Grisjävel.

Bläää.
Jag insåg idag att jag inte alls är så smal dom jag trodde att jag var. Jag är bara smal i jämnförelae när jag var gravid. Hur kul är det då?! 10+ kg finns fortfarande på min kropp och jämnför jag min kropp med hur den var innan så är jag skrämmande fet nu. Jag gillar inte att ha daller på kroppen. Det jobbiga är att jag helst bara vill äta godis, jag hade verkligen kunnat leva på det. Mmmm säger jag bara!

När det blir nån grad varmare så blir det vagnpromp varje dag! Här ska extra kilona BORT. Säger tjejen som just tröck i sig glass.... Typiskt mig att vara en jävla gris.

Men på tal om vagnen så är jag sååå jävla nöjd med den. Den är lätt som en plätt och så fin. Om ni ska köpa vagn rekomenderar jag varmt emmaljunga citycross, very good vagn.

Tja//fettot


Kommentarer
Postat av: Nina

Men hejhallå, amning är världens bästa grej, man förbränner extra fett. Jag åt namnam när jag ammade saga och gick ner i vikt ändå. Och jag älskar också din vagn! Längtar tills jag också får rejsa med den.

2012-02-02 @ 22:12:40
URL: http://ninavonkork.blogg.se/
Postat av: mamamommo

var inte arg på dina extra kilon, bli vän med den (pedagogiskt va) tänk, den har varit som ett skyddsrum föör Charlie i 9 månader;o) o du skinnet krymper snart;o) kraam

2012-02-02 @ 22:43:24
Postat av: Anonym

en komentar t Charlie där nere; så fin Cahrlie är, så snygg i vita kläder, pussa Charlie från mommo;o)

2012-02-02 @ 22:46:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0