Helg!

Tog helg idag kl 13 och imorgon är det löning. Min första lön på ca 2 år!!! Fattar ni hur underbart det känns!? Gissar dock på att jag kommer vara en hemsk slösa ett bra tag framöver. Det är så mycket som behövs uppdateras efter en mammaledighet. Man prioriterar inte helt och hållet på samma sätt som när man får sin lön.

Nu somnar jag snart..god natt!Tisdagen har strax passerat.

Hej min dagbok.
Jobbat em idag, slutade 21.
Rätt skönt faktiskt. Trodde att jag skulle avsky det till 100% men det har sina fördelar också. 
Charlie får t ex kortare dag på dagis dom dagar jag jobbar em, vi behöver inte skynda oss upp och iväg på morgonen. Och när jag går skift så är det ju bra att jag ibland är ledig mitt i veckan=en-två dagar mindre på dagis för Charlie dom veckorna, det känns jättebra! Men sen jobbar jag ju 2 helger på 6 veckor. 7-20 lördag och söndag och då hinner jag knappt träffa min lilla älskling..meeen ändå, 2 helger på 6 v är inte så mycket. Är nöjd med hur mitt schema ser ut faktiskt och det känns också bra! 

Nu fick jag hjärnsläpp och ska tvätta bort min aspirinmask. Tjarrå!
.

Är det sant att man ska vara helt däckad varje jäkla kväll innan klockan ens slagit 21!? Är det pga mörkret? För att jag börjat jobba? För att jag är sjuk? Fortfarande känner hur meningslöst det är att vara vaken sent utan min bäste vän snuset? 

Jag älskar mörkret men om jag ska vara så här trött vill jag hellre ha ljusare tider. Jag är så trött om kvällarna så jag inte ha ett liv efter 18 typ. Jag är förhoppningsvis snart tillbaka till mitt överdrivna pigga jag igen. Fast lite skönt är det att smälla av så tidigt varje kväll, att somna direkt man blundar är inte helt tokigt. Men jag saknar ändå till att jag har ork att göra annat än att sova tidigt :-)Lördag.

Tja.
Haft en härlig dag med bra människor, bra ledig lördag med andra ord.

Och vet ni!?
Ikväll blev mamman och pappan här i huset riktigt stolta över sin lilla son. Han bajsade nämnligen i pottan!

Han satt och käkade kvällsfika och kollade barnprogram & gick helt plötsligt bara på toa. Pappan gick dit efter en kort stund och kollade vad han gjorde, Charlie kanske sa något, jag var i köket och hörde att pappan sa "har du bajsat i pottan? :D" jag tänkte att det bara var en liten prutt men där låg minsann en stor skitkorv :D Tänk att han är så duktig min lilla unge! 1,9 år och kan redan(?) känna när han är nödig. Ibland händer det olyckor på golvet när han vart utan blöja men det händer så sällan nu så jag blir chockad när han pissat på golvet. 

Riktigt glada blev vi i af när han för första gången sket i sin potta 💩❤ 

Här är jag tidigare idag. 
Ny pyamas.

Viktiga nattmeddelanden!

Jag har en ny pyamas som jag ääälskar, så snygg och jag kommer inte frysa ihjäl om nätterna. Bara att införskaffa sig feta yllepökar så kommer jag överleva den här vintern också. God natt! 

Tja!

Börjar lite ovanligt så här: ligger i sängen och ska snart sova. Trött.

Orolig över att jag inte ska kunna somna då det är fullmåne. Men det vore gå bra eftersom jag är förjävla sjuk. Förkyld och halvdöd. Hoppas det blir mkt mkt mkt bättre imorgon för då äre jobb som gäller 07:00. Det kommer vara förjävligt att kliva upp med denna tunga förkylning, men jag klarar det!

Har sörplat massa alvedon, treo, kan jang och antioxidanter idag. Allt för att lindra och för att känna mig friskare. Jobbar bara onsdag-torsdag nu resten av denna vecka så jag får stå ut. Känns så dumt och fel att redan vara hemma från jobbet när man nyss börjat efter sin mammaledighet. Men vad ska jag göra när vi vart/är sjuka? Jag kan ju inte rå för det. Och jag har ingen lust att skicka sjukt barn/sjuk mamma på dagis/jobb. Förlänga sjukdomen. För vems skull? Vem tackar mig för att jag jobbar fast jag är sjuk? Ingen! Och antagligen blir jag sjukare av att jobba då det är väldigt fysiskt tungt också. Jag hade stannat hemma fler dagar om det inte vore för pengarna. Dom behövs. Charlie är frisk och det är det viktigaste, jag klarar mig och får bita ihop helt enkelt :) Håll tummarna för att jag blir frisk nu! 

Nu säger jag: god natt!
Min son.

Han.
Charlie.
Min charlie.
Han är det bästa som hänt i mitt liv.
Han är så rolig, glad och trevlig liten prick, han hälsar på massa folk när vi är ute. Blir extra glad när han hejar på människor som inte riktigt är som alla andra, på människor som ser "annorlunda" ut. Som går konstigt, pratar annorlunda och såna som man i ett annat århundrade hade bett sitt barn inte gå nära. Såna människor hejar han glatt på. Jag vill att han växer upp och vet att alla människor har samma värde. För det har vi ju.

Han pratar en del också, det är kul! 
Han går på pottan själv också, stolt mamma!!! Ibland vill han inte ha blöja men byxa och han har då gått själv på toa, dragit ner byxorna och pissat på pottan. S T O L T M A M M A !!! Ibland vill han gå på toastolen också och då får man ju hålla i honom så han inte trillar ner :-) Han förstår så mycket! 

Nu ids jag inge mer, hörs!
Tja!

Jag vore sova för längesen men..det gör jag visst inte. Men snart så?

Tänkte skriva något men glömde bort vad.

Trött.
God natt.
Också imorse. Urusel bild och den har inget med något att göra. Bara fylla ut inlägget lite.Söndag.

Igår kväll var det regnigt, inatt frös det litegrann. Halt tidigt imorse så idag får karl slänga på vinterdäcken. Alltid i sista minut.

Jag är så glad över mina vänner. Dom finaste får mitt hjärta lite varmare. Man vet verkligen vilka man kan lita på. Man vet vem som är ärlig och vem som inte är det. Jag tänker härmed inte lägga ner nå energi på skitstövlar, lev era liv så tar jag hand om mitt. Glappkäftar kan trycka upp en stol i röven eller nått. Jag kommer aldrig förstå mig på människor som talar illa om den ena för att sabba för nån annan. Nåja, något får dom väl ut av det också :) 

Och jag är ju så naiv!
Tror blint på att alla är så himla fina, goa och underbara. Att alla är minst 58 ggr bättre än mig. Jag är inget helgon och gör inte allt rätt men jag hittar inte på skit i af. Jag blir så irriterad på människor som barabarabarabarabarabara ser sig själva  . Att aldrig kunna göra en god gärning för att en annan ska få det bra utan att det gynnar en själv minst lika mkt också. 

Soppa.
Herrå!

Imorse:
RSS 2.0