Hay day!

Besatt av ett nytt spel som T tvingade mig att börja spela igår-Hay day! Ladda ner det ni också, ni kommer bli beroende och insta och fejjan kommer inte längre vara lika intressant. Jag tyckte det såg riktigt tråkigt och meningslöst ut men jag hade fel.

Nu väntar jag på att mina majsbröd (i spelet såklart, det förstod i af ni som känner mig pårikt) ska bli klara så jag kan somna gott (irl).

God natt! Jag är hungrig och sugen på något salt i matväg. Vi möts i drömmarna maten.


Kommentarer
Postat av: Lisa S

Åååhh jag är besatt av det där spelet! Men börjar ledsna på dom där jävla hönorna som ska värpa och käka jämt!

2013-02-14 @ 17:54:47
URL: http://stridsmanl.blogg.se
Postat av: Lisa m

Sv: Haha jag med! Dom gör ju inget annat än att käka och all skörd går åt dom jävlarna :D "nää jag kan inte baka majsbröd just nu för jag har så lite majs och hönorna måste ha mat!" grrrr

2013-02-14 @ 23:07:35
URL: http://mcitalo.blogg.se
Postat av: Lisa

Ja alltså jag spelar svin mycket men det är fan dom där glupska hönorna som gjort att jag inte orkar nå mer.. hur mycket kan man käka och värpa liksom?! Nää nu är jag besatt av candy crush iställlet, hoff det är farligt att vara mamma ledig och har en iphone;)

2013-02-15 @ 17:42:57
URL: http://stridsmanl.blogg.se
Postat av: Lisa m

Sv Lisa: Ja hönsjävlarna har gjort så jag inte haft lust att spela på 2 dagar! Sen är ladan full så är mina diamanter slut (systerdottern lånade min mobil och gjorde sig av med alla mina diamanter!! Haha) och jag har lust att köpa nya :D då äre illa! Ja du, jag förstår inte hur man ska kunna återvända till heltids jobb efter denna mammaledighet ;)

2013-02-18 @ 01:09:24
URL: http://mcitalo.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0