Natt blogg.

Hejhejhej. Och hej.

Ang. det senaste inlägget så somnade vi om igen efter en stund. Jag visste ju redan när vi steg upp att det var för tidigt, han var gnällig, blev ledsen för minsta lilla. Bara han snubblade lite blev han ledsen = trött Tjalle. Som mamma sa idag, att hon aldrig sett han gråta desto mer fast han verkar slå sig hårt, han bara reser sig och fortsätter som om inget har hänt. Han har faktiskt inte ramlat och slagit sig så mkt sen han började stå eller gå, kanske kommer när han börjar klättra ännu mer och högre..

Samma sak hände idag, Charlie vaknade tidigt (typ kvart över 7) och jag visste att han inte hade sovit färdigt. Men han som hade sovmorgon visste tydligen bättre och ville bli av med oss så fort som möjligt så vi klev upp ändå.
Och lillen somnade mkt mkt tidigare än vanligt så alla hans sovtider har skjutits fram idag. Lunch vilan tog han (och jag och pappan också!) först vid 17 tiden i min famn och jag vart så trött jag med så vi sov mysigt i soffan. Jag älskar när jag tar mig tid till att låta lillen vila i min famn, det är så mysigt att ha honom nära. Sen for pappan och barnet till min syster så stannade jag hemma och städade den vidriga svinstian som vi lyckats skapa i hemmet. Har låtit Charlie springa runt och äta smörgåsrån så det fanns massa mat rester lite överallt, äckligt. Det är så oskönt med smuligt golv.

Det tog ca 2 timmar att städa, sen for jag också till syrran, satt där en stund, sen for vi hem och först vid 23 somnade gossen, hehe :) Och trött var han, slocknade som ett ljus.

Jag och Charlie måste snart åka till byn och vara en vecka eller så hos mamma för han är sååå glad i sin mommo. Varje gång han ser henne, när dom inte synats på ett tag så blir han jätte glad när han ser henne, ska direkt till famnen, kramar om henne HÅRT runt halsen och myser in sig mot henne och ler, mommos gosse <3

Nu måste jag ta tag i allt det där som jag vill göra. Just do it!!!
Ska det vara så jävla svårt?
Ja, det verkar inte bättre.
Nä, nu måste något ske! Man ångrar bara sånt som man INTE gör, eller hur?

Nä hörrni, nu måste jag borsta gaddarna, ta en treo och lägga mig. Jag är ju trött. Sov gott!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0