...

Jag ligger i soffan och glor tv.
Mina killar sover.
Charlie somnade som vanligt vid sju-tiden och den andra har sovit nån timme han med. Lite tråkigt och lite skönt. Min man har jobbat 11 dagar på raken så han har all rätt att sova och imorgon är det han som ska få sovmorgon. Han ska få sova lääänge och vi ska försöka vara tysta. Annars är det nästan alltid jag som får sovmorgon under helgerna, jag ber sällan om det, jag har bara en rätt så snäll kille :-)

Jag tänkte att jag och Charlie gör som en vanlig morgon sen drar vi iväg och hämtar nyckeln (fort som fan) från kbab och drar och kollar in vårt nya hem. Ååh vad det ska bli kul och skönt att flytta.

Det tråkiga är att det kommer ta ett tag innan vi får upp nya tapeter, kbab hade inte tid med det förrän i augusti (!?). Så det blir nog att fixa det själv. Och nya möbler blir det nog inte heller förrän efter sommaren då vi hellre vill ha mer pengar till semestern och så där ni vet. Kanske vi köper enstaka möbler men hela hemmet blir nog tyvärr inte klart förrän till hösten. Nåja, det blir klart tids nog. Ett som är säkert är då att jag vägrar ha blåa/orange tapeter en längre tid. Jag kommer må psykiskt dåligt av det.

Vi hade kunnat bo kvar här i våran tvåa 1 månad till och fixa klart i nya läggan tills dess men vi är så ivriga på att flytta och är less på att bo här nu så lite självförvållat är det ju. Vi hade kunnat slippa, men badkar, balkong (när det är, eller kanske blir sommar och allt) och kunna gå ut och prompa och slippa uppförsbacke känns så lockande så vi lämnar detta hem ändå :) Det är bara att gilla läget!

Nä, nu är jag trött och vill att det ska bli imorgon snabbt!
Hej å hå!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0