Onödigt

Hej hej hej.
Här vabbar vi på, lillsparven är sjuk. En gnutta feber, hosta och alldeles slö. Syns i hela ansiktet att han inte alls är sig själv. Min lilla älskling!

Jag är skitjävlatrött, ska snart sova.
Jag ska bara...som vanligt.

Ibland vet jag inte när jag egentligen bara ska hålla käft! Jag kommer ofta på mig efteråt, när det är för sent. Det har sina nackdelar att vara...spontan i käften. 

Mycket tankar hela tiden. Jag blir alldeles matt!

Idet måste hända ganska mycket samtidigt för att jag inte ska bli uttråkad. Idag vart det så tydligt.

Jag joggar på springbandet, lyssnar på en dokumentär och har inte så högt så jag ändå kan höra gymmets musik, glor ut på alla människor och bilar som drar förbi. Men ÄNDÅ rastlös och vill nästan sluta för att jag blev uttråkad. Då ökadejag tempot och började smida planer. DÅ började jag känna mig nöjd.
Min hjärna är fan helt jävla fuckad. God natt!

Resa

Jag är så sugen på att resa. Sol och bad givetvis också med grabben men just nu har jag snöat in mig på att åka hurtigruten, älskar att se vacker och oslagbar natur! Verkligen balsam för själen.

Live bild: What are words....

Jag är den jag är. Jag kan inte rå för det, tänkte jag bara så där spontant. "Ursäkta att jag finns, förlåt för att jag förstör allt"
Så har jag alltid känt. Men nu vill jag inte känna så längre och det gör jag inte heller alltid, nästan aldrig faktiskt. Ibland blir jag bara så liten och förstår inte hur jag nästa dag kan känna att jag klarar ALLT jag ger mig in i. Önskar varje gång att den känslan ska stanna för evigt. Varje gång jag känner mig extra glad så vill jag att det aldrig ska ta slut. Du har tömt mig på allt mitt innehåll och nu är jag bara ett jävla skal. Så jävla tom och död. Allt jag är har jag fått slänga iväg för jag dög inte. Jag var bara sjuk, helt jävla skadad. Men jag fick se mig själv i ett bättre ljus i mitt eget "misstag" och det är jag tacksam över. Jag kan inte ångra något som gjort så att jag kommer kunna vandra på den rätta vägen, vägen till mig själv och med mig själv. Amen. 
Bara för att.

Dags att uppdatera här lite känner jag.
Vad ska jag skriva för dynga denna gång då? Jag hade kunnat vräka ur mig en hel del men det är bäst att det stannar kvar i mitt huvud.

Jag har jobbat em idag, sluta 20. Helt ok dag på jobbet. Imorgon och fredag är det fm som gäller och L E D I G helg! Vad ska jag hitta på undrar ni, det får ni tyvärr inte veta för jag vet inte ens det själv heller. Spännande, i know..

Nu vill jag få våren överstökad så det snart blir sommar. Mest längtar jag till att slippa vinterkläderna. Under vinterhalvåret är det nämligen sällan jag har något annat på mig än långkalsonger och nån rutten tröja. Jag längtar tills jag får ta på min skinnjacka, jeans, nån top och bara slippa alla feta kläder. Nä hoja, nu måste jag gå och lägga mig så jag orkar kliva upp imorrn. God natt!
RSS 2.0