Red

Söndag kväll, jag är helt slut och påsken är slut för våran del. Helt fantastisk helg som det brukar vara under påsken i byn. 

Jag har haft i en inpackning med pigment nu i ca 2 veckor eller nått som gjort mitt hår RÖTT och jag trivs i det. Så jag tror att jag ska lägga i en färg så jag blir rödhårig pårikt. Ett tag i af.

Här är bild på det, fast just nu är det en starkare, klarare färg än på bilden och det blir blekare och blekare efter varje tvätt. Har ingen lust att tvätta håret! 
Tomt.

Snart ska jag gå och lägga mig, trött jao.

Jag köpte karra idag och känner mig som en gris. 

Vad vet jag mer?
Njä, inget. Det var allt för denna gång, tja!

Old lady:En dag till.

Ja, en arbetsdag till så får jag vara ledig en liten dag efter dessa 6 lååånga skift. Sen jobba två snabba och sen tar jag PÅSK!Sov nu

Lite väl många sidvisningar på bloggen idag. Någon som fick fnatt?
Whatever.

Tankarna går på högvarv.
Jag är låg.
Så.
Jävla.
L
Å
Å
Å
G
.

Jag känner att jag kan skriva vad som helst här nu. Inte så många som läser längre och så bryr jag mig inte. 

Varför? Hur blev allt så här? Vad hände?
Livet? Varför? 

Jag har jobbat 33h under helgen och vore bara sova. Men ändå ligger jag vaken och grubblar och beklagar mig på min blogg. En blogg, så töntigt. God natt.Rast

Människor är lömska och elaka.
Det finns faktiskt inte så många som jag litar på längre. Folk snackar skit och gör elaka saker bakom andras ryggar. Det som göms i tö...Och jag kommer aldrig, aldrig, aldrig lita på en "man" igen. Aldrig någonsin. 

Jag ska söka jobb nu med mitt nya kort som jag har tagit och bort från den här staden och förhoppningsvis också fly landet. Jag behöver komma iväg innan jag dör av alla besvikelser!!! 

Jävla liv...ensamheten lockar mer och mer för varje dag som går.Ni är så nyfikna!

Men det är ok.

Det här med att lägga sig i tid-inte lätt!
Inte blev det heller lättare och bättre av att det är obligatoriskt att vrida klockan framåt en speciell dag. När det vrids till sommartid blir jag helt klock-efterbliven. Och när det nu blir ljusare och ljusare om kvällarna har jag i princip ingen tidsuppfattning alls!  Men till hösten och vintern behöver jag knappt en klocka för då är jag himla duktig på att veta vad klockan är genom att kolla på hur ljust/mörkt det är ute. 

Våra ljusa månader har sin charm men det är inte så charmigt när jag blir störd under nätterna för att det är för ljust för att bli trött av ett mörker som inte finns. 

Idag har jag vart såååååå trött på jobbet och fullt upp HELA dagen så jag hann inte ens ta rast. Jag vart helt jävla sopslut när jag hämtat Tjalle från dagis och dog i soffan ett tag. Efter lite mat och redbull började jag bli lite mer mänsklig och drog till syrran och hade lust att äta upp Liv för att hon blivit så stor och var så gullig och go. Man vill verkligen bara nypa små bebisar för att dom är så himla söta och underbara!

Näe hörrni, nu ska jag snarka ikapp med Charlie och Lotta 💕 God natt!

Jag nu: nyduschad, fräsch och mittbenad:

Bild från helgen:
RSS 2.0