Mys-fet.

Dagarna efter bb tyckte jag att jag var så himla smal. Jag var ju de i jämnförelse med när jag var gravid, jag kände mig lätt som en fjäder när stor-kulan var borta :) Meeeen som skrivet har jag insett att jag inte är så smal som jag trodde. Men det gör inget. Min bebis gillar nog att ligga på mammas mjuka mage. Jag hade i af inte velat ligga på ett benrangel. Hur mysigt är de? De överflödiga ska bort i framtiden men jag kommer inte banta eller något överdrivet för att bli av med de och jag tror inte heller att jag kommer behöva det. Sist jag skrev om min vikt hade jag 9 kg kvar till mitt vanliga jag idag har jag bara 6 kg kvar. Ammning är inte så tokigt ändå, om man vill bli fin ... :p
Jag känner mig mys-tjock och trivs alldeles utmärkt med min kropp just nu. Kanske blir lite dubbelmoral när jag säger att jag vill bli som vanligt igen men... jaa.. jag vet inte vad jag ska säga om den saken, de får va :)

Här är jag imorse, nyvaken och söt som vanligt. Och ännu sötare är det ju att pyamasbrallorna håller på att trilla av och visa stjärten på bilden där jag sitter och magen bara hänger :D Såååja, njut nu av min tjockmage :)
Jag tycker den är rätt gullig ändå.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Du fina Lisa ;o) Vad en liten plutt på 3-4 kg har gjort underverk med dig, jag ser hur lyckan strålar i dig;o)) när ni mina barn, barnbaarn strålar av lycka o mår bra...då gör jag det samma ;o) Puss o kram jag älskar dig, pussa Charlie o säg att mommo älskar honom ;o)

2012-02-06 @ 18:43:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0