Tjärlek?

Jag kan se oss tillsammans som 80-åringar. Därför måste vi alltid förlåta och gå vidare. Jag ser hur vi tjaffsar lika hett då som nu, fast vi blir gamla kommer vi ha krutet kvar. Jag skulle inte försöka bli en bättre partner om det inte vore för just det. Att jag kan se mig själv åldras med dig. Vissa dagar avskyr jag dig och allt du gör, minsta lilla suck kan få mig att explodera. Men när jag lägger mig i sängen tillsammans med dig så vet jag att jag aldrig någonsin vill dela en natt, en säng med någon annan man än just dig. Jag kan helt ärligt inte ens föreställa mig mitt liv utan dig. Du är den jag vill kyssa god natt varje kväll, resten av mitt liv. Inte någon annan. Jag vet att jag är en gnällkärring som vore få medecinering mot mitt heta humör och tvål i munnen minst 10 ggr/dag. Jag har mina brister och du dina men det lustiga, sjuka och underbara är ju att vi älskar varandra ändå. Vi älskar varann fast vi sett varandras värsta stunder. Vi har stannat hos varann och vad som än hänt så står vi kvar och det min älskling har lett oss till det vackraste vi någonsin gjort- våran underbara son Charlie.

Jag älskar dig fast du är en idiot ibland men det är inte ditt fel att du är född till man :-)


Kommentarer
Postat av: Miaa

Hoff ja jag har oxå fått inse att män är män, så är det bara, en del saker går inte in skallen. Ibland vill jag bara skrika åt min sambo och be han fara och flyga men vem man än bråkar med vill man be dom fara och flyga, typ..Kan man prata om saker och lösa det tillslut så brukar det bli bra, i alla fall här :)

2013-04-23 @ 15:47:50
URL: http://actioonradar.blogg.se
Postat av: Miaa

Fint skrivet btw :)

2013-04-23 @ 15:48:41
URL: http://actioonradar.blogg.se
Postat av: Lisa m

Tack Miaa! :) Jo här måste jag skrika fult många ggr och det tar som ett tag innan poletten faller för denna ras s.k män ;) Tyvärr kommer dom nog aldrig kunna förstå/lära sig vissa saker verkar det tyvärr som! Men vi är ju fortfarande tillsammans ännu efter snart 6 år så på nått sätt löser saker och ting sig i af :)

2013-04-23 @ 23:38:24
URL: http://mcitalo.blogg.se
Postat av: Julia

Hahahahahah "du kan inte hjälpa att du är född till man". True story. Dom kan vara såna puckon ! ;) men man vill inte vara utan ändå!

Svar: Precis :) haha
mcitalo

2013-04-25 @ 08:04:06
URL: http://Http://martajuliavictoria.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0