Fula jag.

Hej blogg!

Idag har vart en helt ok dag, så där allmänt. Bara vart lite "off" som jag blir lite då och då. Tom och känner mig nedstämd. Nog om det.

Men.
Det finns alltid ett men.

Men just idag har jag känt mig så där extremt ofräsch och extremt ful och äcklig. Egentligen vore jag ha vart inlåst pga detta men så kan man ju inte göra.

Alltså ni anar inte hur mkt jag vill operera min näsa just nu!!! Jag har velat göra det sen jag gick på mellanstadiet (!) och vill det fortfarande och kommer också göra det när jag inte är så fattig längre, helt klart. Jag är så less på min fula höknäsa! Jag har försökt acceptera den hela mitt liv men vi kommer inte överens och vi kommer aldrig bli goda vänner så, why not!?

Bröst ska jag också köpa mig men det ska få vänta några år tills jag är klar med barnafödandet. Det känns inte alls lika viktigt som näsan men jag vill faktiskt ha större brön. Så är det bara.

När jag var gravid blev tissorna lite större och det kändes så bra och jag kände mig så kvinnlig och då bestämde jag mig till 100% att det blir större tuttar för mig nångång i livet. Jag trivdes bättre så. Innan har jag ALLTID velat göra det med men jag tycker det är snyggt med små tissar också men jag vill ha större. Absolut inga mega bomber men nån strl större bara.

Nä hörrni, nu ska jag tvätta bort bryn och fransfärgen. Tjaaa!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0