pojke.


8 dagar.

8 dagar kvar till BF.
Ingen vet när vi får hålla vårat barn i famnen men jag blir alldeles rörd av blotta tanken. Mäktigt.


Ge mig.

Ge mig massage!
Och så är jag hungrig så ge mig något gott att äta också.
Klart slut.


10 januari 2012.

God morgon!
Jag blev väckt kl 9, jobbigt tyckte jag då, bra tycker jag nu. Jag har sovit lite krassligt. Magen har varit hård som sten och jag har velat gråta varje gång jag behövt vända mig och jag var tvungen att vända mig flera gånger för jag har sovit oroligt och obekvämt.

Jahapp, idag är det 10 januari, tydligen dagen jag tror att jag ska föda min gigantiska son :-) Jag kommer nog ha fel. Ska bli kul att se när h-n kommer.
Imorse när jag hade så ont att ta mig upp så ville jag bara att det skulle vara överstökat.

Jepps, jag är jättegullig.


Sons of anarchy

Idag började jag kolla Sons of Anarchy.
Blev tipsad att kolla den serien för några månader sen men
det blev aldrig av. Ibland är det bara inte läge att börja följa en serie,
speciellt om den visar sig vara bra, vilket alla sa att den skulle vara. Den är sååå bra.
Så ser jag på fejjan att så många följer den och att många tycker den
är bra och det finns väl inget bättre läge att börja kolla en serie än
när man är höggravid? :) Jag har än så länge bara kollat ett avsnitt
och tycker den verkar bra. Det är så där spännande som man vill
att något man följer ska vara. Sen att killen...hmm nu vet jag inte vad
han heter, men han den snygga.. Att han är med, grrrr.
En snygg buse som ändå innerst inne har ett hjärta av guld, så hett! :D

Så är jag en sån som blir påverkad av att kolla filmer, haha!
När jag kollar den vill jag ha lösaktiga raggarkläder, köra mc,
se skabbig ut men ändå sexig, ha en gängtatto, jag vill röka, slåss, dricka öl
och säga coola saker. Ni vet, jag blir påverkad!
Sen om jag kollar en dansfilm....gissa hur jag vill vara då?

Nu fortsätta lära känna knuttarna i Sons of Anarchy :p




Min växande mage.

Hoho, vilken liten mage :-)
Längtar verkligen tills jag blir lite mindre.




Och här är senaste bilden jag har på datorn på magen.
Tagen nu under julen, typ vecka 37. Inte liiiiite skillnad.
Sjukt att det växer en människa i min kropp!





Hjälp vad tiden går snabbt!
Fast jag längtar jätte mycket efter att vara normal i kropp och sinne,
fast jag längtar otroligt mycket efter att lillisen ska komma till oss så
får h-n faktiskt vänta ett tag till. Jag måste hinna andas.
H-n kommer ju komma ut, förr eller senare, inom några veckor i af.
Jag skiter i att jag har ont och att röven är extremt fet.
Vad som än händer efter födseln så kommer jag ju vara mamma resten
av mitt liv.
Och jag kan gärna njuta av att bara vara Lisa några veckor till,
inte fullt ut som innan jag väntade barn såklart, men ändå, ni förstår :-)
Det känns lite sorgligt att det här här sista tiden som det bara är jag och T.
Sen kommer vi vara en till. Alltid. Nu låter det nästan som att jag inte vill ha
barnet, haha. Men ni andra kvinnor kanske också kände så när ni var havande.
Man tar ju förhållandet till en helt ny nivå, klart det är skrämmande att lämna
det säkra, det som alltid varit. Nu får vi ju ett helt nytt liv som vi ska leva tillsammans.
Jag vet att vi kommer klara det galant men jag kommer sakna tiden
när det bara var vi två.
Om jag får säga så utan att nån gnällkärring ska tycka jag är hemsk.

:-)

Det här är första bilden jag har på magen där jag (nu i efterhand) vet exakt
i vilken vecka+dag jag  var i.




Och bilden då...


En bild.

Under julen nån dag när vi kollade i Lottas gamla telefon när hon filmade mommo när hon dansade och gjorde roliga grimaser (kan verkligen inte stava de ordet?) utan sina löständer. Vi höll på att skratta ihjäl oss då och det var riktigt kul att se dom klippen nu igen.


Inget.

Det är så skönt att vara hemma. Bara vara och inte göra något speciellt. Jag kommer vara alldeles för bekväm sen när ungen kommer.

Just nu är jag ensam, vilket jag varit hela dan, förutom en sväng nyss men nu jobbar min man igen och jag får fortsätta vara ensam. Jag klagar inte. Jag tycker det är rätt så skönt. Jag känner mig inte överdrivet social nu ändå så det passar fint.

Imorgon vore jag frosta av frysen.
Jag vore även börja laga mat igen. Minns inte när jag gjorde det senast, fy fy. Jag funderar på att göra ärtsoppa, det är ju gott och kan inte vara svårt heller. Jag tänkte även kolla efter något recept till nån sorts gratäng som inte innehåller pasta/potatis och sånt där. Jag har tänkt dra ner på mjöl produkter för min mage gillar det inte. Helt kommer jag nog aldrig sluta med något men att försöka ha andra alternativ och äta det i mindre mängder känns bra för mig.

Nä nu började jag skriva massa skit igen men vi hörs!


Ny profilbild.

Ny profilbild. Men ändå gammal bild.
Från i somras. Jag var i typ vecka 20. Syns verkligen :-)
I början fanns det inte så mycket till mage ser jag nu när
jag kollar på bilder, min mage har växt utav bara helvete
nu i slutet istället.
Här hade jag redan gått upp typ 6 kg.
Jag blev ännu mera gottegris när jag slutade snusa :)



Jag ska fixa mig en nyare bild till profilen.
Blev less på det som var så det fick bli en lite äldre bild.

Ful å de.

Hej jag är ful, har finnar, är äckligt blek, fettigt hår, tjock och trött.
Men snart ska jag städa och duscha.
Först ska jag vila en sväng.


Grillad gris.

God morgon god morgon.
Jag har sovit gott inatt..men ändå inte.
Jag har legat obekvämt för många gånger.
Vi har kommit på att vi inte har någon bäddmadrass i våran säng.
Så vi har börjat känna fjädringen i sängen, jätte skönt.
Men det blir väl så när sängen är välanvänd. Haft den i många år alltså.

Det första jag tänkte när jag vaknade var att jag kände mig som en grillad gris.
Det gör ont när jag måste vända på mig från högra sidan till vänstra sidan.
Varför jag såg mig själv bli grillad på detta vis vet jag inte riktigt.
Men jag tänkte att jag var fastknuten med armar och ben i "grillpinnen" ist för
att den gick in i munnen ut från...röven?



Och bilden dårå. Tankspridd.


Super sugen.

Jisses vad jag blev sugen på att äta.
Eller dricka te.
Men dricker jag te så kommer jag läka ännu mer om natten än vanligt och det har jag nog inte lust med. När jag dricker vatten eller te så rinner det rakt igenom mig, i vanliga fall också.
Nää, något måste jag få i mig.


V.38+3


Toapappret är slut.

Så irriterande när man upptäcker att tossipappret är slut. Speciellt när man vet att det fan inte var du själv som var där senast. Lite mer irri blir det också när man vet att den som inte satte en ny rulle nu har "glömt" det 100ggr innan också. Men jag upptäckte detta innan jag satte mig på den heliga stolen.
Det är trist att märka att du är utan papper när du skitit...och är ensam hemma.


Det är så fint när det är vitt ute.


Aldrig mer.

Hösten kommer aldrig mer vara det den en gång var.
Kommer jag någonsin igen tillbringa en vecka eller två
i detta paradis? Vad ska jag dit och göra när du inte kommer vara med mommo?











Sovmorgon och bilder från 2009.

Tjeeeeenare mannen!
Sovmorgon, idag igen. Skönt! Vaknade vid typ halv 11.
Igår gjorde jag inte mycket vettigt.
Det vettigaste var väl att handla karki på ica.
Och hur vettigt är det lixom?

Nää men jag har rätt ont och ids inte göra desto mer.
Just nu har jag mest lust att bara vara hemma med min man.

Ska fortsätta kolla igenom lite bilder, så mycket som ryggen orkar med.

Här är för nått år sen, 2009 närmare bestämt, en riktigt rolig kväll. Observera att det är JULI månad.
En fin sommar i byn :-)

















Why?

Varför gör jag så här mot mig själv?
Innan har det känts ok men nu börjar jag bli äcklad av mig själv när det bara blir skräp som hamnar i min mage. Nu måste jag skärpa mig! Jävla gris.

Det är inte hälsosamt och jag mår inte bra av det. Man får äta gott så länge man inte vräker i sig...som jag gör.


Jag har det bra.


Skit tv!

Jag säger det igen...
Varför är det bara skit på tv?
Ändå har vi typ 52 kanaler eller nått.


Stor.

Från vissa vinklar ser magen...otrevlig ut.


Skit tv.

Varför är det bara skit på teven?
Det är inte ofta det visas något bra. Jälla skiiiiit.


Lady Gaga på Kiruna festivalen!

Inatt drömde jag att Lady Gaga och...tro om det var Rihanna var på Kiruna festivalen. Dom spelade samtidigt och jag ville se båda men det blev Gaga för jag var på festivalen med systerdottern och hon gillar Lady Gaga. Det var skitkul att se henne live :D


Jag.

Jag längtar tills jag får mig en ny frisyr.
Här är jag fr nått år sen, snygg var jag!




Spöka.

Jag är helt kär i den här lilla belysningen.
Den är från ikea (no shit!?) och skiftar färg. Perfekt när jag vaknar på natten och söker öronpropparna...eller bebis :D

Nu ska jag fortsätta studera den.


V.38+1

Jag är ännu inte less på att vara gravid.
Visst, jag längtar efter att ha min vanliga kropp när jag är lite smidigare, när vanliga saker som att sitta, ligga, klä på sig osv inte gör ont längre och jag längtar givetvis tills vi får hålla vårat barn i famnen. Men ändå.
Jag kan inte säga att jag är less.
Jag kanske blir det, vi får se.
Sånt måste man ju alltid tillägga för annars får man det gnuggat i ansiktet av någon annan som tycker sig veta allt.

Fast jag har ont, svårt att stiga upp och allt det där "tack vare" lilla skrutten i magen så känner jag fortfarande glädje över att få bära på honom/henne hela tiden. Konstigt nog har jag bra tålamod nu och känner att det får ta den tid det tar, tycker det gått så sjukt snabbt från v.30 typ, nästan för snabbt. Så lillisen får vara kvar i magen några veckor till om h-n vill. Jag trivs nog helt enkelt med att vara gravid fast det är tungt många gånger.


Tiden går snabbt.

Som skrivet...jag går igenom alla bilder och rensar för att sen framkalla.
Hittade just bilder på mig och min man på en av våra små resor.
Det är över 2 år sen. TVÅ ÅR. Herregud. Och vi har varit tillsammans i 4½ år nu.
Vi har bott i denna lgh ganska exakt i 4 år.
Nu väntar vi på vårat första barn. Vem kunde ana det när vi träffades 2oo7? Haha...




Tänk så kul man kan ha med ett par glasögon.

Tänkte fortsätta med att rensa bilder.
Det kommer bli dyrt att framkalla när jag tar tag i det.
Men jag ska försöka att inte ta några onödiga bilder.
Jag tänker efter 2ggr innan jag sparar en bild. Eller jag försöker i af.








Fredag.

God morgon.
Jag har sovit gott och mår gott.
Jag bestämde mig för att torka tårarna och bli glad.
Min käresta är ledig idag och det gillar jag. Att vakna av att bli kramad av den man älskar mest är en perfekt morgon för mig. Nu går han runt här hemma och sjunger och jag ligger fortfarande i sängen, det är så skönt. Men snart ska jag också stiga upp.

Igår när jag skulle sova så slog det mig...
Vi har inte fått nått annonsblad i onsdags! Irriterande. Det är ju nästan veckans höjdpunkt, stans händelse, så missar man den. Eller så missar brevbäraren mig! Eller föressten, det är ju inte helt vardag ännu så den kanske kommer först nästa vecka?
Jaa, så är det nog?


Vecka 38+0

Nyfotad mage från olika vinklar.
Jisses vad stor den blivit!
Och hängig...


V.38+0

Jag, min mage i kläder. Lugn!
Det kommer bilder med bar mage.
Jaa jag har flärriga lår.
Men man är ju bara tjock en gång i livet :p


.

Öga, öga, ingen näsa ingen mun.


V.38!

Jo, så är det visst torsdag idag.
Det betyder att vi går in i v.38 idag :-)
Undra när ungen kommer ut...
Min sambo vill att h-n kommer NU, det vill jag med, men ändå inte. H-n får gärna vänta några veckor till för jag känner mig inte redo. Jag vill hinna dra mig upp ur det här först. Jag vill vara glad och positiv när h-n föds. Jag måste samla ihop mer krafter innan jag blir mamma :-)
Jag börjar nu!
Jag kliver upp, torkar tårarna, borstar tänderna, tar en dusch, kollar mig i spegeln och säger; det här klarar du Lisa! Inget kan sänka dig, du klarar allt!

Nu har jag fått gråta och känna mig ynklig en stund. Dags att dra sig upp. Dags att fortsätta med livet som jag vill leva lyckligt.

Bilder på magen kommer lite senare.


Det blir inte alltid som man tänkt sig.

Kanske dags att stiga upp...
Egentligen har jag bara lust till att ligga i sängen idag. Böla och tycka synd om mig själv.
Jag måste säga att jag är förbannad och irriterad över att det hänt så mycket onödigt strunt sen jag var i v. 20 och gjorde UL. Det började med att mommo lämnade oss. Sen avlöste det ena det andra. Jag har varit stark, sett framåt, kämpat med att se det ljusa i livet och haft ett jävligt bra tålamod med vissa grejer. Jag har tänkt att jag kan inte göra något åt saken och bara kunnat göra det bästa utav situationen. Jag vet att livet är en pina ibland och man får ta många smällar då och då. Men inte just nu! Varför exakt just nu? Varför visade sig helvetet samma dag som vi längtat efter, varför i helvete blev mommo sjuk dagen då vi var på UL? Varför är det så mycket just nu när jag väntar mitt första barn? Värsta och bästa tiden i mitt liv. Jag känner att, när som helst i livet, men inte nu. Händer det för att jag ska bli mer härdad? Kommer det hända något med barnet? Ska jag sen skämmas över att jag gnäller över det här när det kommer hända värre grejer sen? Är det därför jag haft turen att få en lättsam graviditet? Jag tar inget för givet nu och är beredd på att vad som helst kan hända. Inte för att vara negativ utan för att vara realistisk och inte tro att det nu är frid och fröjd. Är det inte nog med att livet ska förändras drastiskt med ett barn? Räcker det inte med alla känslorna som redan finns kring barnet? En del dagar blir såhär jobbiga, jag vill bara gråta men har svårt att göra det. Jag vet att livet är så här ibland och jag tycker att jag skött mig bra, all skit + att vara gravid. Det jag menar är att jag så gärna hade velat ha mer lugn runt omkring mig nu när jag väntar barn. Den här tiden skulle innehålla mer lycka än olycka. Jag känner mig så besviken på allt som var tvungen att ske just nu. Jag känner inte såhär hela tiden men en del dagar har jag svårt att tänka på annat och jag blir arg. Jag blir arg för jag vill vara en stark och trygg mamma, inte bräcklig av allt som jag inte kan göra något åt. Jag har panik och det känns som att jag bryter ihop snart. Strömmen blir för stark...drömmen ni vet.

Det enda jag vill just nu är att ta det jävligt lugnt, slippa småtjaffs och irriterande människor som gör mig väldigt lättretlig just nu. Jag tål inte alla just nu. En del som själva väntat barn vore veta hur det är och tänka på hur dom själva ville bli behandlade då. Nästa gång jag känner nån som är gravid vet jag hur jag ska vara för att vara snäll och underlätta vardagen för den. Då kommer jag ju veta vad personen går igenom.
Jag tycker själv att jag varit stark nu den här tiden. När jag egentligen bara ville tänka på barnet. Men det har gått bra ändå. Jag har varit stark och klarat mig bra, mitt största stöd har varit min sambo samtidigt som det känns som att jag gått ensam en del. Men snälla. Nu dom sista dagarna/veckorna vill jag så gärna enbart ha LUGN OCH RO! Jag vill bara finnas till och inte ha några större måsten eller småstrunt att oroa mig för. Jag vill ligga och läsa, hälsa på nån, bli påhälsad, laga lite mat, städa, skriva, fotografera, kramas lite extra med min man och inte ha något annat än bebisen att oroa mig för. Jag vill jätte gärna slippa allt onödigt när ungen kommer. Då ska allt vara klart och då vill jag bara finnas där för mitt nyfödda barn. Det kommer ta nog mycket av min energi. Jag vill bara mysa med min nya familj då och att inget annat runt omkring ska få störa våran första tid som familj. Jag vill inte att vårat barn kommer till världen till en mamma som håller på att bryta ihop.

Se, jag kan visst gråta.


JOJO, där ser man!

Syrrans ungar fick Emil i lönneberga dvd i julklapp, så när vi var i byn har den gått varm. En replik därifrån som jag, syskonen och lillpigan inte kan sluta säga och jag säger det flera ggr/dag nu.
Nu har jag hjärnsläpp och minns inte i vilket avsnitt, vem säger det i...?
Ida kanske?
Dom säger i af "Jojo! Där ser man!"
Lillpigan glömmer bort ibland och säger ist "jasså! där ser man" haha, så söt.
Så om jag börjar skriva de i bloggen också så förstår ni varför :-)


Drömmar.

Jag tror på en del drömmar.
Drömmar som kommer när man sover pratar jag nu om.
Jag har alltid gillat liknelser.
Jag tror inte på alla drömmar, ibland drömmer man verkligen bara strunt.
Men många gånger är mina drömmar så symboliska. Dom säger något och det känns så självklart sen när jag vaknar vad drömmen betydde.
Många drömmar speglas så tydligt av mitt liv...

Som inatt då jag drömde att jag var vid något vatten med en del nära, minns inte vilka. Jag satte mig på någon sorts flotte och gled utåt. Det blev strömt. Jag blev lite rädd och folk från stranden skrek att jag måste tillbaka. Jag lyssnade på dom och försökte ta mig tillbaka till land. Det blev ännu mera strömt, jag drogs utåt och det var så svårt att ta sig tillbaka. Plötsligt kom det 2 personer (några som står mig nära men jag minns inte vilka) till på min lilla flotte, vi låg på mage och använde benen som motor. Det var fortfarande tungt men det gick lättare och vi märkte att vi skulle kunna ta oss tillbaka till stranden. Det var bara att kämpa på.

För några veckor sen eller kanske också månader så drömde jag att jag klättrade upp på ett isberg/fjälltopp, det var massa okända människor där uppe och jag kollade ner i branten hur högt jag klättrat. Flera gånger höll jag på att trilla ner men jag klarade mig.

Jag behöver väl inte ens förtydliga hur jag ser på dom här drömmarna?


Maggggggen.

Tjockmagen är bra som bord.


Sova?

Jag är trött.
Kanske vore jag lägga mig?
Men jag är ju hungrig också...

Jag kom igång med att rensa bilder, som jag har längtat!
Det ska bli skönt att trycka på delete knappen sen.
Har än så länge bara sattit dom bilder jag ska framkalla i egna mappar.

Jag och pigan så liten.

Namnförslag kanske?



Vilket konstverk!

Jag hittar många härliga bilder från åren som gått.

Här har jag ritat något...ungefär så här ser det ut när jag lessnar på att rita.
Så brukar mina sista bilder se ut. Oengagerade. Å det där ordet kan jag inte stava till.



Jag tappar lustnnnn!


Fortsätt gissa!

Några av er som gissat när vi får vårat barn och vilket kön det är.
Fortsätt gärna med era gissningar. Kom igen!


Anonym - 6-7 januari, flicka.
Linda - 9 januari eller 23 januari
Jag - 10 januari, en stooor pojke.
Katja - 12 januari, pojke.
Lotta - 13 januari, pojke.
Tina - 18 januari,pojke.
Fiia - 20 januari, flicka
Peka - 20 januari, pojke
Min mamma - 21 januari, pojke
Li - 22 januari, pojke 3410g, 49 cm.
Sandra - 23 januari, pojke
Sara - 24 januari, pojke.


Nu tänkte jag ta mig tid till att börja lite smått med att rensa bilder.


Raket.

På nyårsnatten fick jag jätte många bra bilder på raketerna. Spännande va?
Njää, men det är ju fint :)


Sammandragningar.

Bebisen lever om över hela magen.
Roligt och lite spökligt när h-n är så vild :) Sammandragningar har jag haft mycket av dom senaste dagarna och inatt nästan hela tiden. Mina sammandragningar gör väldigt sällan ont och jag märker inte alltid av dom om jag inte sätter handen på magen.

Ojoj så h-n hoppar därinne!


Jag är också konstig.

Jag googlar på "slemproppen" i hopp om att hitta en bild på hur den kan se ut. När jag hittar en bild på något som kanske var någons slempropp så tycker jag dom är äckliga och konstiga i huvudet för att dom fotat och lagt ut bilden på nätet. Jag är ju själv konstig.


Helt okej.

Jo.
Ibland måste man vara fräck, hård och lite tuff om man vill komma nån vart. Ibland hjälper inte vänligheten.

Man kommer nog inte alltid lika långt om man ska vara mesig.


Den internationella Tycka synd om Lisa dagen.

Kan inte min man ta vård av fru?

Jag behöver han hemma så han t ex kan hjälpa mig att vända mig i sängen för jag får ont ont ont av det. Sen skulle det underlätta om han fanns vid min sida hela tiden när jag behöver kliva upp från liggande, sittande, skulle vara bra att ha någon som hjälper mig med att ta på sockarna och byxorna. Allt som har med att böja sig att göra ungefär. Joo för att inte tala om att jag behöver massage när jag sitter. Ryggen är trött. Han är så fin och hjälper mig med allt som är tungt för mig men jag måste ju klara mig själv utan honom när han jobbar, buhuhuuu. Jag behöver honom hemma som mitt stora stöd nu helt enkelt! Han pratade om att försöka få ledigt torsdag (imorgon?), inte för min skull om ni nu trodde det, haha! Men jag drar ju nytta av att ha honom hemma ifall det nu blir så. Så jag hoppas verkligen han får vara ledig. Vi båda känner att nu vill vi mest bara vara hemma och ta det lugnt. Efter idag ska jag sluta ränna omkring. Eller...efter jag hittar en bil (!!!!!!!) gääääsp.


Det blir en 4kg's klump!

Nu ska jag också ge mig på en gissning när ungen kommer. Jag tror i af att det är en 4kilos guldklimp-pojke vi kommer få. Jag vill ju att han (?) ska komma innan BF (18 jan) fast jag nästan vet att jag kommer gå över tiden, buhuuu. Vad jobbigt när man sett fram emot ett visst datum.

Nåja, vi ser ju men jag säger att vi får en stor pojk den 10 januari. Måste ta jämnt datum för att jag har en grej för att saker ska vara jämna :p

Kanske kommer barnet 21januari när barnets far fyller år. Kanske blir det en flicka, men då blir jag jäkligt chockad :)
Jag har helt ställt in mig på att det blir en gosse så jag skulle vilja se min min om det blir en tjej.

Spännande :)


Hej!

Jag blev anfådd av att ta på mig skorna.
Å justi fan! Det påminner mig om att ta järntabletterna jag fick igår av bm.
Det är så bra att jag har ett så bra minne :-)


Morgon.

Prosit! Liggandes - ansiktsdusch.

God morgon.
Om jag ändå drömmer mardrömmar så vill jag inte sova. Fy fabian vilken skitdröm. Usch.

Annars har jag sovit gott, natten gick av bara farten. Hör att det visslar och blåser där ute. Det får vara -30, men storm, nej tack! Jag hatar när det alltid ska blåsa så förbannat mycket i den här jäkla stan, frisyren blir ju förstörd.


.

Dags att hoppa ner i sängen.
Jag har fått lov till att ha lampan tänd så jag kan läsa. Wohooo!




Vem kommer först? Bebis eller mannen?

I väntans tider.
Inte bara i väntan på bebis, väntar även på min man...


Älska, älska, älska!

Jag älskar värmade saker!
Ingen blir nog gladare än jag av att få ett par ullsockar. Såå sköna, underbara och härliga så jag tror jag dog en sväng när jag tog på dom.
Jag njuter.


Äta?

633 bilder överförs från iphone till dator...
Säkert 633 grymma bilder också... vad kul det ska bli att rensa sen!

Jag kanske vore äta något?
Har ätit 1 banan, 1 apelsin och vatten till frukost.
Till mellanmål har jag druckit lite julmust och käkat lite choklad.
Varför går jag upp i vikt så mycket!?

Men vad ska jag äta? Finns knappt nå mat här hemma ju.


När kommer våran bebis?

Tyvärr "anonym" jag vägde mindre än 68 kg :(
Hehe..

Som jag skrev för några dagar sen så kan ni få gissa vilket datum
våran unge ploppar ut och vad det är för kön. Vikt på bebisen får ni också
gissa om ni vill, men det är överkurs och mindre viktigt. 
H-n är beräknad att födas 18 januari.

Jag har ingen aning om när h-n tänker komma till oss och vill nästan
inte göra nån gissning för att jag vill inte ha fel :D Haha.
Men jag ska också gissa här nån dag...
Jag tror att det är en pojke men ibland tänker jag att det kanske är en
flicka ändå...jaaa, antingen eller, haha! 
Det ska bli så himla spännande att se när det är dags att
åka till friska gällivare och det ska bli så himla kul att se om det är en
pojke eller flicka. Det spelar ingen roll vad det är bara h-n är frisk och mår bra.

Här har några gissat:

Anonym 1 - 6-7 januari, flicka.
Linda - 9 januari eller 23 januari
Katja - 12 januari, pojke.
Lotta - 13 januari, pojke.
Tina - 18 januari,pojke.
Fiia - 20 januari, flicka
Peka - 20 januari, pojke
Min mamma - 21 januari, pojke
Sara - 24 januari, pojke.



You and I.

Jag gillar Lady gagas (nya? ny för mig i af) låt You and I.
Skitbra ju och väldigt sköööön.


Första måndagen på nya året, 2012.

God morgon, jag har ställt klockan att ringa för att inte sova så jättelänge, sen att jag snoozade 1 timme är en annan sak... Jag har sovit gott, frusit lite, drömt massa och haft lite svårt att vända på mig då jag haft ont i magen och nedre delarna.
Ja, det var allt för stunden, nu ska jag duscha så jag vaknar till.

En bild på moders hund Troja.


Testar ny app.

Testar bara en ny app.
Vet någon nån bra/rolig foto app?
Skulle vara kul med en scrapbooking-app. Finns det?


Invägning på MVC.

Kul. Imorgon är det invägning på mvc.
Kul. Kul. Kul.
Det är precis vad man har lust med att göra direkt efter jul och nyårsfrosseriet.
Inte för att det spelar nån roll vad jag väger, jag tycker jag är fin ändå, men hur kul är det att väga typ 75 kg eller vad jag nu kan väga, när jag innan vägt 52? Så lite spelar det roll, men ändå inte. Eller hur?

Hade jag vart med i Biggest loser så hade det vart jag som skulle få åka ut.


Borta bra...

Äntligen hemma!
Det trodde jag inte att jag skulle säga.

Borta jävligt bra men hemma är ändå bäst.


Svarte Petter.

Nyårskvällen/natten blev rolig ändå.
Var vaken till typ 3 på natten, sinnes.
Vi spelade b la rita och gissa, svinkul! Jag och min man var på lag och syrran och hennes man var motståndarna. Vi vann, vi spelade inte klart men vi var närmast mål. Så jag tycker vi vann. Jag trodde inte att vi skulle vara ett bra team men det var vi, jag vart överraskad & det var jättekul.

Men här började min lagkamrat bli trött och oengagerad. Eller hade ni sett att den stora är Svarte Petter och som hjälp målade han lilla gubben som är Svarte Petters kompis Långben....? Jag vet inte, kanske bara är jag som är lite korkad.


Suuuuuug kuuuuuuk.

Påväg mot stan.
Fyfaaaan vad trist.
Jag vill vara i byn men har tyvärr en del stads-saker att göra. Bläääää.
Jag gissar att jag och bebisen kommer vara mycket i byn, om fadern till barnet tillåter.

Det har vart så jäkla skönt att vara hemma.


Nytt år.

God morgon och gott nytt 2012!
Jag tror att detta år blir väldigt spännande och väldigt bra. Jag hoppas att jag, mina nära och kära får vara friska och leva ett bra liv.

Jag tycker att 2011 gick långsamt nu när jag tänker efter. Livet såg helt annorlunda ut då, det gör nog också så att januari 2011 känns som evigheter sen. Jag är så nöjd över hur mitt liv ser ut just nu. Visst, hade jag fått välja så hade en del saker varit annorlunda. Men jag får inte välja allt som händer så jag får acceptera det och leva efter det. Jag kan inte vara annat än nöjd och glad och har så mycket att se fram emot. Jag önskar så innerligt att mommo fanns kvar med oss. Jag önskar att hon fått se min stora mage och våran bebis. Jag ville verkligen dela den här tiden med henne, vackra underbara tokiga tant. Jag saknar dig och hoppas du ser oss. Det känns så fel att du inte finns.


RSS 2.0