Yllebyxorna.

När jag var i byn förra helgen och när vi skulle på våran lilla utflykt så hade jag inte tillräckligt med kläder åt min son med (mm usel morsa, i know) så vi letade efter något i kusinernas gamla kläder hos mamma men hittade först inget. Ringde grannfrun och hon skulle kolla om hon hade något Charlie kunde låna.

Vi hittade ändå hos mamma varma kläder till sparven och när vi hämtade upp grannfrun hade hon också med sig ett par yllebyxor till Challe. Hon satte dom i vagnen och där blev dom kvar.

När jag och syrran åkte till abisko tänkte vi att det skulle vara vagnvänligt där vars vi skulle fika och spendera dagen. Så blev det inte och jag hade bara långfillingar och fodrade brallor på C. Vi bestämde oss för att promma efter kungsleden. Hönsig som jag är så var jag nojig över att C skulle frysa och bli kall på min rygg i selen. Då hittade vi, av en slump, dessa yllebyxor i vagnkorgen och jag blev överlycklig!

Här i veckan skrev jag ju att alla val man gör har betydelse, förr eller senare, stora som små.

Och tänk att dessa reservbyxor räddade situationen. Var det så att redan flera dagar innan visste någon att jag skulle behöva byxorna-en annan gång? Ca 4 dagar efteråt. Att dom blev kvar i min vagn så att min kära son skulle hålla sig varm när jag ännu en gång klantat mig med för lite kläder till sonen. (Fast det var ju tänkt att han skulle vara mer i vagnen i varma voxipåsen) Då fick jag i af en känsla om att det var meningen att yllebyxorna skulle med i min vagn. När vi letade kläder hos mamma fick jag en självklar tanke. "Berit har säkert något att låna".

Allt har en mening i slutändan.
Även såna här småsaker.

(När det handlar om död så ser jag ingen mening i det. Det hör inte till oss.)

Nu sova, god natt!

(Det blev ett väldigt grötigt inlägg för min hjärna är grötig)


Snö!

Men god morgon på er!
Backen är vit och vinterdäcken är självklart inte på.

I två dagar har jag rådfrågat med olika människor om inte dom tyckte det var dags att slänga på vinterdäcken. Den tanken slog mig när jag i förrgår (?) åkte från Abisko (jag, C och syrran gjorde nått spontant och sa hej då till vardagen, skitkul var det!) så var det 0, 1 och 2 ynka grader och varningslampan för halka lyste.

Igår när det var så himla kallt så tänkte jag att det kan ju vara kul att vara förberedd nångång. Det var samma visa förra året, jag kände att nu är det dags men litade inte på min egna starka magkänsla så det blev att åka till jobbet i blixthalka den morgonen.

Och igår sa jag flera ggr till min kille och svärfar att; så jag (ni) ska inte sätta på vinterdäcken nu då? Nää nääää, backen är för varm ännu för att det ska frysa.

Hmm.. Jag vet inte. Detta lär väl som vanligt smälta bort, men när är ju frågan då? Jag åker neråt i landet idag och vill inte mötas av hemsk halka när jag kommer hem på söndag igen. Och jag vill inte slita ut mina vinterdäck i onödan (hej ove sundberg). Haha!

Passande nog så la jag undan en overall till gossen igår till idag för jag hade ett presentkort på den butiken och hade inte med den just då. Perfa tajming! Men i sista minut ska man självklart vara ändå ;)

Oj, jag måste nog hämta ner mina egna vinterkläder också :)

Nä men att det var det. Tjaaa!


..

Jag vet att jag skrev att jag skulle skriva ett inlägg imorse men jag ides inte och sen sov jag och Charlie 2 timmar så var det lunch och Charlie hade bara hunnit få morgonvälling och fick gröt till lunch och hela dagen har blivit förskjuten.

Annars när Charlie tar sin första vila så brukar jag städa upp morgonstöket och fixa mig själv men vissa gånger, som idag så ville jag hellre sova och guuud så skönt det var.

Klart jag behöver vila när jag är vaken så här sent varje dag. Som jag skrivit innan så måste jag lägga mig tidigare nån dag i veckan så jag slipper vara jättetrött när gossen vaknar. Jag får dåligt samvete när jag är trött på motgonen när C är pigg och glad och vill leka med mig. Dumma mig! Men jag är nästan aldrig trött på dagen, det är bara på morgonen det är dimmigt i ögonen nån timme. Det är ju bra i af.

Så ligger jag här och bloggar. Nödvändigt. Det är nödvändigt att SOVA så man orkar vara en toppenmorsa.

Nu ska jag sova.
Imorgon är det fredag :D

God natt!

Kanske vore slänga på vinterdäcken?


Sovatime!

Det blev, som vanligt, inte en tidig kväll som jag planerade imorse-det blir det aldrig. Nån dag/vecka vore jag lägga mig senast 21. Jag är dum i huvudet.

Jag hade tänkt uppdatera bloggen med ett lite längre inlägg (som vanligt) men nu ska jag faktiskt sova och planerar att uppdatera imorgon på morgonen ist. Håll ut! Jag vet att ni lääängtar, big time!

En bild från nyss. Helt värdelös och onödig men ändå en bild. På mig i tjocksockar och favvokoftan som jag kommer sova i. God natt!


Livet.

Livet rullar på. Ibland är det bra och ibland mindre bra. Så är det i livet, man vet aldrig vad som komma skall och våra beslut och allt vi väljer att göra lämnar avtryck på ett eller annat sätt, förr eller senare. Små, små val vi gör varje dag kan ha en stor betydelse imorgon eller om 10 år.

Ett och samma val kan även ha stooor betydelse i framtiden och göra skillnad om jag tar samma beslut imorgon eller om 2 månader. Det är sjukt men så är det.

Ja det var lite kvällstankar.

Så här tänkte jag egentligen skriva:

Livet rullar på. Man fastnar lätt i rutiner och glömmer bort att livet är kort och att man måste ta vara på tiden vi får med varandra här på jorden.

Sen jag blev mamma har jag glömt bort mig själv (klart, Charlie är ju prio ett) och vad jag vill göra och få ut av livet. Vad mer som också är viktigt. Jag har bara velat se till så att Charlie har det bra, äter, sover bra, har kul och får kärlek, hemmet ska vara städat, på helgen får jag en sovmorgon. Den ena dagen är den andra lik. Det börjar kännas lite lååångrandigt.

Jag har glömt bort att det finns så mkt mer att göra. Att hitta på saker och att man måste bryta vardagsrutinerna oftare för att få hämta ny energi.

Jag har bestämt mig för att göra något mer under helgerna. Minst 2ggr på en månad. Som en utflykt, åka bort över en helg, eller bara en natt. Med Charlie såklart.

Förra helgen bestämde jag att jag och min lilla familj+min "första" familj+mors kusin och son skulle på utflykt för att elda, grilla och bara umgås. Det gjorde vi och det var så kul och härligt att göra något som man inte gör varje dag. Se en ny plats, bara vara och finnas till och hämta ny energi.

Det funkade!
Jag har mått extra bra efter den lilla utflykten och vill fortsätta hitta på nya saker att göra. Det kan lika gärna vara att åka ut och grilla igen, bara det är något annat än vardagen.

Jag tror det är lätt att glömma bort sånt här. Man blir passiv och glider bara med och ser inte till att något händer = skittråkigt ju. Och jag hatar att vara passiv. Jag kan inte sitta och kolla på när nån spelar ett spel, jag MÅSTE vara med, ska jag åka bil/skoter så kör jag helst själv, det är såå trist för mig att bara vara åskådare. Samma gäller i livet, det stora hela. Jag vill inte bara se på när den dyrbara tiden på jorden rinner förbi, jag vill vara med och göra något, ändra på det tråkiga vardagliga och bara göra nått.

Om det så "bara" är att sitta och grilla i skogen med fint folk så blir jag glad. Man måste komma ihåg att man ska hitta på saker tillsammans så man inte lessnar på att kolla en film varje fredag kväll med sin partner. "Fredagsmys". Kan bli lite långtråkigt de med. Jag vill att vi hittar på saker ofta så att en hemmakväll med film och popcorn också känns speciell och så man kan känna extra mkt att "guud vad skönt att bara vara hemma ibland också". Så att den tiden som faktiskt är mysig, kan uppskattas ännu mer.

Fastna inte i att göra samma sak vecka in och ut. Hitta på saker med din käresta, barnen, familjen och vännerna. Det är SÅ givande. Glöm inte bort att det alltid finns något att hitta på! Jag får verkligen inte själv heller glömma bort det igen.

Till något heeeelt annat. Charlie kan nu "peka ut" moster Lotta och sa tåtta när jag upprepade ggr sa att snart kommer lotta lotta lotta, kul! :) Jag och Lottis försökte att han skulle peka ut mig meeen det gjorde han inte, haha! Hur ska jag ta det egentligen?

Så nu kan han "lotta", "tutte" och "lampa" till 100% (peka ut alltså). Vissa saker som boll, mamma och pappa kan han ibland. På mig och T brukar han kolla på med inte peka som han gjorde på moster idag :)

Nu måste jag sova, god natt!


På bilden. ALLA vuxna (och barnen) stod och kastade sten i vattnet. Eller dom försökte träffa en frigolitbit som flöt omkring, fick inte på bild när alla kastade men man ska ha barnasinnet kvar så länge man lever. Även 2 st 50+ stod ock kastade sten, haha. Härliga människor!


Tankspridd 25-åring:

Att jag är snurrig och otroligt tankspridd är väl inget nytt för dom som känner mig.

Ni som har mig som facebookvän och läser min blogg vet vad jag nu kommer skriva om.

Så här var det.
Jag och Charlie var och handlade lite på coop, gick på kappahl och jysk innan. Jag flydde hemifrån för jag hade ingen lust att ta itu med sånt som behövde göras, jag ville bara ha en dag med min gosse och var ovanligt avslappnad och tänkte inte alls på alla måsten. Jag släppte allt och det är nog inte bra för min hjärna, då kraschar allt, haha!

Nåja, vi handlade, gick till kassan där en unge kom och glodde och lekte lite med Charlie jag satte upp varorna på bandet precis som vanligt och betalade med kontanter. Blev irriterad på kassörskan för att hon var så surig (som säkert 90% av personalen på den o-muntraste mataffär jag någonsin varit på är) och funderade ännu en gång över varför jag handlade där och inte på ica som är bäst för där är typ all personal glada och HJÄLPSAMMA om man undrar över något, på coop har jag flera ggr känt hur besvärad personalen blir när man behövt lite hjälp, ja det är en annan historia men dom tankarna flög i mitt huvud när jag såg den bittra kassörskan.

Jag tog emot mina sedlar, plockade mynten från skålen, började gulla med Charlie och gick iväg! Jag var glad trots kassörskan, gick förbi frasses, hjälpte glatt en gubbe att plocka upp en skylt som föll i backen där dom säljer lotter av något slag och kände mig som en snäll människa. Eftersom vi brukar (inte denna gång) ta kundvagnarna med babystol så var jag påväg att ta Charlie i min famn där vid entrén och skulle ta min påse från vagnen...som inte fanns där! Haha! Jag började flina för mig själv och var tvungen att hålla mig för skratt för att jag vart så virrig. En tanke där innan snuddede mig att det gick så fort men det slog mig ändå inte varför.

Jag gick tillbaka och kände mig URDUM men jag kunde ju såklart bara skratta åt mig själv och sa till kvinnan bredvid typ "oj, haha, jag glömde visst mina varor" hon tyckte nog jag var knäpp med hon log i af tillbaka och jag minns inte ens vad hon sa.

Jag kunde bara flina åt mig själv och sa upprepade ggr till Charlie "mamma är knäpp, mamma är tokig" och såg nog ut som en riktig fåntratt!

Inte nog med de!

När jag kom till bilen så tänkte jag ringa och beställa mig en burgare. Javisst! Ringde min lillasyster och sa " hej jag skulle vilja beställa ett big meal" ååå dom svarade, det brukar dom aldrig göra tänkte jag. hon bah, öööh, jaha? Jag bah: jaaa? Tänkte att, vad tror hon!? Hon: av mig? Då brast det, först då klickade det att det var syrran jag pratade med. Jag höll på att dö av skratt, tårarna sprutade och jag kunde inte prata. Syrran skrattade också men för mig var det ännu roligare för att jag flummat till det några minuter innan också. Jag berättade om min lilla historia så då fattade hon varför jag hade extra skoj åt samtalet.

Virrpanna!

Jag glömde ringa till grillen och sen när vi kom hem igen glömde jag coop påsen i bilen.

Det är INTE bra för mig att ha noll bollar i luften, då kolappsar visst hela systemet. Min hjärna är inte gjord för att gå på lågvarv.

Men det var riktigt skönt att bara glida omkring och inte tänka på något viktigt. Kändes (helt ärligt) som att sväva på moln.

Jag har alltid varit tankspridd och det verkar inte bli bättre med åren. God natt!


Söndag.

Det enda jag vill ha just nu är en fet burgare. Fan vad gott det hade vart.

Finns typ inget att käka här hemma för jag ides inte dra och handla och jag ids inte med det nu heller.

Jag hade behövt en liten slav som gjorde såna här ärenden åt mig. Någon frivillig? Jag bjuder på burgare!

Söndag igen.
Stora killen somnade när han sövde lillkillen. Trist för mig. Jag kanske också går och lägger mig? Jag känner mig faktiskt trött.

Till något annat. Jag har inte behövt byta en enda bajsblöja under hela helgen och både jag och min kille har fått sovmorgon både igår och idag. Guldvärt! Jag vill inte lämna iväg min son så att vi får vara ensamma utan honom. Det BÄSTA är att få hjälp med såna här "små" vardagliga saker. Det gör mer än man kan ana. Att ha folk som hjälper en med sånt så man själv får en paus från att byta t ex en bajsblöja. Tack mor och systrar för att ni finns och är så snälla och fina och hjälper att sköta min son. Jag älskar er och är så tacksam för all er hjälp. Minsta lilla blöjbyte räknas och betyder mycket ska ni veta :)

Charlie tackar också för att ni finns och är dom bästa extramammorna! Pusssss


Ett hus!

Jag vill bo i ett hus.
Huset ska ha två plan + källare.
I källaren ska finnas bastu, relaxrum, bubbelkar, ett mellanstort rum där vi kan ha ett eget litet gym, förråd, tvättstuga med massa tillbehör till tvättandet, ett vardagsrum med öppen spis där man kan samlas och ha det trevligt. Och det viktigaste. Ett rum som jag hade kunnat ha som en egen liten fotostudio i. Det finns en vit tjosan/bakrund som man hänger upp i taket och rullar ut som en tapet så det inte blir några hörn så det bara blir en vit fin bakrund. Jag har inte den blekaste om vad en sån heter men det är en liten dröm jag har och det skulle bara vara en fritidsgrej. Fota roliga och fina bilder på Charlie, mig själv, vänner och familj. Så hade jag köpt roliga hattar och andra föremål som kan bli fint att ha med på bild.

Det är något som jag vill ha!
Jag har ingen aning om varför jag är så förtjust i källare. Det är nog bara så att jag tycker det är mysigt :)

Här är en bild jag fotade idag när han stod där så fint. Jag såg ett tillfälle och tog snabbt upp mobilen och fick en fin bild på min fina son.

Han räcker ut tungan så ingen tror att jag sprutat in botox i hans läppar :p


Hemmafru.

Han skrattar i sömnen också, min lilla gladfis.

Jag ligger i sängen.
Fick lust att skriva men vet inte om vad.
Det är dom gångerna det brukar bli 17 A4:or långa inlägg.

Jag gillar att jobba. Jag trivs med att tjäna mina egna pengar och sen slösa minga egna välförtjänta slantar. Jag är en självständig kvinna och tycker att ensam är (också) stark. Antagligen starkare för att förhållanderna kräver det.

Första tiden som mammaledig kunde jag inte låta bli att sakna att jobba. Jag gör det fortfarande och ska nog börja jobba lite smått innan året är slut.

Men allra helst hade jag velat vara mammaledig mååånga år till känner jag nu. Med Charlie och förhoppningsvis med ett barn nr 2. Så skulle dom få gå nån dag, några timmar/vecka på dagis när dom blivit lite större så dom får leka med andra barn. Jag hämtar hem dom, vi fikar något gott som jag kunnat ta mig tid till att göra ordentligt och efs jag är hemmafru har jag massa ork till att alltid hitta på något skoj med mina ungar. Vi pysslar roligt hemma, drar ut på små äventyr och åker iväg ibland, rätt så ofta, under helgerna så våra barn får härliga minnen. Att mamma alltid ska finnas hemma och kunna ge 100% till sin familj hela tiden. Utan att behöva jobba och sen känna stressen att inte hinna med så mkt som jag hade velat.

Klart jag ändå, när jag börjar jobba heltid igen, kommer göra roliga saker med mitt (mina?) barn men fy fasen vad jag hade önskat att ekonomin var minst det tredubbla så man slapp tänka på det och bara leva, njuta och resa med sin familj. Klart man kan göra massa, massa skoj utan att ha plånkan full men det begränsar en också mkt när den ekar tomt.

Jag hade kunnat skriva mer men jag ids inte. Tja!


Lite blogga va?

Jag vore egentligen, verkligen sova.
I know!
Men jag blev bloggsugen.
Jag ligger redo i sängen för att sova men måste säga att dygnet verkligen har för få timmar.

Jag kom på en smart ide' idag.
Jo så här att från t ex kl 20-22 gick som tiden extra sakta. Så dom två timmarna alltid blev som 4h istället. Visst var det en bra plan? Vad tycker ni? Vem ska jag kontakta? Stadsministern? Kungen? Eller fröken ur?

Har jag skrivit om att Charlie kan kolla/peka/vinka mot lampan när man frågar. Jo det har jag. Boll kan han också rätt så bra nu. Och säger något "däää" liknande.

Idag var ungen påväg att börja KLÄTTRA upp på en korg eller vafan det nu är, som vi har i tv-rummet. Jag blev helt chockad. På små saker kommer han ju upp men den här är ju ändå vid midjan på honom och han skulle UPP. Snart får jag inte slumra till på soffan en enda sekund på morgonen när han busar runt ;) Lär väl vakna av att han sitter på gardinstången eller nått :)

Det händer så mycket i hans utveckling hela tiden och det är SÅ kul att se! Det är så ballt!

Snart är han 8 månader och det känns som att när han blir det så kommer det bara säga poff så är han 1 år. Hjääääääälp! Inte länge kvar till den stora dagen.

Han har verkligen vart en helt underbar och fantastisk unge sen dag ett. Vad har jag gjort för att få förtjäna ett så underbart härligt barn??? Jag är evigt tacksam över våran son och jag är så glad över att jag får vara mamma till våran fina Charlie.

Ni som följer mig på instagram (mcitalo för er som missat ;) och är vän med mig på facebook OCH läser min blogg får tyvärr uttjatade bilder. Först och främst händer det på insta, nångång på fejjan och sista prio är bloggen.

Här är i af en mysig bild på min söta son som har himla gulliga (blivande kanin?) tänder :) Tänk att tänder också kan vara sött!


Fula jag.

Hej blogg!

Idag har vart en helt ok dag, så där allmänt. Bara vart lite "off" som jag blir lite då och då. Tom och känner mig nedstämd. Nog om det.

Men.
Det finns alltid ett men.

Men just idag har jag känt mig så där extremt ofräsch och extremt ful och äcklig. Egentligen vore jag ha vart inlåst pga detta men så kan man ju inte göra.

Alltså ni anar inte hur mkt jag vill operera min näsa just nu!!! Jag har velat göra det sen jag gick på mellanstadiet (!) och vill det fortfarande och kommer också göra det när jag inte är så fattig längre, helt klart. Jag är så less på min fula höknäsa! Jag har försökt acceptera den hela mitt liv men vi kommer inte överens och vi kommer aldrig bli goda vänner så, why not!?

Bröst ska jag också köpa mig men det ska få vänta några år tills jag är klar med barnafödandet. Det känns inte alls lika viktigt som näsan men jag vill faktiskt ha större brön. Så är det bara.

När jag var gravid blev tissorna lite större och det kändes så bra och jag kände mig så kvinnlig och då bestämde jag mig till 100% att det blir större tuttar för mig nångång i livet. Jag trivdes bättre så. Innan har jag ALLTID velat göra det med men jag tycker det är snyggt med små tissar också men jag vill ha större. Absolut inga mega bomber men nån strl större bara.

Nä hörrni, nu ska jag tvätta bort bryn och fransfärgen. Tjaaa!


Min fina son.

Hej!
Jag ser att ni vart många här och kikat in och jag gissar att ni saknat mig ;)

Tänkte uppdatera om sonens senaste framsteg :D

Nu kan han vinka också, såå söööt!
Lampan kan han hitta med ögonen om man frågar. Mamma och pappa likaså. Ibland glömmer han men då friskar vi upp hans lilla minne så vet han vad vi undrar om :)

Han är ju överallt och är som min lilla hund där hemma. Han följer efter mig och när jag går från ett rum till ett annat och han pysslar med något så ropar jag på honom så kommer han. Haha så gullig :)

Nu ids jag inte skriva mer.
Skriver mer sen, tjaa!


Äckelpäckel töföt

Jag är så nervös över hur mitt hår kommer vara när jag tar bort löshåret.

Fuuuuult som fan gissar jag.
Kanske måste jag snagga hela skallen???

Varför..VARFÖR kunde inte jag få tjockt hår??? Jag vill ha det!!!

Och vad ska jag skaffa mig för frippa?
Vad passar en tunnhårig ful äckelråtta?


God morgon!

Min levande klocka ringde 06.13, sovmorgon typ.

Nä men jag somnade ju vid tolv så har jag sovit riktigt gott så jag ska inte gnälla. Det är ju bara så att vill jag sova mer under nätterna så får jag lägga mig tidigare om kvällarna-så enkelt är det! Eller så får man vila på dagen när barnet gör det. Jag har börjat göra det oftare nu när Charlie vaknar så tidigt och det är ju såå skönt :)

Charlie äter inte längre om nätterna (tack Åsa :) och de är ju jätteskönt. Denna Åsa berättade hur lätt det gått för hennes dotter och då kände jag att jag försöker nu all in! Hade jag inte snackat med denna morsa så hade jag nog gett med mig första natten när jag provade att bara ge vatten. Men det funkade bra och har hållt i sig 1 vecka eller vad det nu blir.

Hur skönt som helst att "slippa" mata om nätterna i af :)

Har jag skrivit att tand nr 5 & 6 har börjat ploppa fram? Det är dom två framtänderna på övre raden som har börjat växa, shit vad det går undan!

Skönt att han är som vanligt (kanske LITE gnällig OM jag tänker efter, fast egentligen inte ett dugg märkbart i hans beteende) när tänderna kommer. Lite mer mammig när han är nyvaken typ..? Eftersom det är så milda förändringar vore jag inte nämna det alls :p

Finns mer att skriva men nu är det dags för frukost för min prins :)


Ensam...?

Tja tja bloggen!

Grabben sover sött och jag hoppas på att få besök så vi kan lira lite kort.

Först ska här skuras. Dammsugit har jag redan gjort.

Jag tror detta blir en bra kväll trots mitt hemska morgonhumör jag bjussade på idag. Det kommer bli en bra kväll även om jag kommer få spendera den själv, för här är det stäääädat. Hatar när det fastnar smulor under fötterna och/eller om det luktar unkrunk.

Herrååå!

Mitt livs kärlek:


Inte glatt.

Ha! Först lite efter 3 somnade jag.
Jag slumrade in så fort jag vågade stänga mina ögon.
 
Klockan 6 (!!!) vaknade gossen. Verkar vara hans nya tid.
Jag klev upp och gjorde välling och hoppades (som vanligt) på att han
vaknade bara för att han var hungrig. Jag hade fel. Ännu en gång.
När jag kom tillbaka höll han på att röja runt i spjälsängen. Som vanligt.
 
Han var fortfarande trött och hade lätt kunnat fortsätta sova men han
vill ju så gärna klättra och stå upp min lilla prins, det är ju så skoj!
 
Jag var trött. Såå jävla trött.
Jag tror nog jag aldrig varit så där trött en enda gång sen Charlie föddes.
Och nu var det ju mitt eget fel att jag var så trött.
 
Jag var så arg på mig själv på morgonen för att jag är en jävla fjant som
är rädd för spöken och undrade varför jag inte bara somnade tidigare
när jag ändå, tids nog var tvungen att somna. Grrrrrr!
 
Sambon kom hem vid 6-7 tiden.
Jag var så arg!
Jag var arg på PRECIS ALLT.
ALLT i hela världen kändes SÅ fel.
Nu i efterhand kan jag nog jämnföras med en trotsig och trött 3 åring.
 
Jag skrek, grät, grinade och bölade, bråkade och tyckte att livet var orättvist mot just mig.
Allt som irriterar mig mellan varven kom upp och jag blev ännu argare.
Haha jävla psykfall!
 
Vid 8 somnade i af hela familjen och sov nästan 2 timmar.
Det var skönt. Så skönt så jag är glad nu!
Morgonen känns nu som eveigheter sen. Det känns som att det var en dröm.
Eller mardröm.
 
Ikväll ska jag försöka att inte tänka på jävla skitspöken.
Ikväll ska jag vara tuff.
En natt till att sova själv.
Jag ska sova mer än 3 timmar.
 
 

Vill inte vara ensam :(

Man kan ju undra varför jag är vaken nu.
Ja ni kan undra.
Jag kan svara så ni slipper fråga.

Min sambo jobbar natt.
Jag har spelat kort med mina gäster en bra bit efter midnatt. Jag älskar att spela kort! Så jäkla kul. Jag är mer eller mindre uppvuxen med en kortlek i ena handen.

Men åter till den stora frågan.
Varför sover jag inte?
Jo för att jag är en feg jävla mörkrädd kyckling! Så jag har lyft över min son till min säng så jag inte behöver känna mig lika övergiven. Jag gillar INTE att sova själv längre. Det går bara inte. Efter 5 år(!!!) i ett förhållande har jag blivit väldigt van att ha någon vid min sida. Eller i af någon i samma hushåll :(

Jag vill aldrig bli ensam!
Jag har ibland tänkt att vad skööönt att bo själv. Men näääe tack! Jag trivs bäst att leva med någon. Denna någon är min älskling som går mig på nerverna - Tony.

Nu ska jag försöka sova och tänka på roliga saker så jag slipper vara rädd. Ögonen svider när jag blinkar och jag tror inte det kommer bli bättre när jag (snart) måste vakna och stiga upp med min son.

Imorgon kanske är dagen då jag börjar dricka kaffe!?

Min boll:


Fredag natt.

Som vanligt så vore jag sova, för trött det är jag.

Jag saknar systers små trollungar, jag har inte sett dom sen imorse :(

Nä, det får räcka.

Ett stycke trollunge.


RSS 2.0