Boooooring.

Jag skriver inte för att "jag inte har tid", jag har typ all tid i världen då Charlie äter massor och jag har en iphone med http://blogg.se">http://blogg.se">blogg.se appen. Jag hade hunnit skriva flera noveller om dagen om jag velat. Men det blir ju så tråkiga inlägg (för alla som inte är mamma till Charlie typ) nu för tiden. Hur kul är det att läsa att jag sitter och ammar världens finaste unge? Hur kul är det att läsa att jag ännu har ont i tissorna - men att det bara blir bättre och bättre? Näe, inte kul alls.
Men det är ju så mina dagar ser ut just nu. Jag tänker inte på så mycket annat än min son heller så mina otroooooligt intressanta tankar får ni inte heller ta del av just nu. Det är tomt. Charlie är nr 1 och får nästan alla mina tankar också. Och jag vill inte få en svintrist blogg där jag bara skriver tråkiga saker om min unge som egentligen bara är intressant för mig att veta. Lär väl vara så ett tag bara för att fylla ut bloggen tills jag "kommer tillbaka till verkligheten" och börjar komma ut och träffa folk,
göra vanliga vardagliga saker och kommer ut från den här bubblan där det bara handlar om att Charlie ska äta, bytas på, sova och då kan jag gå på toa, duscha, handla, städa, han vaknar och ska äta så är cirkeln sluten :) Jag menar inte att det är något negativt, jag älskar mitt nya liv, jag säger bara att bloggen blir tråkig för alla andra förutom för mig :) Hoppas ni stannar kvar hos mig ändå :)

Här sitter jag och har just matat min son, det gjorde lite ont först men sen släppte de. Vaaa? Nähäää? Har inte du skrivit det typ tusen ggr redan? JOOO!!!


Kommentarer
Postat av: Anonym

varför har din son aldrig kläder på sig på bilderna?

2012-02-01 @ 21:25:48
Postat av: Emma

Äh inte behöver ungen kläder så länge han inte fryser :)

2012-02-02 @ 10:15:14
URL: http://emmawik.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0