Tankspridd 25-åring:

Att jag är snurrig och otroligt tankspridd är väl inget nytt för dom som känner mig.

Ni som har mig som facebookvän och läser min blogg vet vad jag nu kommer skriva om.

Så här var det.
Jag och Charlie var och handlade lite på coop, gick på kappahl och jysk innan. Jag flydde hemifrån för jag hade ingen lust att ta itu med sånt som behövde göras, jag ville bara ha en dag med min gosse och var ovanligt avslappnad och tänkte inte alls på alla måsten. Jag släppte allt och det är nog inte bra för min hjärna, då kraschar allt, haha!

Nåja, vi handlade, gick till kassan där en unge kom och glodde och lekte lite med Charlie jag satte upp varorna på bandet precis som vanligt och betalade med kontanter. Blev irriterad på kassörskan för att hon var så surig (som säkert 90% av personalen på den o-muntraste mataffär jag någonsin varit på är) och funderade ännu en gång över varför jag handlade där och inte på ica som är bäst för där är typ all personal glada och HJÄLPSAMMA om man undrar över något, på coop har jag flera ggr känt hur besvärad personalen blir när man behövt lite hjälp, ja det är en annan historia men dom tankarna flög i mitt huvud när jag såg den bittra kassörskan.

Jag tog emot mina sedlar, plockade mynten från skålen, började gulla med Charlie och gick iväg! Jag var glad trots kassörskan, gick förbi frasses, hjälpte glatt en gubbe att plocka upp en skylt som föll i backen där dom säljer lotter av något slag och kände mig som en snäll människa. Eftersom vi brukar (inte denna gång) ta kundvagnarna med babystol så var jag påväg att ta Charlie i min famn där vid entrén och skulle ta min påse från vagnen...som inte fanns där! Haha! Jag började flina för mig själv och var tvungen att hålla mig för skratt för att jag vart så virrig. En tanke där innan snuddede mig att det gick så fort men det slog mig ändå inte varför.

Jag gick tillbaka och kände mig URDUM men jag kunde ju såklart bara skratta åt mig själv och sa till kvinnan bredvid typ "oj, haha, jag glömde visst mina varor" hon tyckte nog jag var knäpp med hon log i af tillbaka och jag minns inte ens vad hon sa.

Jag kunde bara flina åt mig själv och sa upprepade ggr till Charlie "mamma är knäpp, mamma är tokig" och såg nog ut som en riktig fåntratt!

Inte nog med de!

När jag kom till bilen så tänkte jag ringa och beställa mig en burgare. Javisst! Ringde min lillasyster och sa " hej jag skulle vilja beställa ett big meal" ååå dom svarade, det brukar dom aldrig göra tänkte jag. hon bah, öööh, jaha? Jag bah: jaaa? Tänkte att, vad tror hon!? Hon: av mig? Då brast det, först då klickade det att det var syrran jag pratade med. Jag höll på att dö av skratt, tårarna sprutade och jag kunde inte prata. Syrran skrattade också men för mig var det ännu roligare för att jag flummat till det några minuter innan också. Jag berättade om min lilla historia så då fattade hon varför jag hade extra skoj åt samtalet.

Virrpanna!

Jag glömde ringa till grillen och sen när vi kom hem igen glömde jag coop påsen i bilen.

Det är INTE bra för mig att ha noll bollar i luften, då kolappsar visst hela systemet. Min hjärna är inte gjord för att gå på lågvarv.

Men det var riktigt skönt att bara glida omkring och inte tänka på något viktigt. Kändes (helt ärligt) som att sväva på moln.

Jag har alltid varit tankspridd och det verkar inte bli bättre med åren. God natt!


Kommentarer
Postat av: Miaa

Hahahaha :9 Så jävla kul.

2012-09-25 @ 08:57:07
URL: http://actioonradar.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0