Bajs.

Utgång på lördag alltså.
Månne hur massa (?) alkohol kommer svara i kroppen. Över ett år sen sist jag var packad. Det ska bli kul men jag ser inte fram emot baksmällan.

Då är den stora frågan. Vad ska jag ha för kläder? Ska köpa något nytt men just nu hittar jag inget snyggt här i stans butiker som jag blivit så där kär i. Får göra fler försök. Behöver ett par snygga klackar också.

Jag har lust att dra till lule/pite över en dag typ imorgon men inte så kul att dra själv iväg så långt med Charlie. Om jag ska strosa på stan är det bättre att ha med någon som t ex kan vara med Charlie medans jag provar kläder. Skulle funka att åka själv också men det är inte lika kul/lätt. Det blir nog inte av, men det hade varit kul att komma iväg en sväng. Äh, är väl lika att beställa något men då är frågan om det hinner komma fram...?

Näpp, nu ska jag byta en bajsblöja. Tja!


Kommentarer
Postat av: Lotta

Det ska bli kul i helg :) Jag ska inte bli så packad som jag blev t.ex förra helgen har jag bestämt haha! Ska nog bara dricka öl, eller svagt vin. Who knows, måste kanske ta hand om storsyrran ;) (men det tvivlar jag på)

2012-05-08 @ 19:29:57
URL: http://hellete.blogg.se/
Postat av: Lisa m

SV Lotta: Ja vi ser ju imorgon hur det slutar :D Tror det blir antingen eller för mig, haha!

2012-05-11 @ 23:23:52
URL: http://mcitalo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0