Nattttttt

Men hej.
Jag är hungrig. Känns som att det var evigheter sen jag åt någon riktigt god middag och blev så där mätt och ändå vill man bara äta meeer och meeer.

Älska mat!
Helst kött kött kött!

Charlie somnade först vid halv 7, tänkte han sov för natten men icket! Vaknade vid 8-9(?) och somnade lite efter 23. Skall tilläggas att jag försökte söva om honom i säkert 40 min. Först var han skiiit sur, skulle ner från sängen och ut från sovrummet, när jag kämpat med honom i ca 5 min så undrade varför jag ens började "bråka" om det nu när han är sjuk. Dumt! Men då kändes det som att det skulle vara dumt att ge upp när han var så arg, så han inte skulle ta det som att han får sin vilja igenom när han skriker. Jag fortsatte, han blev lugn och trött det var han ju också så det var ju därför jag inte tog upp honom. Han blev gosig, sov på mitt bröst som när han var en liten bebis. Sen vaknade han till och började bita mig! Först sa jag inget, men sen bet han mig i armen så jag fick så ont och sa att han inte fick bitas! Han slutade. Började slumra igen...sen var det som att han tänkte nä nu håller ju mamma på att vinna nu ska jag testa henne lite till. Han skulle gå i sängen, hoppa, började slänga tutten så det fastnar mellan våran och hans säng. Jag lät den ligga där, han blev ynklig och lite ledsen, jag gav tutten, han fortsatte slänga den. Sen låssades jag sova och när jag öppnar ögonen ser jag ett gap som är på väg mot mig och den rackarn bet min näsa! JA jag gav upp för jag hade ögonbrynsfärg klibbat i fejset och kände att jag tar tag i det här när han är frisk. Jag fattar inte vars hans goda sov vanor tog vägen!? Det är ju något som alltid funkat bra med våran gosse. Men nu när han blir frisk ska det bli ändring, jag orkar inte med att han vaknar hela tiden under kvällarna och vill upp fast han är trött. Det är ok när man är en bebis men nu är han 1 år och det känns konstigt att det blir sämre nu än när han var mindre. Men å andra sidan så har han varit sjuk 4 ggr under 3 månaders tid och alla sjukor har spökat minst 1 vecka + att han lär sig så mycket nu + att jag inte varit "hård" nog. Det är ju sånt här man får räkna med men jag måste erkänna att jag känner mig lite snuvad när man vart så noga med hans sovtider och rutiner från start så känns det som att allt det bara rinner ut i sanden. Som att allt det man offrade då var i onödan.

Sen gör han det inte lättare för oss när han är så mysig och rolig när han kommer upp på kvällen. Det är ju inte så att han kommer upp och gnäller. Allt är gjort, vi har inga måsten och behöver bara chilla om vi vill. Så på något sätt gillar vi ändå när han är vaken fast han egentligen vore sova. En mysig familje stund helt enkelt :)

Nu fick jag lite dåligt samvete för mitt gnäll. Känns orättvist att jag gnäller om det när jag/vi ändå i smyg tycker om när han vaknar så där. Haha, som ikväll när jag skar upp äpple till mig själv så hoppades jag litegrann att Charlie skulle vakna så vi kunde äta äpplet tillsammans. Ja, jag är ju skadad och stööörd!

Nu måste den här mamman sova så att hon orkar vara en glad morsa imorgon också. Jag är trött, god natt!

Jag bjuder på insta bilder:


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0