Ni har saknat mig!

Ni är visst ett gäng tappra besökare här, dagligen. Det gör mig glad. Ni bah, idag kanske hon uppdaterat sin underbara blogg och så bah nää det hade hon visst inte gjort. Inte idag heller.

Men NU är den uppdaterad, lyckligt va?

Tiden bara springer iväg. Gossen är redan 1,5 år gammal och är den underbaraste ungen i hela vida världen. Jag och min man är (fortfarande hehe) evigt tacksam över att just vi fick just Charlie. Han är så rolig, spexar mycket och vill få andra till skratt, retsticka, glad(!), en egen vilja som heter duga och (nästan) varje morgon får mamman världens bästa uppvaknande av en kramande, pussande gosig unge. Vårat lilla underverk!

Jag är inte speciellt trött men ska väl lägga mig strax och hoppas på att jag ska somna ändå. Ibland missar jag att jagär trött. Faktiskt. Två (kanske tre?) kvällar på raken har jag somnat i soffan(!!!) till film. Heeelt olikt mig men jag känner mig alltid så nöjdnär jag somnat på det viset, samma om jag lyckats somna mitt på dagen. Jag vill att hela världen ska få veta att JAG, Lisa somnade, bara så där! Ni förstår inte känslan.

Nu tänker jag avsluta detta inlägg som låter nästan precis likadan som alla mina andra inlägg.

En bild från igår morse. Smal men otränad, smutsig och nyvaken tjej. God natt allihopa!


RSS 2.0