Natt i mtj. Och resten av Sverige.

Natt.
Trött? Jovars.
Alla sover förutom jag.

Jag tror att mina smajlisar bara syns på iphones. På datorn när jag kollade var det bara en fyrkant.

❤ <--- ett hjärta. Ser ni den?

Nu börjar jag längta jättemycket till sommaren. Här i byn är maj skit! Våran väg fram till huset är en enda lerig historia, isarna (som byn är omringad av, ja sjöar men nu är det is) är blöta och det är ingen bra ide att ta sig till våran grillplats med benen och "vi" har bara två skotrar och brosans skoter är i vanliga fall nästan för slö för att dra kälke med folk i så det skulle inte gå bra nu när det är blött på isarna heller.

Våren-skoterturer till våran plats, grillning, pimpling och allt det där är redan förbi för oss för den här säsongen så nu är det bara att invänta sommaren! Snön får dra sin kos nu, adjö! Men nästa år ska vi köpa skoter, så de så!

Imorse blev jag väckt av min karl vid 10 (alla förutom systers barn och man tog rejäl sovmorgon) av att han hade sitt ansikte ovanför mitt med världens smile, haha! Först blev jag sur för jag var trött och trodde klockan var typ 7 och undrade vad tusan han pysslade med. (Fan man väcker inte en småbarnsmorsa, det ska ju barnet göra!) Men sen när jag vaknade till så tyckte jag att det var roligt :D Haha, han är kul min kille.

Nu längtar jag hem till stan.
Vi är för många (10 pers+1hund) för det är huset börjar jag känna nu. Det blir hela tiden så stökigt och bökigt och jag trivs inte lika bra då. Men jag älskar att vara under samma tak som allihopa, det känns bara för..trångt? Huset vore verkligen vara större. Och få en makeover. Så nu vill jag verkligen ha en egen stuga här, gör mig till miljonär! Den stugan kommer självklart ligga tätt intill mammas hus :-)

Nej fan vad klockan är mycket, hej då!



En bild på mig och min STORA bebis som är tagen imorse. Shit vad han växer den här ungen :D Jag blir ju rädd, han har blivit enorm och det ser jag bara på bilder.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0