Vill ha!

Helt sjukt.
Jag är redan (och har vart det typ sen Charlie föddes och murran slutade kännas som ett köttstycke, haha) så sugen på att skaffa en bebis till. Egentligen vill jag ha 5 ungar men det får nog räcka med 2 st. Orkar inte bli tjock 5 ggr och behöva få bort gravidkilona så många gånger.

Vissa gånger tänker jag, vad jobbigt att vara gravid och inte få dricka öl och att inte få äta allt man vill. Ibland tänker jag också att det vore taskigt mot Charlie att snabbt skaffa en till, för jag vill ju ge all min tid till honom. Och så känns det ibland som been there done that, varför vänta så länge igen? Plågeri att längta ihjäl sig!

Men "nackdelarna" överväger icket "fördelarna".

Men ändå, jag måste få göra det (minst) en gång till! Att vänta på sitt barn som utvecklas i magen, förlossningen och sen det absolut bästa, (gråtklump i halsen, haha) att få sitt barn på magen, känna barnet suga tag i bröstet, det känns så bra och man vill bara slita loss ungen från tissen så man får granska sitt egna lilla mirakel. Jag vill göra det igen så jag kan jämnföra den förlossningen med den här. Då vet jag mer än första gången. Då vet jag på ett ungefär vad som komma skall. Jag vill att Charlie ska få ett syskon och jag vill ha ett till barn att älska och ta hand om!

Det är så kul att vara mamma och jag ser framemot att se min son växa upp och det är så underbart att se honom utvecklas och se hans "första gången" saker. Han är det absolut bästa jag gjort i mitt liv.

Bilder som inte är tagna igår...
(Vars försvann hans hår?)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0