Mitt älskade barn.

När jag väntade barn så sa många, passa på att sov nu, snart är det si och så bla bla bla bla. Nu när vårat barn är här så ska jag minsan veta att det här är den lättaste tiden.
-Det blir värre!
Sover han om nätterna? Jo.. Men snart ska du se att det blir annat. Jaha... Och det blir bara jobbigare ju äldre dom blir. Och sen när han börjar..bla...bla...bla... då kommer ni ..bla...bla...bla...negativt, negativt och negativt. BVC tanten påminde mig också om att livet inte blir som förut. Va? Jaha... Varför säger du det först nu när han snart är 5 veckor gammal? Jag visste, såklart, inte exakt hur det skulle bli att få barn. Ingen vet väl det. Men det är något man (jag i af) tänkte en del på och jag föreställde mig det värsta medans han var i magen och hade lite ångest över de. Men nu när han är här känner jag att jag inte missar något. Jag trvis helt enkelt med hur mitt liv är just nu!

Jag förstår inte varför många måste säga så mycket nedlåtande om ens barn. Ja, jag vet t ex att jag också kommer uppleva sömnlösa nätter, antingen om han blir sjuk eller så förändras hans sov vanor helt och hållet av andra orsaker. Vem vet. Men som det är just nu så är det bra och jag kan bara hoppas på att det fortsätter så. Vi kommer fortsätta att lägga han vid samma tid ändå. Jag vill, är och kommer fortsätta vara positiv. Jag tror fortfarande att inställningen spelar väldigt stor roll. Och om det blir tugnt så kommer det bli lättare om jag är positiv och inte gräver ner mig i att allt är så jääävla jobbigt och skit.

Nåja, lär väl återkomma.
Nu gråter gossen efter mammas uppmärksamhet. Tja!


Kommentarer
Postat av: Nina

Du är bäst! Tycker jag. :)

2012-02-24 @ 10:08:05
URL: http://ninavonkork.blogg.se/
Postat av: Lisse

Sv: Tack gulligull :)

2012-02-28 @ 11:27:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0