Inte kul.

Värsta natten!
Okej. Nu är vi väldigt bortskämda med våran gosse. Och nu ångrar jag att jag började skriva detta inlägg men jag skriver klart ändå. Han har sovit bra ända sen han föddes och aldrig "tjorvat". Men inatt vaknade han 3 ggr, oftast vaknar han bara 2 ggr för att äta. Han har vaknat några nätter och gnällt lite när han är lite seg i magen och då sovit lite oroligt då och då under natten tills det kommit ut. Men det den här mamman inte är van vid och ogillar är att han då kan vara vaken upp till 2 timmar och blir tillslut klarvaken. Han gråter inte. Han är vaken och vill inte ligga på rygg hela tiden och sparkar mig på magen tills jag lyfter honom och låter han stå på knä, lutandes mot min kropp så han kan sitta och glo tills han blir trött. Big gääääsp säger morsan. När han vaknar sådär på natten håller jag inte på och gullar och myser med honom. Jag pratar knappt och är inte rolig. Så han ser att inget kul händer om nätterna och då ska man sova! Men jag kunde inte låta bli att le när han stor smilade till mig. Jäkla unge! Får mammas hjärta att smälta fast hon är lite irriterad och vill sova. Jag skämdes lite på natten att jag tillslut blev lite irri när han vägrade bli trött och jag tänkte att det nog kommer komma nätter då han GRÅTER av att han kanske har riktigt ont och håller mig vaken på så sätt istället. Jag kan inte ens föreställa mig hur tugnt det ska vara. Som sagt, vi är väldigt bortskämda med våran snälla (som man brukar kalla lugna oböliga bebisar) gosse som låtit oss sova från första stund. Fick jag med allt nu? Nää, men nu orkar jag inte skriva mer.

Jag vore inte gnälla.
Nu känns det som en fis i rymden men inatt var det inte lika kul...
Sorry, jag ska inte klaga för att min son hade svårt att sova pga att han hade skit på g och var inte ens ledsen, t om glad. Bara vaken. Nu känner jag mig dum. Hej då. Ska tänka på det nästa gång.




Kommentarer
Postat av: mam

jo men visst blir man trött när babyn vaknar på natten och är pigg so en mört, förstår dig- jag blir också arg o irriterad när Troja kommer på morgon timmarna "skrattande" med en strumpa i käften o värsta svansföringen...jag vill sova tills klockan ringer...sen är jag trött på morgonen av att ha varit tvungen att vakna på natten

2012-03-21 @ 09:43:33
Postat av: Lisa

Troja är väldigt störande när hon är så där, haha hoja... På morgonen när jag vaknade var det ingen fara men på natten vill man helst sova, men det gör inget egentligen, annars sover han gott och är ju alltid glad :) en dålig natt då och då är ju inget. Det får jag ju räkna med :) du får låsa in troja i ett annat rum mamma :p

2012-03-21 @ 12:45:54
URL: http://mcitalo.blogg.se/
Postat av: Emma

Jag kan också bli väldigt irriterad när Maja vaknar om nätterna, men hon har ju magknip och vaknar i princip varje natt och gråter/skriker i någon timme. Känns skit trist att behöva säga det, men jag börjar ta mig tusan bli van vid det hela och numera vill jag inte gråta varje gång hon gör det.

2012-03-21 @ 16:31:14
URL: http://emmawik.blogg.se/
Postat av: Lisa

Sv: ja det kan jag förstå, usch vad trist. Du gör det bra! Vid vilken ålder brukar magknipet gå över?

2012-03-22 @ 07:31:39
URL: http://mcitalo.blogg.se/
Postat av: Emma

Enligt BVCtanten så brukar det gå över tills dom är över 4 månader. Då har vad jag fattat tarmarna hunnit mogna tillräckligt för att inte orsaka magknipet. Som nu försöker jag undvika allt som innehåller mjölk och/eller komjölksproteiner då det kan strula till det för dom, men inte vet jag.. Har inte märkt någon större skillnad egentligen.

2012-03-22 @ 15:05:26
URL: http://emmawik.blogg.se/
Postat av: Lisa m

SV: Jaha, hoppas det går över snart ändå!

2012-03-29 @ 11:17:21
URL: http://mcitalo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0