God lunch/frukost!

På min första frukost blev det ett äpple och en kopp te. Och nu min andra frulle..eller kanske kan jag kalla det lunch fast jag sa att det var frukost? Ja men min lunch blev omelett, väldigt vanlig måltid för mig, sååå gott.

Inatt sov jag som en prinsessa, ooo jag sov så gott. Tack någon eller något.

Till något annat: ricinolja.
Laxeringsmedel som påstås göra håret tjockare och växa snabbare. Istället för ynka 1cm/månad har mångas hår istället växt upp till 4cm/månad! Många, även jag har upplevt att håret redan (nu efter 2 veckor/bara 4tvättar) känns starkare, friskare och sen vet jag inte om jag inbillar mig men det känns en gnutta tjockare också, eller grövre...bättre kvalité på håret helt enkelt. Det har blivit glansigare och mkt fräschare och jag som aldrig gillat mitt hår desto mer kan nu ibland tycka att det är rätt fint!

Ricinoljan finns t ex att köpa på apoteket, den finns inte ute i butiken så du måste fråga i kassan. En liten flaska kostar ca 60-70:- minns inte riktigt.

Jag kommer fortsätta Inpacka håret i detta laxeringsmedel, vare sig det växer snabbare eller inte! För det känns så mycket friskare :)

Bilder, alla är orginal, utan filter.


Kommentarer
Postat av: Gerda Eliasson

rixinolja...var det ja, det må jag pröve :))

2013-01-29 @ 18:11:10
URL: http://gwm.blogg.se/
Postat av: Anonym

äh ricin

2013-01-29 @ 18:11:24
Postat av: Tina

Ooooo kanske man skulle testa!!!! Meeeen uppdatera gärna mer om hur det känns i håret!!!:)

2013-02-03 @ 00:12:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0