- 1o september 2oo8

Fint höst väder idag också men jag inte hunnit vara ut ännu :S Igår var det så härligt, man behövde inte ha jacka, det räckte med en vanlig tröja, det skulle få vara sån här härlig höst lite längre, men snart ligger det nog snö på backen, igen.. Jag är såååå sugen på att åka utomlands, vara borta i några månader och få känna på riktig sommar ! Få lite färg och lite blekt hår i solen. Skulle vart underbart.
Har vart borta från min älskling i i hela 5 dagar och jag får paniiiiik, saknar han som om han vore min högra hand. Han sa idag att vi är som bästa kompisar, han är så söt min lilla gris :)
Kommer nog aldrig mer vara borta från han så här länge igen, ja, jag har nog växt fast i han redan.

Igår lärde jag Saga att visa tungan, det är gulligt när hon koncentrerar sig för att visa sin lilla tunga... Lilla bebisen...
Nyss ramlade hon och slog nosen, jag skrattar lite varje gång hon gråter, inte för att jag tycker det är roligt när hon får ont, men för att jag tycker hon har så sött gråt, andras ungars bölande brukar vara såååå irriterande, men allt med Saga är bara sött och underbart. Ibland när hon gråter och pratar låter det som att hon rabblar svordommar på ett elt annat språk, också väldigt gulligt :)
Nu spelar mama gitarr här bakom mig, låter som en solig låt, men nu ska jag inte skriva nå mer, ska kanske klä på mig, är ju ett tag sen jag vaknat, tjarrråååå


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0