Inget igen.

Jag har typ 2 timmar på mig att föda ungen om jag ska vinna min lilla gissningslek. Jag får väl bita i det sura äpplet och inse att jag inte vann. Buhuhuhuu, hämskt!

Jag borstade tänderna nyss så jag inte skulle äta mer för idag men jag är så sugen på att äta något. Kanske en banan eller ett äbblä. Men ni ska veta att idag tackade jag nej till glass efter maten (stor applåd till mig) och jag stod emot att köpa choklad när jag var och handlade (jätte stor applåd till mig) de ni! Det är bra för en gottegris som jag. Sen att jag åt lite glass och chips tidigare under dagen för att jag fick sånt sockerfall hör inte hit...inte heller att jag lika gärna kunnat äta frukt ist för glassen och chibbat. Men det lilla räknas ju också :-)

Jag har lovat mig själv att jag får gotta i massa gott nu om jag vill tills lillis är ute och typ 2 veckor efter de. Men jag ska försöka låta bli. Sen blir det strängare och jag ska givetvis röra på mig så gott jag kan så fort som jag känner att jag kan. Just nu känner jag ingen större motivation till att skippa sockret då jag inte kommer märka resultat när jag bara växer och växer :-) Visst, det kommer likförbannat finnas kvar där när ungen kommer ut men det tar jag S E N.

Nä nu får jag sluta tjäbbla, läsa skvaller, kolla sons of anarchy och käka en banan ta mig fan!
Tja!


Kommentarer
Postat av: mamma

jo ät kolhydrater så du har krafter till the final countdown;o))

2012-01-10 @ 22:55:05
Postat av: Lisa

Sv: Men man blir nog mer uthållig av att äta mycket fibrer och proteiner också :p Men jag kör på kolhydrater ändå ;)

2012-01-12 @ 10:00:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0