Tja!

Jag har alldeles just duschat och bastat.
Det var skönt.

Självklart fick jag min vanliga duschfrisyr. Helvete, det är inte kul att borsta ut det där boet kan jag lova. Det är även balsamet jag andvänder som gör det så tovigt. Ändå envisas jag med att bara ha just den. Haha, jag är konstig.


Kommentarer
Postat av: Peka

Men använder du inte bara balsam för att håret ska må bra :P

De brukar ju rekommendera, om man kör balsammetoden (och egentligen alla) att man inte ska gnugga med handduken i håret, utan bara krama ur vattnet så gott det går, och sen linda in i handduken ett tag i håret.

fast jag har ju så tunt hår att det torkar ganska fort när jag gör så, men det kanske tar evigheter för dig? jag brukar gnugga liite i hårbotten om jag vill att det ska torka snabbare, men försöker undvika så det inte ska slita så mycket på håret :)

2012-05-05 @ 16:36:08
URL: http://pekasrosa.blogg.se/
Postat av: Peka

Och nu lät det säkert som att jag menar att du gör fel och jag gör rätt och jag är bäst..

Det var inte så jag menade :/

Vet bara inte om du kanske inte hört eller läst det nånstans.. så om du gjort det så strunta i vad jag skriver :S

2012-05-06 @ 14:18:06
URL: http://pekasrosa.blogg.se/
Postat av: Emma

Hahahahahhaha vilken frisyr!

2012-05-06 @ 17:59:35
URL: http://wemmas.blogg.se/
Postat av: Lisa m

Sv Peka: Ja, det lät faktiskt lite så men det är lugnt! Mitt hår torkar också rätt snabbt och jag använder bara balsam för att jag tycker håret blir skönare då och började med det för att en bekant sa att hennes hår inte blev skitigt lika snabbt och jag som o-gärna duschar håret ofta nappade på det. Och jag handdukstorkar håret ordentligt för jag har ingen hårtork och om jag inte gör det så ligger håret slickat efter skallen och det gillar jag inte, så det är medvetet när jag gör så här :) Så blir det extra tovigt av mitt balsam och det gilar jag! Fast det är ett helvete att borsta ur men mitt hår blir finast om jag gör på det här viset.

2012-05-11 @ 23:17:01
URL: http://mcitalo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0