Drömmar.

Jag tror på en del drömmar.
Drömmar som kommer när man sover pratar jag nu om.
Jag har alltid gillat liknelser.
Jag tror inte på alla drömmar, ibland drömmer man verkligen bara strunt.
Men många gånger är mina drömmar så symboliska. Dom säger något och det känns så självklart sen när jag vaknar vad drömmen betydde.
Många drömmar speglas så tydligt av mitt liv...

Som inatt då jag drömde att jag var vid något vatten med en del nära, minns inte vilka. Jag satte mig på någon sorts flotte och gled utåt. Det blev strömt. Jag blev lite rädd och folk från stranden skrek att jag måste tillbaka. Jag lyssnade på dom och försökte ta mig tillbaka till land. Det blev ännu mera strömt, jag drogs utåt och det var så svårt att ta sig tillbaka. Plötsligt kom det 2 personer (några som står mig nära men jag minns inte vilka) till på min lilla flotte, vi låg på mage och använde benen som motor. Det var fortfarande tungt men det gick lättare och vi märkte att vi skulle kunna ta oss tillbaka till stranden. Det var bara att kämpa på.

För några veckor sen eller kanske också månader så drömde jag att jag klättrade upp på ett isberg/fjälltopp, det var massa okända människor där uppe och jag kollade ner i branten hur högt jag klättrat. Flera gånger höll jag på att trilla ner men jag klarade mig.

Jag behöver väl inte ens förtydliga hur jag ser på dom här drömmarna?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0