Intresseklubben antecknar, elle huh?

Hej bloggen!
Jag glömde "radera" bloggen när jag betalade räkningar (en dag "för tidigt" dessutom!?!?!?!) men tror den får bli kvar ett tag till.

Nu tänkte jag skriva något så intressant som vad Charlie kan för trix. Det jag kommer ihåg.

Han går ju som en vilde med gåvagnen, över trösklar och kan svänga med den ibland också, han brukar få sitta i den så springer jag runt i läggan och det tycker han är svinkul!

Ja, sen sommaren har han ju gått efter möbler, det är inget nytt men nu går han efter allt.

Klättra har lillen också börjat mer med nu. Inte nått så högt som en vanlig stol men saker som är liite lägre än så. Kul men läskigt.

För 1-2 v sen började han tycka att det är jättekul att klättra upp från matstolen när han äter. Det tycker dessvärre inte mamman är så himla roligt.

Han pekar och frågar vad allt är. "E de?" och när jag frågar tex vars är bollen så svarar han och pekar "dä". Så gulligt. Nått äta aktigt säger han också...typ "e-ttta". Mamma säger han mest i gråt och när han blir sur tror jag, haha. Pappa har han inte sagt än men vi har börjat misstänka att han säger pappa när han säger "däddä".
Han kan peka ut massa saker i hemmet och dom närmaste och lär sig fort vem nån är när man ser nytt folk.

Idag lärde jag han att sjunga också, lalala och han härmade, gullunge!

Han kan peka ut foten, tossingarna, pillen och ibland handen och magen.

Tjalle är väldigt faschinerad av ljus, alltså levande ljus, stearin ljus. Jag brukar ofta tända ljus och han gillar att kolla på dom och blir jätteglad när han pekar på ljusen och säger "e de" och jag svarar att det är ljus.

Igår och idag har han börjat sitta på rumpa några ggr utan stöd, good boy :D Innan har han "bara" suttit på knä.

Så är han ju så gullig nu när han kan neka, skaka på huvudet när jag frågar nått. Som när han börjar bli mätt och jag frågar om han ska äta mer så vänder han på huvudet och skakar.

Och nästan varje gång jag frågar om han vill sova så blir det ett big no no :D
Han brukar säga nått nej-aktigt också, typ näjnäj, nä jag minns inte riktigt.

Sen när han vet något han inte får göra så kollar han på mig, pekar och "ajjabajjar" med fingret som jag brukar göra, haha han är så kul!

Bada, jo han säger nått bada liknande också. Och han äääälskar fortfarande att bada. Om han hör att badvattnet är igång, eller om nån av oss duschar så kan han bli sviiin ledsen och arg för att han inte får. Går det för segt när han ska i vattnet blir han också arg men när han väl kommit i så är han överlycklig. Som ikväll. Jag tror jag dog lite. När vi kom ner i vattnet, han satt i min famn vände på sig och kollade på mig med världens härligaste, lyckligaste leénde och mitt hjärta smälte. Han älskar verkligen att bada. Nästa gång han badar måste jag fota eller filma och fånga det där leéndet så man kan föreviga det.

Nä hoja nu orkar jag inte skriva mer. En fet novell får räcka för denna gång. Han kan ju såklart massa mer :D men jag kommer inte på något speciellt just nu.

Snart ska jag sova.
Visst var det ett fantastiskt intressant inlägg ;) haha!

Tjaaa!


Kommentarer
Postat av: Miaa

han påminde mycket om Tion faktiskt. I den åldern alltså, annars vore de illa :) haha
En väldigt bestämd liten kis.

2012-11-28 @ 23:46:25
URL: http://miamakaron.blogg.se/
Postat av: Bloggläsare

Värst vad duktig din pojk är och lär sig fort. Min föddes den 16 feb. Jag har länge försökt få han att säga "Maaa-ma" men då börjar han asgarva och säger "Paa-pa". Ibland kommer de "ei-tte"(Äiti).

2012-12-03 @ 14:31:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0