God morg...lunch!

Imorse förflyttade vi oss till soffan och vi har nyss vaknat. När Charlie har ätit klart så ska vi klä oss och först och främst prova starta bilen, den har ju stått några dar nu. Startar den inte får jag göra ärenden senare och prompa först. Prompa ska vi göra idag i af :)

Jag nu:


Kommentarer
Postat av: Emma

Vill också ha min lill-bebis här. Men fan, är livrädd för förlossningen!

2012-02-09 @ 09:03:41
URL: http://emmawik.blogg.se/
Postat av: Lisa

Sv: när är bf? var inte rädd för förlossningen! Går du in med den inställningen är risken att det blir jobbigare, som det är med allt annat i livet, kan jag tänka mig. Du kommer klara det galant! Du är ju kvinna för fan och vi kan allt! :)

2012-02-09 @ 12:50:08
Postat av: Emma

22 februari är det beräknat, kommer säkert gå över tiden.



Usch, ja jag försöker verkligen vara positiv. Men är livrädd för att jag ska tappa kontrollen :P

2012-02-09 @ 23:51:56
URL: http://emmawik.blogg.se/
Postat av: Lisa

Sv: okej, det är ju snart! Klart man är lite orolig och rädd, det är ju nått så stort man aldrig gjort förut eller helt kan föreställa sig. Men jag tror att det är viktigt att gå in med positiv inställning och inte tänka på skräckexempel som man hört... Klart det kan hända vad som helst ändå men jag tror det blir lättare om man inte är allt för skräckslagen men ändå förbereder sig på att det inte blir helt som man tänkt sig :) I några värkar tappade jag kontrollen när jag började tänka "faaaan vad ont det gör jag kommer inte klara mer" tänkte jag så, så vart det 169 resor värre. Men när jag hade kontroll över värkarna och tänkte att jag klarar det här , snart är det över, det går braaa..då vart det mycket mycket lättare. Du kommer klara det bra!

2012-02-12 @ 11:05:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0