Mommo och mostrar.

Måndag.
Solsidan var kul, hihihi.
Men den hann som vanligt bara börja så var den slut.

Läste just mitt senaste inlägg och tyckte det lät som att jag bara låter min mamma vara barnvakt, så är det inte.

Men om jag och T nu (när Charlie ännu är så liten) skulle åka iväg en helg utan lillen så skulle det kännas bäst om mamma var med honom för jag har sett hur trygg HAN är när hon har sövt honom för natten.

Hos systrarna hade jag såklart också, lätt som en plätt, kunnat lämna Charlie för natten för JAG litar på dom till 100%. Och dom hade inte "förfinat" om något hade hänt. Typ om dom inte haft uppsikt över honom och han hade ramlat och slagit sig ordentligt, så hade dom sagt sanningen och ifall han hade vart jätteledsen och saknat oss så skulle dom berättat det. Tryggt för en mamma som mig i af att veta hur det gått och vad som hänt.

Och Charlie älskar verkligen sina mostrar! (blir rörd när jag skriver det, haha) För att inte tala om sina kusiner, Saga och Silas. Han kommer ha så mkt (mer) kul med dom när han blir lite större och kan gå och hinna med i deras tempo. Jag tror även att dom (speciellt Silas och Charlie) kommer bråka som syskon gör. Det har redan börjat lite smått. "Liiisa, Charlie håller på!" Hehe.

Jag menar nog att jag (och säkert nästan ingen) inte lämnar barnen till vem som helst och det gör nog inte många. Men det betyder ju mkt, för mig i af, vilken relation man har till barnvakten. Han är ändå det viktigaste i mitt liv och jag blir trygg av att veta att han är med fina människor som jag (och Tjalle) tycker om.

Mommo och mostrarna är som lite extra mammor för lillen. Han kramar nog sina mostrar mer än sin pappa :D

Nä nu ska grabben få äta sen frukost, han vaknade just från dagens första vila.

Ha en bra dag!

(syrran fotade mig igår när jag satt och fikade i Charlies rum. Jag tänkte fika medans hon skruvade ihop ikea saker :D haha SÅ ful bild)


Kommentarer
Postat av: nina

och jag älskar att vara moster till tjalle! älskade liilla unge

2012-12-04 @ 00:38:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0