Söndag.

Blääää ska ännu duscha innan läggdags och jag ids inte ens stiga upp ur soffan. Sen när jag är klar tänker jag ta mig en söndags-öl också. 

Mmm..ja det var allt för ikväll, herrå!Ho ho ho

Tjena lördag, snart söndag. Helgerna går för fort, det kan vi alla skriva under.

Drack just en lördags-öl och blev väldigt trött. Så trött så jag tror att jag ska vara rebell ikväll och skippa att borsta tänderna!!! Oh my fucking gaaaad! Meeen känner jag mig själv så kommer jag få dåligt samvete så fort jag lägger mig i sängen och kliva upp och borsta gaddarna och bli sur på mig själv för att jag aldrig kan fuska. Borstar alltid tänderna fast jag vart på party, hur packad jag än varit. Ok, om man råkat bli skitjävlafull kanske man passar.

Över till min ruttna hy i ansiktet.
Ta mig fan vad less jag är på min hud i ansiktet. På resten av kroppen är min hud så gott som perfekt och så jävla fin, men i trynet har jag perioder då jag ser ut som en gammal äcklig missbrukare. Som nu t ex. Vad ska jag göra? Vad ska jag köpa så min hud i ansiktet blir fin? Måste nog kontakta en hudläkare snart..på annan ort såklart. Torr som fan och finnar. Varför!? I tonåren hade jag inga såna problem men nu...så less. 

Ja jäklar vad sömnig jag blev, blir att lägga sig väldigt snart.

Först över till en till sak. Jag har inte färgat håret på över ett år men börjar bli sugen som fan. Saknar mitt svarta långa hår som jag hade i flera år. Har lust att bli lite mörkare...vi får se, blir ju så jobbigt med utväxt å sån skit. Nåja, god natt!

Nått år gammal bild:
Tisdag va?

Sitter och väntar. Jag hatar att vänta.

Igår kväll skrev jag ett inlägg men lät bli att publicera det. Det var skönt att bara få skriva av sig.

Jag måste införskaffa mig en skrivare så jag kan föra en privat dagbok via datorn. Jag har provat med penna men det går ju fan inte längre. Så kan jag skriva ut allt jag skriver och spara, kul att läsa i framtiden. 

Hoppas jag får sluta vänta snart, kl 11 hade jag tid...


Bild från helgen i byn. 

Måndag, woop woop

Jag vore inte göra något annat än att sova just nu då klockan ringer 04.45. Och varför gör jag det inte?
Bra fråga nästa..

Måndag-onsdag var jag sjuk, torsdag-söndag ledig enligt schemat så idag var det faktiskt skönt att komma tillbaka till jobbet. På söndag kväll vart jag såklart deppig över att det var dags att jobba igen men väl på plats kändes det bra. Har så många fina kollegor så man kan ha kul på jobbet också. Man kan plocka nått fint från dom flesta :) I allmänhet menar jag då. Att försöka se förbi det negativa som vi alla har och istället se det fina hos varje människa. Sickan kanske är lite si och så MEN hen är glad, rolig och snäll också..och så försöker jag tänka. Om man bara ser den dåliga biten hos en människa så kommer man antagligen bli väldigt ensam en vacker dag. Om man alltid siktar sig in på att se det dåliga hos en människa så kommer man aldrig kunna ha bra relationer med någon i slutändan. Ingen kommer någonsin vara bra nog åt den perfekta människan som bara pekar på alla andras dåliga egenskaper=ensam tillslut. Jag vet, jag har sett det på jävligt nära håll. 

Jag säger som dom sa i Solsidan: Alla har något att erbjuda!

God natt! 
RSS 2.0