En sån där dag...

Jag kan börja med att vara negativ.
Idag är en sån där dag som jag bara vill ligga under täcket, tänka och inte göra något vettigt alls. Många tankar attackerar hjärnan och jag känner mig ledsen. Nedstämd. Inte på topp.

Men dagen kan alltid bli bättre.

Det roliga idag är att bebisen lever om ganska mycket där inne i magen. Det gör mig riktigt glad :) Han (eller hon...?) har varit ganska lugn den senaste veckan. Första gången jag kände lillen var i v.16, om jag inte minns helt fel. Då kändes det som om jag svalt en fisk som gjorde en liten rörelse. Nu känns han tydligt varje dag sen några veckor tillbaka, ibland mer ibland mindre. Roligast med mkt rörelser så hela magen rör sig :)
Babyn rör sig ofta mycket på morgonen vid 7-9. Lugnare under dagen och sen vid 20-23 är han mer livlig igen. Kanske då han kommer vara mkt vaken och skrikig? Det är ju dom tiderna nästan varje dag.. Kul att tänka på de i af, sen får vi se hur det blir.

Jobbigt att ha så mkt tankar som bara vill uuuut, speciellt när jag skriver via iphonen :)

Varför lägga pengar på konst till en vanlig skola? Finns det inte viktigare saker att göra med dom pengarna?
Med det skrivet avslutar jag detta inlägg.


Kommentarer
Postat av: låde

Håller med om dedär med flera miljoner spänn till konst på en skola. Man undrar hur dessa kirunabor som bestämmer detta tänkte egentligen!? Man vet ju vad ungar gör i den åldern, förstööör! Och tror dom att dom blir smartare och konstnärligare på nåt vid? Låter dom göra egna jävla tavlor för i helvete. Billigare och mer betydelsefullt liksom. Roligare att se nåt man själv gjort än nåt fult dyrt skräp. Slår vad om att det är samma personer som bestämmer om det idiotiska badhusrenoveringen. Billigare att göra en helt ny. Neej vi renoverar för dubbla pengen. Att det ska rivas igen om några år bryr vi oss inte om! AAAAAHHHH nu blev det mycket, men skönt att få det sagt!!

2011-10-12 @ 18:56:40
URL: http://hellete.blogg.se/
Postat av: lisse

hahaha, jaa, precis, jag håller med dig låååååde :)

2011-10-13 @ 11:26:53
Postat av: Tutorail

skulle du kunna tänka dig att starta eget?

2011-10-13 @ 11:44:36
URL: http://tutorail.blogg.se/
Postat av: Sassäh

Hallojs! Allting bra med dig? Hoppas du får en superbra dag! :):) kram!

2011-10-13 @ 11:47:07
URL: http://nojjz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0