Nattbok.

Jag har just lagt mig.
Förra natten sov lillprinsen hela natten utan att äta på 12 timmar. Vid 23 började han att vrida och vända som han brukar göra vid den tiden för att han är hungrig. Pappan tyckte vi skulle göra välling (som vanligt, som vi brukar göra) men jag tyckte att det nog inte behövdes (natten innan vaknade han först halv 4 för att äta) för jag tänkte att det bara var nappen som lillen inte hittade. Välling tillagades, gossen tog nån klunk i sömnen men ville hellre sova. Nog trodde jag också att han skulle äta när han väl fick vällingen men att vi hade kunnat dra ut på det. När T for på jobbet och sa hej då så sa han även att Charlie inte hade ätit ännu. Ååå nej tänkte jag som var så förbannat trött och tänkte att då kommer han vakna strax. Det gjorde han inte.

Han vaknade glatt (som vanligt) i sin säng strax innan 7 och jag var lite chockad över att han inte vaknat under nattens gång. Och jag kände mig inte alls lika trött som jag brukar vara första vakna (eller är jag ens vaken då) halvtimmen på morgonkvisten.

Jag har Tänkt att jag skulle börja avvänja matning under nätterna men samtidigt tyckt att han gärna får äta om han vill det, om han behöver det. Visst sover jag helst min nattsömn i ett enda race men så fasligt hemskt är det inte att mata sin son på natten.

Jag tror inte det här var sista gångerna han kommer vilja äta på natten, jag tror det bara blev så just inatt. Jag har förberett vällingen som vanligt och tror jag kommer få stiga upp och mata gossen inatt. Jag kommer bli lite besviken för att jag vet att han "klarar sig" utan att äta fram till frullen. Men jag hoppas att han sover hela natten igen, det ska jag inte sticka under stolen :)

Min sons fjärde tand har ploppat fram nu också. Haha gissa vars? Jo vänster om vars ena framtanden (på övre raden) ska vara :D Om någon missat det så kom tredje tanden typ förr förra veckan höger om vars en framtand ska vara såååå med andra ord kommer han se ut som en riktig vampyr om inte framtänderna också kommer snart :D

Min pojk börjar bli så stor!
Och jag saknar honom (inte så där så jag hoppas han vaknar nu men gör han det så blir jag lite glad ändå) och längtar till morgonen så vi kan mysa, kramas och busa. Vad vore mitt liv utan dig min skatt???

Nu ska denna morsa sova. Och trött är jag! God natt.

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/385436/images/2012/pic_5037febf9606ee324a004262.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/385436/images/2012/pic_5037fec09606ee3265003f3e.jpg" class="image">


Kommentarer
Postat av: mammo

åå vilken fin glad bild på mor o son :o) puss and Love you

Svar: Tack, love u tooo :)
mcitalo

2012-08-25 @ 22:27:41
URL: http://gwm.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0