Välkommen!

Tjabba!
Jag irriterar mig över att jag inte fixade vinterdäcken igår- eller tidigare. Jag visste ju att det skulle bli vinter här i Kiruna. I knew it! Meeeen varför inte göra de i sista minuten? Inte ska man göra något i tid inte :)

Sen undrar jag varför snöhatare bor i Kiruna? FLYTTA för i helvete!!! Hoff, svårare än så är det ju faktiskt inte. Det är ju snö i Kiruna fast ända till juni om den så vill. Sen kan väl även jag bli less på snön när man bokstavligt talat måste PLUMSA i snö för att ta sig fram. Jag kan också klaga över att det är iiisjävla kallt när tempen står på -30 grader. Jag tycker också att det är störande när man nästan måste ha skoterbrillor på sig för att se en del dagar. Men det värsta är ju att ha bil utan garage...lite extra jobb på morgonen när man ska iväg till jobbet.

Men så här är inte varje dag i vårat vinterland. En del dagar är jätte fina, smällkalla men med rätt klädsel så är vädret inget problem.
Nu längtar jag bara tills dom fått ordning på vägarna så man kan ta sig fram på ett normalt sätt. Snön kom så jäkla plötsligt! Jag vart chockad i af. Så här mycket snö över en natt, ovanligt och lite lustigt. Men jag välkomnar vintern, det betyder att det inte alls är långt till januari :)

Kan inte låta bli att längta till julen också... Vintern är fin, ni får sluta klaga :)

Min smarriga lunch.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0