Sova är skönt.

Igår slocknade hela familjen vid åtta. Vi skulle bara söva Charlie men alla tre somnade visst. Vi var ute länge (länge=efter Charlies sovtid) igår så Charlie sov en sväng när vi var på vift. När vi hälsar på så är han så tyst, fundersam och kollar bara runt. Men direkt när vi kom hem vart han helt vild! Haha, hemma kan man vara sig själv :-)

Redan innan fem igår började jag bli trött. Sen när vi sövde Charlie vid halv åtta så somnade jag, bara så där. Pang poff. Vaknade igen vid halv tio och fattade inte riktigt att jag sovit för det händer nästan aldrig att jag är så där trött. Och det är sååå skönt att vara så där trött så man bara slocknar som ett ljus. Önskar jag kände så lite oftare :)

Jag hade otur med att jag somnat med sminket på, tycker det är jätteobehagligt att sova med smink och så hade vi en tvätt i maskinen som behövdes hängas upp då när vi vaknade halv tio, sen var det lite segt för mig att somna om men jag gjorde det tillslut och vi har vaknat strax efter nio idag, fast med två matningar under natten.

Väldigt intressant, i know!

Måste beställa om mina kläder jag beställde förra veckan. Fick ett mail där det stod "din returleverans har bekräftats". Fan vad irriterande att det blir fel när jag väl beställer kläder. Jag har alltså inte bett om att dom skulle skickas tillbaka.

Hej då!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0