Sjukstuga del 2

Men buuuu!
Här trodde jag att vi skulle vara friska imorgon, inte då!

Jag hade tidigare idag 38,8 graders feber och nu är det lite lägre men nu mår jag svinkasst! Ont i hela kroppen, trött som en jävla gris och jag tror jag kommer dö. Nä okej, inte riktigt men jag hoppas det är bättre imorgon i af. Jag har känt mig döende hela dagen. Imorse mådde jag bra men det gick över.

Helvete vilken långdragen förkylning!
Man tror alltid man håller på att bli frisk men då kommer man in i en ny fas med nya besvär istället för att allt kommer på en och samma gång.

Charlie har haft lite feber idag också men varit piggare, hoppas att åtminstone han bara blir friskare nu. Inte alls kul att se sin lille son sjuk.

Jag hoppas faktiskt att jag blir frisk snabbt jag med för jag tycker synd om Charlie som har TVÅ sjuka föräldrar som inte orkar fullt ut. Dåligt samvete för att vara sjuk också, jättekul. Jag har inte alls orkat vara en bra mamma idag, men jag har gjort mitt bästa.

Inte nog med det.
Hemmet ser förskräckligt ut (min sambo håller inte med), sängkläder behöver bytas, all tvätt ligger smutsigt i korgen, alla stora handdukar är slut och hemmet känns bara allmänt ofräscht. Längtar tills jag blir friskare och kan (får) städa!!!

Nu slutklagat.
Nu ska jag bara ligga här i soffan och hoppas på att jag somnar.

Tja!

Livebild på sjukling.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0