Smalfet.

Jag känner mig tjock och uppsvälld.
Direkt jag äter bröd, makaroner och sånt skit sväller magen upp (käkat lite sånt på helgen) och det känns inte bra. Men det är inte därför jag känner mig tjock nu. Jag har inte rört på mig desto mer och direkt känns kroppen slapp och sladdrig. Och tvärtom, direkt jag rör på mig känns kroppen mycket bättre.

Men jag är ju inte direkt tjock.
Efter graviditeten har revbenen blivit "större". Dom satt längre in i kroppen förut. Och magen har inte speciellt mycket fett på sig, det är mer under fettet det är större än innan, inne i magen alltså. Jaja, det är ju inte så längesen jag var gravid så det kanske blir bättre när jag kommer igång ordentligt med motionen och NÄR jag börjar träna magen. Jag vet att det är tjatigt men jag har inte börjat än heller -latmask. Men jag lovar att aldrig mer skriva det igen förrän jag börjat träna magen och börjar få resultat ;)

Det enda på min kropp som blivit förstört efter graviditeten och förlossningen är faktiskt min navel. Den "släppte ju från ryggraden" som någon kommenterade nångång, haha. Och den har inte knäppts fast i ryggraden än heller och jag tror nog den kommer förbli slapp och mjuk, jag som hade världens finaste navel innan. Jaja, det är inte hela världen och spelar egentligen ingen roll, just sayin'.

Och ni som vet allt behöver inte kommentera om varför vissa saker blivit som det blev. Jag känner också till google. Nä nu blev det för mycket text. Jag ville bara lägga ut en bild.

Nu måste jag hitta något att käka. This fetto är hungrig.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0