Så varde kväll.

Jag har vart helt seg och död hela dagen. När lillen somnade sju kändes det som att det var midnatt och jag hade kunnat däcka då jag med. Meeen det fanns såklart en del att göra så det gick inte.

Morgonen startade inte bra kan jag lova.
Det är väl därför jag känt mig helt sänkt idag. Men skit samma!

Imorgon ska lillen få 1-års vaccinet. När han fått sina sprutor tidigare så har han bara gråtit snabbt och sen har det inte vart mer med det. Vi får se hur det går imorrn! Jag tror han kommer gråta mer nu än när han var mindre.

Jag sitter här i soffan med ricinolja i håret och aspirin"mask" (smulor!) i ansiktet och smulorna åker in i näsan och jag nyser som en jäkla tok! Sist satte jag i lite honung också så det skulle bli lite kletigt så den skulle hållas bättre på hyn men det gjorde jag inte nu så det smulas en del från tabletterna.

Annars tycker jag att den fungerar bra (svar till dig Tina :) och jag tycker finnarna börjar försvinna mer och mer och hyn känns väldigt fräsch. Men igår/idag fick jag ett finn-anfall igen. Såååå grrrrrrr jjsdtuopbvfddhhjk!!!! Och jag tror fan att jag får finnar av choklad :((((( Har tänkt på om det är så nu i flera veckor och märkt när jag ätit lite (läs en stor marabou) choklad så har det börjat ploppa upp finnar. Och ju äldre jag blivit desto mer har jag älskat choklad, när jag var tonåring gillade jag knappt choklad(!?!? helt sjukt) och köpte det aldrig! Jag hade aldrig finnar förut och jag har ju bara fått mer och mer finnar ju äldre jag blivit så det kanske ligger något i det :( Ännu en anledning till ett nyttigare liv.

Med ricinoljan så kollade jag idag på mitt hår och jag tyckte det såg ut att vara längre. Jag har inte gjort det riktigt helhjärtat men nu kör jag på! Det kanske är psykiskt men ni ska veta att mitt hår alltid, alltid har växt i snigelfart. Så jag tänker fortsätta ett bra tag till med det här och hoppas på att det ska bli lite mer hår på mitt lilla huvud. Rekomenderar er verkligen att prova då det känns och ser mycket finare ut. Har fotat före-bild och visar nångång om nån vecka efter-bild så ser vi om det blivit annorlunda, haha säkert blire bara fiasko!

Köpte även silicea tabletter som ska vara bra för friskare hår/naglar mm. Haha jag är inne i en period där jag gör allt för att inte vara fulast i stan :D Skönhet all in! Bara jag fick massa pengar så jag kunde operera näsan först och främst och köpa mig ett par boobs! Med näsan känner jag verkligen att "här kommer jag...och min stora näsa!" blä...haha. Och tissor till min kropp hade inte suttit fel! På övrekroppen är jag spinkig och allt fläsk trillar ner rakt i rumpan och låren så då hade det ju sett mer jämnt och fint ut med lite tuttar här uppe :-)

Nä hörrni, det var allt för detta inlägg.


Kommentarer
Postat av: mamma mUUU

jo, jag har faktiskt hört förr att just choklad alstrar finnar lättare, tyvärr, vet inte om det stämmer, har aldrig varit en stor chokladslukare o...ja...där ser man....har aldrig haft jättemycket finnar :D så kanske det stämmer iaf

2013-02-04 @ 16:57:13
URL: http://gwm.blogg.se/
Postat av: nina

du ser ut som att din nacke är den kalle eller varm...haahaaaa kalle.....kall

2013-02-04 @ 23:00:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0