God lunch.

Eller jag har nyligen käkat frulle.

Mina killar sover och jag ligger här bredvid och surfar runt på min iphone. Tänkte kolla klart filmen som jag började kolla på fredag kväll. Kaaanske jag gör det. Känns så slött att kolla film mitt på dagen! Det känns mer som en kvälls syssla.

Ute är det helt vitt och jag har ingel lust alls att åka till stan. Jag vill att alla i blå huset stannar kvar här några dagar till men njä, det går inte. För folket börjar jobba/skola/dagis. Jag som inte ens hade lust att åka hit på fredag så vill jag inte ens åka härifrån nu.

Tro om jag lämnar mina killar och går till grannen...? Samtidigt som jag vill stanna kvar i sängen och njuta av den till fullo då den är fruktansvärt skön! Och så är det perfekt värme under täcket.

Vad spännande!
Ska jag kolla film, gå till grannen eller bara ligga här i sängen?

Nä, jag fortsätter skriva en stund till.

På lördag är det dags för mig att gå ut och festa för första gången på över ett år. Shit alltså!
Jag har druckit en bastu öl några gånger nu efter Charlie kommit och jag har inte velat dricka mer än så. Det har räckt.

Och igår drack jag ju inget (tog ett glas vitt vin och smakade lite men kunde inte ens ta en klunk, det var så jävla äckligt) och det är såå skönt att vakna "frisk". Så jag har inte så jättestor lust att bli full. Men jag lär ju bli det ändå. Vi får se. Det känns så ovärt när jag börjat bli så bakis på senare år. Jag kan känna av det i nästan en vecka om jag har otur. Jag har vart på fest när jag var gravid och igår osv och kan faktiskt ha lika kul ändå fast jag inte dricker mer än en öl. Och så får jag sån himla avsmak att dricka mer när jag ser alla andra som börjar bli packade så tänker jag att jag vill ha kvar mitt vett, bra att ha när det går ur dom andra :-)

Nu låter jag som en bitter nykterist men jag kanske blir det en dag (inte nödvändigtvis bitter men nykterist och jag menar inte att en nykterist är bitter, bara att jag lät som det, så ni inte missförstår mig). Nu vill jag prova på en fylla och se hur det känns och se vad jag tycker om det. Kanske blir som min mamma när vi var små som bara drack 1-2 ggr/år.

Nä, nu har jag skrivit för mkt och batteriet är snart slut. Hej!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0