Hej bloggen!

Det är så kul att blogga när man kan ta bilder med camen :D
 
Sen vad jag ska skriva är ju en annan femma.
Sen att det ser ut som Lisa 14 år som fotar fjortisbilder är också en annan femma.
Men jag vet ju att ni vill se färska bilder på mig, det vet jag ju!
Eller hur?
Visst vill ni se massa bilder på mig?
 
Var för nån timme sen och kollade majbrasan här i byn. Gäääääääääsp.
Alltså helt allvarligt talat så fick jag ångest av det.
Massa gamla urtråkiga människor som bara ser tjuriga ut. Blä!
Jag älskar gamlingar, det gör jag! Men vissa vore kanske sova bort sina
dagar eller nått, haha. Annat vare med mommo! Hon var så jävla rolig, skön
och GLAD krutkärring, såna gillar jag. Nä, nu känner jag mig dum men stämningen som
uppstår när det är massa gamla livlösa gamlingar behövs nog inte ens beskrivas, hehe.
Men sen kom ju tonårskusinerna och gjorde tillvaron mycket trevligare och Charlie blev
tråkigt nog väldigt trött så jag var tvungen att dra tidigt :/ BUHU!
 
En live-bild på mig dårå:
 
 

Tisdag.

Vi sov till 9.30 idag med, tur för mig för jag var vaken till halv 3 inatt!
Satt med grannarna när dom drack öl, jag drack bara en.
Jag kände lixom att jag inte kan vara bakis igen och lika trevligt hade jag för de!
Jag gick hem strax efter 1 men somnade ändå inte, jag var fasen inte trött.
 
Här är en bild på mig just nu, hoppas ni får en trevlig afton!
 
 
 

God kväll!

Jag vet att mina rubriker är sämst men vafaaaaan.

Redan kväll. Denna dag har varit seeeeg fast vi vaknade så sent. Ungen somnade 14 och vaknade först 16:30. Nu brukar han oftast sova 1-2 timmar på dagen (oftast 1 och e halv timme) men ibland sover han längre, som idag.

När han ätit middag (risgrynsgröt, hehe lyx) drog vi till grannen sen for jag, Fia och Tjalle till Karre för att köpa snus. Sen var vi hemma och helt plötsligt var det kväll och jag insåg att min unge var vaken på övertid. Äh, nu ska jag över till grannen igen en sväng och se vad dom pysslar med. Tjarrrrååå!


Hej igen.

Barnet sover än och nu sitter jag vid mammas dator. Äh nu vaknade han.
Eller han lät i af, eller var det kylskåpet?
På tal om kylskåp...jag är så jävla hungrig!!!!
Och inget att äta. Typiskt.
Så har jag fantastiskt tråkigt och ingen att vaaaa med, blää!
 
Jag tog livebilder på mig själv och så blir det bilder
från mammas dator från typ augusti och från juletider.
 
Sliten mamma idag med en gammal ful tröja:
 
Min unge liten och rund ca 7 månader. Kanske.
 
En väldigt intressant bild på mig som packar min bil...
 
Tjalle ca 10 månader. Kanske igen, jag vet inte riktigt.
 
Alldeles nyvaken jag, ca 122 år. Hahahahaa så ful!
 
 
 
Vi hade maskerad när Saga blev 5 år. Med på bilden är mina mongosyrror och finaste systerdottern.
 
 
Fula styvsystern (jag) och vackra lillsyrran Loda.
 
 
Julaftonsmorgon, Charlie var riktigt sjuk under julen, nya tänder var på ingång, lätt separationsångest och
han var i en riktigt stor utvecklingsfas med att lära sig gå blandannat vilket han började göra
några dagar efter julafton. Det var allt på en gång! Det var den jobbigaste tiden som mamma hittills fast det
ändå inte var så jobbigt men allt innan dom här veckorna var verkligen som en dans på rosor när
allt var lätt som en plätt innan och vi hade inte haft större "problem" med våran bebis som alltid varit nöjd, glad, aldrig några magproblem och sovit bra sen han föddes! Då tänkte jag att nu börjas det men det pågick bara i 3-4 veckor som han sov krassligt och vaknade 2-3 timmar efter att han somnat för natten och ville vara vaken några timmar igen. Jag trodde att våra rutiner som vi började med när han bara var några veckor gammal hade varit förgäves och att allt det vi hållt så hårt på var som bortblåst. Därför var dom här veckorna jobbiga för mig för jag trodde allt jobb jag gjort i nästan 1 år hade varit i onödan. Att allt jag offrat för att skapa rutiner till grabben var totalt meningslöst. Men som tur var så var det ju inte så :) Och får jag ett till barn nångågn så vet jag att jag inte behöver hetsa upp mig om det vissa perioder inte går som jag vill med sömnen. Att det är just det, bara en period. Han hade ju alltid sovit bra och vi trodde att nu vänder allt, när andras ungar i samma ålder började sova bättre så började våran sova sämre. Vi kände att nu får vi "igen" för att vi haft en sån sovglad bebis
som inte bråkat med oss alls om nätterna så kom allt när han var 10-11 månader istället. Men som sagt så var han bara så i 3-4 veckor och allt blev till sin ordning tillslut.
 
 
Nåja, nu har jag skrivit en massa osammanhängande strunt som vanligt.
Nu måste jag hitta något att äta, jag tror jag svimmar snart!
 
 
 
 
 
 

God måndag...

...önskar jag er alla!

Själv är jag fortfarande väldigt trött och sliten efter helgens festligheter. Känns att man börjar bli en old lady om man säger så. Vi drack friskt (halsade pappersmugg efter pappersmugg) b la från det exklusiva vinet Tre apor som var privatlevererat direkt från Frankrike från min okända far som trampat vinet själv med sina bara fötter. Man får verkligen en ordentlig bakfylla av vin, huvudvärk och allt. Men det var en trevlig kväll i af!

Lilleman vilar nu. Herregud vi vaknade strax innan 10 idag och vi båda har sovit som grisar inatt, jag och min son. Båda var väl slitna efter en helg med fullt hus i byn :-)

Det är tråkväder här så vi har bara vart inomhus idag och betalt räkningar och sånt tråkigt. När Tjalle vaknar så drar vi nog och hälsar på moffa.

Här kommer några instabilder från dom senaste dagarna.


Skitsnack.

Hej dagboken!
Jag har inte kunnat logga in här via appen så det har inte blivit några inlägg nu på nån dag. Men ni gråter väl inga floder för de!

Jag har varit trött hela em och trodde jag skulle vägga men jag gjorde inte det. Ännu i af. Och lagomt till kvällen blev jag PIGG och äntligen börjar jag känna sov-tröttheten meeen är inte färdig iphonad än.

Igår såg det ut som ett rent (hehe) HELVETE här hemma alltså, jag vet inte vad som hände. Ibland är det som att en bomb helt plötsligt släppts här och det tog så länge att städa, jag visste inte vars jag skulle börja och ville bara lägga mig ner och grina men tillslut vart det städat i af.

Jag måste börja få upp tavlor (och gardiner!!! haha) i mitt hem alltså. Jag ids aldrig färdigställa mina hem riktigt..jag är som alltid påväg. Inte som att jag ska flytta men kan inte riktigt bosätta mig till 100% nånstans känns det som. Sen att jag alltid älskar att ha kvar projekt och ideér i hjärnan gör att jag alltid har nånting "på gång" (fast det kan ta huuur lång tid som helst att starta dom samtidigt som jag kan få infall och bara göra något hux flux pang poff så var det gjort) och aldrig behöver känna mig sysslolös gör så att jag känner mig trygg och är nog rädd för att inte ha något att göra. Hur ska jag kunna andas om jag vet att alla mina planer och ideér är gjorda och borta lixom!? Ska jag bara finnas och inte göra något alls? Haha ingen förstår nog mig just nu så jag lägger ner.

Här är före och efter bild på ett av rummen i nerbombade hemmet. Ni får ju gissa själva vilket som är före och efter då ordningen aldrig blir som man vill. Ovanför soffan vill jag föressten ha två stora enkla, stilrena tavlor. Gärna med inslag av orange. Vars finner jag det? Och nya hankgardiner men vet inte riktigt hurdana, gärna med lite färg..Nu ska jag spela lite candy crush sen sova, god natt!


Uppe sent som vanligt.

God kväll bloggen!
Jag är vaken för länge för mitt eget bästa, som vanligt men jag ska bara skriva detta inlägg sen ska jag sova. Jag ligger redan i sängen i af. Och trött är jag också.

Det har varit en mycket bra och fin dag, sol och plusgrader. På morgonen var det 20+ i solen och typ 6+ i skuggan men vid lunchtid blev det disigt och senare molnigt men det var varmt och skönt ändå.

Det är värsta genomslaget och alltså värsta skit-föret med skoter och det är ju trist. Jag har fastnat nästan 3ggr bara idag. Första gången var jag ute helt själv och fastnade och tänkte bara fan fan fan, hur ska nu detta gå? Men bäst som jag är så löste jag det galant. Nu på kvällen har det snöat, hoppas det blir fint väder imorgon igen!
Nu ska jag slagga, god natt!

Här är några bilder från dagen. Bilden där jag har röven i vädret...jag satt fast! Haha trillade av och visste inte hur jag skulle komma upp på benen igen. Men tillslut kom jag upp, haha!


Tjärlek?

Jag kan se oss tillsammans som 80-åringar. Därför måste vi alltid förlåta och gå vidare. Jag ser hur vi tjaffsar lika hett då som nu, fast vi blir gamla kommer vi ha krutet kvar. Jag skulle inte försöka bli en bättre partner om det inte vore för just det. Att jag kan se mig själv åldras med dig. Vissa dagar avskyr jag dig och allt du gör, minsta lilla suck kan få mig att explodera. Men när jag lägger mig i sängen tillsammans med dig så vet jag att jag aldrig någonsin vill dela en natt, en säng med någon annan man än just dig. Jag kan helt ärligt inte ens föreställa mig mitt liv utan dig. Du är den jag vill kyssa god natt varje kväll, resten av mitt liv. Inte någon annan. Jag vet att jag är en gnällkärring som vore få medecinering mot mitt heta humör och tvål i munnen minst 10 ggr/dag. Jag har mina brister och du dina men det lustiga, sjuka och underbara är ju att vi älskar varandra ändå. Vi älskar varann fast vi sett varandras värsta stunder. Vi har stannat hos varann och vad som än hänt så står vi kvar och det min älskling har lett oss till det vackraste vi någonsin gjort- våran underbara son Charlie.

Jag älskar dig fast du är en idiot ibland men det är inte ditt fel att du är född till man :-)


Känslan.

Tänk att man känner när någon snackar skit och bara spelar nått sjukt jävla spel. Konstigt hur energier bara kan flyga kors och tvärs över hela vida världen :) Hoppas att folk har vett nog att inte lyssna på idioter.

Annars då?
Jo, det är bara bra bra bra :)

Snart ska jag käka lite kex och ost..eller vad det nu är det där man brer på?


Tisdag.

Idag får det bli en hemma-slö-städar-dag. Skitjävlatråkigt men jag har faktiskt feber och haft det i flera dagar och fattar inte att vila. Igår var jag och hälsade på en god vän på fm och senare gick jag på stan, det känns ju knappt när det är feber light. Och energi har jag, det krävs lite mer för att jag ska bli däckad! Men nu ska jag fan bli frisk, orkar inte ha huvudvärk längre.

Hemmet ser ut som SKIT och ännu värre blire, det känns som skit också. Vårat hem behöver verkligen piffas upp.

Jag har nyss ätit lunch, kycklingklubbor, lite ris, stekt+ugnsstekt paprika och champinjoner till. Champisar kan man verkligen äta till allt, såå jävla gott. Färska såklart.

Inatt kunde jag fan inte somna, jag var trött men mina tankar höll mig vaken. Positiva tankar bör tilläggas. Jag blev så ivrig och kunde inte sluta tänka. Försökte lugna mig men det var fan omöjligt så jag la mig i soffan och kollade nått avsnitt på How i met your mother ist så jag fick tankarna på annat och det funkade.

Det är på natten man blir extremt kreativ och alla tankar och ideér känns så jävla klockrena! Haha. Sen på morgonen kan man ha lite ångest, nästan precis som fylleångest. Men ni ska veta att jag är en skapare! Inte i konst som musik, dans, skrift, tal, målning eller något sådant. Utan jag får såna jävla ideér när jag är i period, det är sjukt! Jag hoppas mitt välmående håller i sig och att mitt uppfinningsrika tänk stannar kvar nu, helst för alltid men nångång kommer det ju alltid en liten down period också så det är nog bäst att vara produktiv nu så länge som möjligt. Punkt, pjuh!

Ja detta var min frulle. Grönt te, knäckis med mkt smör och kryddor, kvarg med svartvinbärs light saft. En väldigt vanlig frukost för min del. Plus en kiwi imorse. Har inte fotat något annat idag så det får duga för detta inlägg.


En gång till.

Glömde såklart att skriva några saker i förra inlägget men nu har jag såklart glömt bort vad det var.

Har ju en "nizze" som brukar kommentera här och h-n verkar verkligen ogilla mig, eller håna mig av något slag men envisas ändå att hänga här på min fantastiska blogg! :)

Nåja, varsågod "nizze"! Du är fri att tycka vad du vill om mig.

Detta löfte har jag gett förr men denna gång ska jag verkligen hålla det också. Jag kommer från och med NU svara på varje liten kommentar från er. Blir lika glad varje gång jag ser att en ny kommentar trillat in men glömmer oftast att svara. Avskyr själv när man inte får något svar tillbaka när man lämnat en kommentar så jag slutar läsa personens blogg, haha så störande är det!

Men det är inte min mening att dissa er, jag är bara jäkligt glömsk och tänker alltid "jag hinner, jag gör det sen, jag ska bara..." så blir det bara inte av :)

Med det sagt hoppas jag att Ni mina vänliga gäster kommer ihåg att visa att Ni finns och inte bara är statistk-spöken som sveper förbi.

Min blogg ser förjävlig ut! Och gammalt som gatan, den behöver ett lyft och några ordentliga ingrepp. Någon (typ Loda) måste fixa den, kanske till helgen när vi fotat (förhoppningsvis) fina bilder?

Jag vet att jag glömde skriva något som jag skulle men det kan ju inte ha varit något viktigt.

Jag ligger i sängen och ska strax sova, god natt!


Men HEJ!

Jag säger det igen: Men HEJ på dig bloggen!
Det var ett tag sen. Och visst har ni väl saknat mig och mina underbara blogginlägg!? Säg JA!

Jag tänker absolut inte dra en historia om "allt som hänt den senaste tiden in i minsta detalj". Haha, inte riktigt min stil.

Men jag mår förbannat och oförskämt bra just nu. Jag är i ett riktigt bra floooow i mig själv, så att säga. Och det känns ju givetvis himla bra :)

Jag har inte bloggat för att jag inte har haft lust, inte vetat vad jag ska skriva för er och för att jag är så himla dålig på att skriva (och läsa) och uttrycka mig plus att jag inte är så duktig på att stava och jag vill väl inte skämma ut mig med den sidan. Allt jag skriver blir bara rörigt och det känns som att ingen förstår det jag skriver och att jag själv tappar bort mig själv när jag skriver mycket, extra dåligt blir det när jag skriver med iphonen vilket jag alltid gör, orka sitta vid datorn mer än att betala räkningarna där lixom.

Sen är det ju grejen med att alla kan läsa, vilket samtidigt är tjusningen med öppen blogg. Lösenordsskyddat var för tråkigt då man tappar nästan alla läsare. Så jag får tänka lite extra nu vad jag skriver här istället.


Min lilla, underbara unge är väl typ 15 månader nu och han är verkligen helt fantastisk på alla sätt och vis. Världens härligaste unge som gillar att spexa och är nog alltid glad. Klart han får raseriutbrott, blir arg, ledsen och allt det där som tillhör ett barn, en människa. Det förstår ni ju, men annars är han alltid glad och så himla go!

Nu tänkte jag tvätta av mig mascaran och borsta tänderna. Skriver säkert mer sen ;-) Ha det gott allihopa!

Dagsfärsk bild på fina jag:


RSS 2.0