Yijddfcvlöpkrerv

Idag har jag städat, städat, rensat och tvättat kläder. Hela dagen!

Min underbara syster Nina har vart med Tjalle heeela dagen. Det hade såklart gått jättebra och han ville inte riktigt följa med mig hem till en början. Han är stormförtjust i moster Ninni <3

Det är allra första gången jag är "ensam hemma" en hel dag sen jag fick Charlie. Och det var riktigt skönt ska jag tala om för er! Fast jag bara städade och höll på så var det skönt att vara själv en så lång stund. För 1-2 månader sen åkte jag och T på ikea, då var vi utan honom en hel dag och det var första gången vi båda lämnade honom en så lång stund. Det hade jag glömt bort. Men jag har ju såklart lämnat honom då och då nån timme ifall jag behövt göra annat. Men än så länge har han bara varit borta 2 ggr från mamma och pappa en hel dag :)

Jag tror minsann att han snart ska få prova sova över hos moster Nina. Så vi kan växla barn eller bara så att han vänjer sig lite vid det ifall det behövs nångång. Tror inte att det kommer bli några större problem för honom...men för mig!? Han älskar verkligen sin moster N!

Jag är så glad över att han har en så nära relation till mina systrar och mamma. Tre små extra mammor som han älskar och jag med. Tack för att ni finns och ni ska veta hur underbart skönt det är att jag känner mig så trygg när Charlie är med er fast jag inte är där. Ni är bäääääst!



Kanske visar en före och efter bild på skrubben jag rensat idag? Haha kanske inte, för då kommer ni tycka att jag är ett sluskäckel :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0